Tv2-A halhatatlan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóvanna, bocs 😄
Miért nem lep meg Humor Harold?Na mindegy,amíg élünk, remélünk....
POÉÉÉN VOLT 😄
Lehet, hogy egy fos,de mivel nem láttam az elejét,ezért nem alkothatok véleményt.Az eddig látott részekbõl azt a véleményt szûrtem le,hogy egy tucat sori,de manapság ezek mennek.Lorenzo tényleg nem volt jó választás,de Steve Braun nekem szimpi.
Takezo:te felvetted õket? Nem tudod átjátszani valahogy nekem?Az anyagiakat megbeszéljük külön.
Takezo:te felvetted õket? Nem tudod átjátszani valahogy nekem?Az anyagiakat megbeszéljük külön.
á ez csak noris !
nem vagyok rasszista csak utálom a négereket .
Lorenzo
s eléggé nagy láma, ha már kemény fiú kell, akkor inkább Chuky 😄
s eléggé nagy láma, ha már kemény fiú kell, akkor inkább Chuky 😄A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez egy fos.... Lorenzo Lamas-al nem lenne bajom, de a pirx kapitány kalandjai stílusú szpesöleffektek ottho is elkészíthetõk... Tipikus c kategóriás akcióturha homályos értelemmel... Szerintem be is zárható ez a topic ugyanis semmi értelme...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mi az ?
nem vagyok rasszista csak utálom a négereket .
nem, én is 😄
Csak en latok egy aprobb ellentmondast a ket mondat kozott? 😊
az a baj, hogy cask 1 példányban vannak meg és azt meg ki nem adnám a kezembõl
amúgy láttam, rakás szar
amúgy láttam, rakás szar#1
Nézi valaki rajtam kivül ezt a sorit?Sajna lemaradtam az elsõ részekrõl,nincs meg valakinek?