Electra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem néztél még k1-t?? 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A Jó és a Gonosz harca, csihi-puhi, számítógépes trükkök. Egyszer nézhetõ de felejthetõ. Ennek a filmnek kb tíz éve kellett volna megjelennie mikor a Mortal Kombat. Akkor is inkább az utóbbi. Futószalag fentözi-eksön minden újszülöttnek minden vicc új alapon.
Jó hogy modtad.Nem bírtam rájönni hogy ki az a hatalmas állat aki sziklát játsza...Na mindegy, én tegnap néztem meg és szerintem nem is lett olyan rossz mint amilyennek tartják a tengerentúlon.Az imdb-n 4.9-en áll a mutató.😊De ennek ellenére érdemes egyszer megnézni.Van már magyar felirat a nézhetõ SCREENER változathoz is.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
te megin nagyon unatkozolö
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]