1
Domain névhez kapcsolódó e-mail címek közötti levelezés routeren keresztül
  • Hay
    #1
    Outlook 2000, tv kábeles net. A net bejön egy routerre, onnan egy hub-ba, és ahhoz van csatlakozva hálókábelen (ugyebár) mondjuk 10 gép, köztük én is. Nálam van beállítva a netet szolgáltató cég nevét tartalmazó e-mail cím (postafiók), valamint a domain nevünkhöz kapcsolódó "fő" e-mailcím. A domain névhez kaptunk 10 db e-mail címet, ebből három "önálló", mint a netet szolgáltató cég nevét tartalmazó e-mail cím, a másik 7(későbbiekben 7ek) nem "önálló". A Domain névhez kapcsolódó 10 címet a szolgáltató nevét tartalmazó e-mail címhez rendeltük.
    A probléma: a beállított 7ek tudnak levelet küldeni, viszont a részükre érkezőket csak akkor kapják meg, ha nálam nem fut az outlook. Az o.k., hogy nálam van az a cím, ahová rendeltük a domainneveseket, meg a "fő" domainneves, de ha elküldök bármelyikről egy levelet valamelyik 7ek-re, akkor nálam elküldi, majd rögtön meg is érkezik hozzám. Próbáltam szabályvarázslóval is beállítani, de ha fut az outlookom, akkor is én kapom meg és nem küldi tovább.
    Valami olyan gond lehet, hogy nem az én gépemene kellene legyen az a cím, amihez rendeltük a domainneves címeket? Vagy a routeren kellene valamit beállítani (mint pl. egy e-mail szerver)?
    Tud vki megoldást? Persze, ha még kevés az info a gondomról, mehet a kérdezz-felelek.