DOOM Remake
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9.47-nél van a wad amit leszeretnék szedni, hol tudom még elérni? végig szeretném tolni mind a 100 pályáját.
Felrakta valaki, hogy működik e?
Nagyon fasza lett ez a remake, csak az rtx-es modja hibásan rakták fel senkinél nem működik XDXDXD
Discordon azt követem is, de régebben leszedtem a doom 2 őt amivel a wadakat is vitte. Most meg nincs sehol csak az eredetit lehet wadak nélkűl az meg elég fos.
Komoly, am itt van az oldala is:
https://gelle-szebasztian.itch.io/1956-budapest-gz
2024-ben tervezi a megjelenést...
https://gelle-szebasztian.itch.io/1956-budapest-gz
2024-ben tervezi a megjelenést...
MerlinWVIP
Mindkettő fent van moddb-n. Amit én linkeltem az Doom Infinite, amit bokafix az meg Project Brutality
[merlinw.org]
Honnan lehet leszedni? Működik a chillax waddal pl?
Máig a Doom 2 Redux-ot nyomom PB3-al. Már annyira megszoktam a fluiditását meg a dinamizmusát, hogy a többi lassúnak tűnik.
//www.youtube.com/embed/55cpbSQQb-Q
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Sunder wadat néztétek 20 pálya már készen van..
SF2012_final.wad ennél a wadnál mért válik játszhatatlanná a játék?,nem értem hogy tud egy 1050TI-t megfingatni ez a wad?
Most nyomok egy nagy wadot és elállítottam a bill kiosztást és megírná valaki hogy mit jelentenek az oldalazást 3 billre is állítottam mert felakartam venni egy gömböt és nem akartam oldalazzon, de nem jött össze.
MerlinWVIP
doomsday-hez vannak saját tuningok, lásd add-on menü a weboldalon (sokkal jobbak mint a zdoom-hoz). 3D modellek, hi-res texturák, zenék, UI, stb.
Illetve töltsd le az 1.x-et és másold át a snowberry GUI-t a 2.x-be, szerintem egyszerűbb bepakolni vele a kiegészítőket és átláthatóbb is.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.06. 20:14:57
Illetve töltsd le az 1.x-et és másold át a snowberry GUI-t a 2.x-be, szerintem egyszerűbb bepakolni vele a kiegészítőket és átláthatóbb is.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.06. 20:14:57
[merlinw.org]
Mert felturbózza a grafikát. A Hellbound az csak egy wad fájl. Az nem zdoomos. Akkor azt ezzel nem lehet futtatni?
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
Azt próbáltam de nem indult el. :(
Hellbound DOOM WAD-od hogy lehet futtatni? Mert anno Doomsday-al lehet ilyeneket futtatni. Csak azzal most nem akar elindulni.
Dead Streets pályán tartok már map 16. Elég kemény, de k*rva jó! <#wink>#wink>
Lassan már a Cyberdemon is hétköznapi ellenfél lesz <#wilting>#wilting> <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.01.18. 08:10:09
Lassan már a Cyberdemon is hétköznapi ellenfél lesz <#wilting>#wilting> <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.01.18. 08:10:09
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
A városos része nagyon cseles, trükközni kell benne.
Ez a Brutal doom nagyon durva az új v2.08-asa kipróbáltam és gyorsan meg is haltam benne.
Tök buli részek vannak már hozzá.
Hello!
letöltöttem ezt a Doom buildert, gondoltam csinálok én néhány pályát. Ha valaki ért hozzá segitsen mert nem tudom hogy kell ajtót, kapcsolót meg liftet meg teleportot építeni! elõre is kösz
letöltöttem ezt a Doom buildert, gondoltam csinálok én néhány pályát. Ha valaki ért hozzá segitsen mert nem tudom hogy kell ajtót, kapcsolót meg liftet meg teleportot építeni! elõre is kösz
no fate
Amióta kijött az 1.9.0 beta5 verzsön, azóta nem lehet normálisan kapcsolódni más, mûködõ szerverekre. Az 1.8.6-nál ez csak 50%-ban volt igaz, most mintha ez már 99% lenne.
Nekem emg elég lassan tölti be az ellenfeleket, meg az effekteket.
Jó ám csak valamiért nálam elég sûrûn kilépked véletlenszerûen...
Rengeteget jáccottunk ezzel a neten. COOP-ban végigvittük az összes pályát. Egyserûen megunhatatlan!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Aki nem ismeri, annak itt a cím: www.doomsdayhq.com
Személy szerint nem tartom sutának ezt a remake-et, enekm jobban bejött, mindt a Duke HRP, dehát ízlések és pofonok...
Személy szerint nem tartom sutának ezt a remake-et, enekm jobban bejött, mindt a Duke HRP, dehát ízlések és pofonok...
Hát ez a remake elég jó lett...bár sutább a Duke Nukem HRP-nál...
