Balaton szuper szálláshelyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Haverokkal most találtuk ki,hogy egy hétvégére lemennénk a balcsira siofok közelébe.De sajnos az a helyzet,hogy helyet már nem igen találunk!
Ha tudtok még kiadó helyet légyszíves írjatok,lehet privátban is!Két éjszakát aludnánk ott max 3-4 ezer/éj!
Köszönöm elõre is!
Persze Murphy törvénye szerint most lett jó idõ, igazi kánikula, amikor vége lett a nyaralásnak.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
2 személyes apartmanba 2500 Ft/fõ/éj lesz Üd. illetékkel együtt. Ott van a Palace és a Flört discó és nagyon sok kisebb discó és zenés bár is van ott.
Tavaly Vonyarcon nyaraltam 4 napot. Azelõtt Balatonmáriafürdõn szoktam 2002-2004-ig. Régen Keszthelyen is voltam 5x nyaralni.
ReaL MaDRid x siempre
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
de most az árak nagyon korrektek, egyáltalán nem sznob nyaralós árak,
a bulik meg a hölgyek nagyon forróak!:)
Aligát pl ajánlanám, mi nappal focizunk a parton, este meg bulizunk mint a gép:)
Amugy kösz a tippeket!Aliga sincs messzebb mint siófok.Bár régen az eléggé elit helynek számított,gondolom ez már a múlté?!
én Kenesére, Aligára szoktam járni, a part ott a legszebb!!
a siófoki agyonsztárolt aranypartnál százszor szebb és tisztább!
az árak meg feleannyi mint Siófokon, úgy, hogy a minõség legalább ugyanolyan jó ha nem jobb!
Ott voltunk vmi szar kempingben, elég gáz volt. Tiszta üres az egész falu, de így is vagy 1 km-re van a kemping a strandtól.
I don't like :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Siófokon aranypart kempingben 2 személyre, kocsi hellyel együtt 7300 Ft. Péntek-Szombat-Vasárnap délutánig.
Nem a legolcsóbb, de baromi jó a hangulat :)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
kérem írja le!!Elõre is köszönet!Csá!
U.i.Csak a déli part érdekel!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]