sávszél elosztása (1 PC-n)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Segítsen valaki abban, hogy a cFos soeed-et, hogy lehet kikapcsolni.
A tálcán lévõ ikonon nem találom sehol.
köszi
Segítsen valaki abban, hogy a cFos soeed-et, hogy lehet kikapcsolni.
A tálcán lévõ ikonon nem találom sehol.
köszi
cFos Speed a progi neve
A dc-n elõszerettel használják.
Az ADSL jó szokása, ha megy a feltöltés (akár full speedel), akkor lassítja a letöltést.
A cFos egy DSL driver, ami ezt kijavítja.
Dc-n szokott általában mûködni, de játék közben nem biztos, hogy segít.
cFos speed -> dchelp.uw.hu
A dc-n elõszerettel használják.
Az ADSL jó szokása, ha megy a feltöltés (akár full speedel), akkor lassítja a letöltést.
A cFos egy DSL driver, ami ezt kijavítja.
Dc-n szokott általában mûködni, de játék közben nem biztos, hogy segít.
cFos speed -> dchelp.uw.hu
shit happens
Sajna nem ismerem ezt a progit Linket kérek ha van !!!PLS
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
cFos Speedel nézd meg esetleg, de nem biztos hogy segít (bár ennél jobb jelenleg nemnagyon akad)
shit happens
igen, asszem ez lesz a legjobb, a #4-es progi nem nagyon mûködött
lachun, szerintem a router topic-ban kérdezd meg
lachun, szerintem a router topic-ban kérdezd meg
na barátnömnek az a baja routere van és ha játszik állitólag lassitja a netett a másik gépen ez segite???
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Astro Flow 34 MB, alapból kilõve
QoS + fli4l német, és a cfos se müködött nekem rendesen
viszont...
találtam egy progit: Net Prioritizer (free)
ahogy a kép is mutatja van mindig egy "Active channel"
ez tulajdonképpen az a progi amelyik épp aktív, és ez kap prioritást addig amíg használja a netet
tesztelem...
QoS + fli4l német, és a cfos se müködött nekem rendesen
viszont...
találtam egy progit: Net Prioritizer (free)
ahogy a kép is mutatja van mindig egy "Active channel"
ez tulajdonképpen az a progi amelyik épp aktív, és ez kap prioritást addig amíg használja a netet
tesztelem...
Ilyen progi, ami konkrétan ezeket tudja, amiket leírtál, szerintem nem létezik.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hi!
Olyan programot keresek amivel megadhatnám, hogy az éppen futó programok közül, melyik mennyi sávszéességet foglalhasson le max
illetve ha pl. valami fájlcserélõ fut a gépen, és én az Internet Explorer-t szeretném használni, akkor nagyobb prioritást adna az IE-nek, és addig amíg a kért weboldal bejön, leszedné a többi program nethasználatát minimumra, majd érzékelve, hogy már lejött az oldal újra max-ra állítaná az internetelérésüket
tudom sok proginál(FlashGet, BCDC++) korlátoni lehet a sávszélt, de nekem automatikusan kéne kezelni egy külsõ progi-val, hogy csak addig vegye le a sebességet amig használom pl. az IE-t
remélem nem voltam túl zavaros
egyáltalán megoldható ez a probléma? a Windows hogy kezeli dolgot? Mi alapján dönti el, hogy melyik alkalmazás mennyit kap a netbõl?
Olyan programot keresek amivel megadhatnám, hogy az éppen futó programok közül, melyik mennyi sávszéességet foglalhasson le max
illetve ha pl. valami fájlcserélõ fut a gépen, és én az Internet Explorer-t szeretném használni, akkor nagyobb prioritást adna az IE-nek, és addig amíg a kért weboldal bejön, leszedné a többi program nethasználatát minimumra, majd érzékelve, hogy már lejött az oldal újra max-ra állítaná az internetelérésüket
tudom sok proginál(FlashGet, BCDC++) korlátoni lehet a sávszélt, de nekem automatikusan kéne kezelni egy külsõ progi-val, hogy csak addig vegye le a sebességet amig használom pl. az IE-t
remélem nem voltam túl zavaros
egyáltalán megoldható ez a probléma? a Windows hogy kezeli dolgot? Mi alapján dönti el, hogy melyik alkalmazás mennyit kap a netbõl?