26
avagy nyaralni mennék
-
#26 Vonyarcon nem tud valaki olyan apartmant ahol 5-6 fiút szívesen látnak? -
#25 Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Haverokkal most találtuk ki,hogy egy hétvégére lemennénk a balcsira siofok közelébe.De sajnos az a helyzet,hogy helyet már nem igen találunk!
Ha tudtok még kiadó helyet légyszíves írjatok,lehet privátban is!Két éjszakát aludnánk ott max 3-4 ezer/éj!
Köszönöm előre is! -
#24 Na végetért a nyaralás. Kicsit rossz időt fogtunk ki. A 7 napból csak egy napon stradoltunk, mert pénteken csak napozni lehetett, mivel hideg volt a víz. De sokat sétáltunk, meg minden este buliztunk a sétányon levő ingyenes discókban.
Persze Murphy törvénye szerint most lett jó idő, igazi kánikula, amikor vége lett a nyaralásnak. -
#23 Most itt vagyok Siófokon a nyaralóban. Van net is a nyaralóban,ezért most is itt kockulok. Sajnos nincs strandidő,de lehet sétálni, bejárni a várost. Itt van a Flört velünk szemben 50m-re, ezért éjszaka nem lehet aludni nyugodtan a nagy hupákolástól. Majd oda is elmegyünk, 2,5e Ft a beugró, de ahogy hallottam sláger discó megy. A Beach se nagy szám, koncert is csak aug-ban lesz legközelebb. Régen volt jó, amikor 3 naponta volt élőkoncert. Többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki. -
#22 Én a legszuperebb helyre megyek, vagyis Siófokra. Még ott nem nyaraltam, tavaly voltam először a Beachen 1 napra. Mi 7 napra megyünk barátnőmmel, lesz ott minden jó ami kell. Elég olcsó lesz, mert az Aranyparthoz közel a város szívében ennyiért nem igen lehet szállást találni.
2 személyes apartmanba 2500 Ft/fő/éj lesz Üd. illetékkel együtt. Ott van a Palace és a Flört discó és nagyon sok kisebb discó és zenés bár is van ott.
Tavaly Vonyarcon nyaraltam 4 napot. Azelőtt Balatonmáriafürdőn szoktam 2002-2004-ig. Régen Keszthelyen is voltam 5x nyaralni.
-
#21 óó,Lelle nagyon jó hely...szerencséd,hogy ott laksz.a helyedben minden nap a balcsiban lennék.ezzel ellentétben ismerek egy lellei nőt,az már 30 éve nem volt a Balatonban :DDDDdd -
#20 Én tavaly elött voltam Lellén, és meglepődtem mennyire kivan építve ott minden, tiszta Siófok.. Bár idén nálam is a Balaton Sound lesz a favorit zamárdiban, de elötte talán még a Volt fesztiválra is lejutok ha nyerek a lejjebb kiírt nyereményjátékon :):) Balaton Rulez!!! (Siófok sucks :D) -
#19 Én Lellei gyerek vagyok, mégis minden nyáron elmegyek kempingezni a haverokkal egy hétre a balcsi partra. idén aliga az úticél. remélem nem csalódunk idén sem. Balaton Rulez!!!!! -
theiron #18 Nekem bejön a magyar tenger,és ezek a fesztiválok is!Jó dolog ha megy a pörgés :-D -
manoszey #17 Ami újjabban a divat a balcsin azok a fesztiválok. Nemtudom ti hogy vagytok vele, de szertintem a Balatone meg a Balaton Sound fesztivál mégszínesebbé teszik a Balatoni nyarat. Utóbbira még ingyen-belépőt is lehet nyerni egy elkészített videoklipp ellenében a http://tefilmedtenyarad.hu -n:) Én még gondolkozok rajta, de elég nagy állatságokat láttam. -
#16 Ez igy igaz!A bulik tényleg jók,a csajokkal együtt.Arra viszont már nem emlékszem hogy mennyibe került mindez :D -
#15 háát én nem nagyon vágom, hogy régen milyen volt,
de most az árak nagyon korrektek, egyáltalán nem sznob nyaralós árak,
a bulik meg a hölgyek nagyon forróak!:)
Aligát pl ajánlanám, mi nappal focizunk a parton, este meg bulizunk mint a gép:) -
napalmm #14 Na igen,ami még kiakasztó volt siófokon,azok az árak!!!
Amugy kösz a tippeket!Aliga sincs messzebb mint siófok.Bár régen az eléggé elit helynek számított,gondolom ez már a múlté?! -
#13 siófoknál vannak sokkal jobb helyek a Balcsin!
én Kenesére, Aligára szoktam járni, a part ott a legszebb!!
a siófoki agyonsztárolt aranypartnál százszor szebb és tisztább!
az árak meg feleannyi mint Siófokon, úgy, hogy a minőség legalább ugyanolyan jó ha nem jobb! -
napalmm #12 na igen,de soifókból már kezd kissé elég lenni!jó pár éve minden évben lementunk,és lassan ugy ismerem már a helyet,mint azt ahol lakom.Vmi új kéne!van valami jó ötletetek? -
#11 Csak az északi parton Balatonudvari-Fövenyesre ne menj, mert ott nagyon szép a part, nem is nagyon köves meg egyáltalán nem mélyül hirtelen, de keményen nincs egyetlen jó szálláshely sem az egész településen :D
Ott voltunk vmi szar kempingben, elég gáz volt. Tiszta üres az egész falu, de így is vagy 1 km-re van a kemping a strandtól.
I don't like :) -
#10 sátorozz..
Siófokon aranypart kempingben 2 személyre, kocsi hellyel együtt 7300 Ft. Péntek-Szombat-Vasárnap délutánig.
Nem a legolcsóbb, de baromi jó a hangulat :) -
#9 Vonyarcvashegy, bár ez az északi parton van:
http://www.vonyarc.hu -
#8 :DD -
#7 :-))) -
#6 :D -
#5 -
#4 De van, csak annyiba kerül, mint Miami :D -
zoo32 #3 Hi!A hétvégén nyaralni mennék de nem tudom milyen lehetőségeim vannak.Akinek vannak jó és olcsóbb címeik
kérem írja le!!Előre is köszönet!Csá!
U.i.Csak a déli part érdekel!! -
cyrus #2 lezárható... :D -
cyrus #1 nincs ilyenö