12
működjön a böngésző letöltés közben is
-
zintan #12 Sziasztok!
Segítsen valaki abban, hogy a cFos soeed-et, hogy lehet kikapcsolni.
A tálcán lévő ikonon nem találom sehol.
köszi -
#11 ajánlom a netlimitert -
#10 cFos Speed a progi neve
A dc-n előszerettel használják.
Az ADSL jó szokása, ha megy a feltöltés (akár full speedel), akkor lassítja a letöltést.
A cFos egy DSL driver, ami ezt kijavítja.
Dc-n szokott általában működni, de játék közben nem biztos, hogy segít.
cFos speed -> dchelp.uw.hu -
lachun #9 Sajna nem ismerem ezt a progit Linket kérek ha van !!!PLS -
#8 cFos Speedel nézd meg esetleg, de nem biztos hogy segít (bár ennél jobb jelenleg nemnagyon akad) -
blackgamer #7 igen, asszem ez lesz a legjobb, a #4-es progi nem nagyon működött
lachun, szerintem a router topic-ban kérdezd meg -
lachun #6 na barátnömnek az a baja routere van és ha játszik állitólag lassitja a netett a másik gépen ez segite??? -
#5 Netlimiter -
blackgamer #4 Astro Flow 34 MB, alapból kilőve
QoS + fli4l német, és a cfos se müködött nekem rendesen
viszont...
találtam egy progit: Net Prioritizer (free)
ahogy a kép is mutatja van mindig egy "Active channel"
ez tulajdonképpen az a progi amelyik épp aktív, és ez kap prioritást addig amíg használja a netet
tesztelem... -
#3 Bandwidth limiter
AstroFlow
QoS + fli4l -
#2 Ilyen progi, ami konkrétan ezeket tudja, amiket leírtál, szerintem nem létezik. -
blackgamer #1 Hi!
Olyan programot keresek amivel megadhatnám, hogy az éppen futó programok közül, melyik mennyi sávszéességet foglalhasson le max
illetve ha pl. valami fájlcserélő fut a gépen, és én az Internet Explorer-t szeretném használni, akkor nagyobb prioritást adna az IE-nek, és addig amíg a kért weboldal bejön, leszedné a többi program nethasználatát minimumra, majd érzékelve, hogy már lejött az oldal újra max-ra állítaná az internetelérésüket
tudom sok proginál(FlashGet, BCDC++) korlátoni lehet a sávszélt, de nekem automatikusan kéne kezelni egy külső progi-val, hogy csak addig vegye le a sebességet amig használom pl. az IE-t
remélem nem voltam túl zavaros
egyáltalán megoldható ez a probléma? a Windows hogy kezeli dolgot? Mi alapján dönti el, hogy melyik alkalmazás mennyit kap a netből?