Elnézést, hogy ilyen késõn vettem észre ezt a témát, GregMaul, és lehet, hogy már végigmentél azon a bizonyos 30. pályán, de azért leírom, mit kell tennünk:
Mikor megérkezünk a teleportálás után, kapcsoljuk fel a kapcsolót. Siessünk le, és még talán elkapjuk a felfelé igyekvõ felvonót egy ugrással. Vegyük a rakétavetõt elõ, és forduljunk a Bûn Szentképe (Icon of Sin) felé. Láthatjuk a szörny agyát, ami mögött John Romero feje található (IDCLIP cheat-tel megnézhetjük). A hang ezt mondja: "To win the game, you must kill me, John Romero", csak visszafelé. (John Romero egyike volt azoknak, akik nagyon sokat dolgoztak a Doom-on). Ebbe az "agyi résbe" kell jól idõzítve betalálnunk a rakétákkal. John szívóssága a nehezségi szint alapján változik; tehát minnél magasabb a nehézség, annál több rakétára van szükség. Ha sikerül eltalálnunk John-t, akkor egy bõdülõ hangot hallunk. Ultra Violence módban kb. 4 rakétára van szükség, hogy a Szentkép és a szörny felrobbanjon ("kapálózó lábai megszámlálhatatlan mérföldeket pusztítanak el a pokol felszínébõl" ahogy a befejezés mondja).
Elnézést, hogy ilyen késõn vettem észre ezt a témát, GregMaul, és lehet, hogy már végigmentél azon a bizonyos 30. pályán, de azért leírom, mit kell tennünk:
Mikor megérkezünk a teleportálás után, kapcsoljuk fel a kapcsolót. Siessünk le, és még talán elkapjuk a felfelé igyekvõ felvonót egy ugrással. Vegyük a rakétavetõt elõ, és forduljunk a Bûn Szentképe (Icon of Sin) felé. Láthatjuk a szörny agyát, ami mögött John Romero feje található (IDCLIP cheat-tel megnézhetjük). A hang ezt mondja: "To win the game, you must kill me, John Romero", csak visszafelé. (John Romero egyike volt azoknak, akik nagyon sokat dolgoztak a Doom-on). Ebbe az "agyi résbe" kell jól idõzítve betalálnunk a rakétákkal. John szívóssága a nehezségi szint alapján változik; tehát minnél magasabb a nehézség, annál több rakétára van szükség. Ha sikerül eltalálnunk John-t, akkor egy bõdülõ hangot hallunk. Ultra Violence módban kb. 4 rakétára van szükség, hogy a Szentkép és a szörny felrobbanjon ("kapálózó lábai megszámlálhatatlan mérföldeket pusztítanak el a pokol felszínébõl" ahogy a befejezés mondja).
Hát ez a remake elég jó lett...bár sutább a Duke Nukem HRP-nál...
HI!
Hûû,most nézem kicsit le vagyok maradva,doom2 3d-s texturákkal meg fegyverekkel..
Hmm..elég kemény..
De igy biztos hogy végigtolom mégegyszer! khmm..vagy legalábbis megpróbálok végigmenni az uccsó pályán az icon of sinen mert az anno nem ment.. :)
A hexen 3d-s kiegészítõjével meg igazán siethetnének.. :)
Hûû,most nézem kicsit le vagyok maradva,doom2 3d-s texturákkal meg fegyverekkel..
Hmm..elég kemény..
De igy biztos hogy végigtolom mégegyszer! khmm..vagy legalábbis megpróbálok végigmenni az uccsó pályán az icon of sinen mert az anno nem ment.. :)
A hexen 3d-s kiegészítõjével meg igazán siethetnének.. :)
Sziasztok!
Háát,ez óriási!!
Leszedtem a legújabb verziót,nos,mondom nekikezdek a Doc mappában levõ leírásokkal..
Nézegettem,dos prompt-ból ilyen parancsal,de nem is volt olyan programom..
Aztán mondom csak elinditom start menûbõl.. :D
Hát azzal kellett volna kezdeni,csak rámutattam a .wad-ra és már inditotta
is.. szerintem ezzel nem lehet gond..
Viszont a Hexen:Deathkings of dark citadel wadjával már gondjaim vannak..
Nincs meg sajna..
Háát,ez óriási!!
Leszedtem a legújabb verziót,nos,mondom nekikezdek a Doc mappában levõ leírásokkal..
Nézegettem,dos prompt-ból ilyen parancsal,de nem is volt olyan programom..
Aztán mondom csak elinditom start menûbõl.. :D
Hát azzal kellett volna kezdeni,csak rámutattam a .wad-ra és már inditotta
is.. szerintem ezzel nem lehet gond..
Viszont a Hexen:Deathkings of dark citadel wadjával már gondjaim vannak..
Nincs meg sajna..
kellenének nekem wad. fileok!!! pls segítsetek
MerlinWVIP
www.doomsdayhq.com -n van a gui
wadokra meg keress rá guglin, mert sok helyen fent van mióta free a cucc.
wadokra meg keress rá guglin, mert sok helyen fent van mióta free a cucc.
[merlinw.org]
nem találom a korábbi hozzászólásomat. azt az ominózust kérdést tettem fel benne, hogy honnan lehet letölteni a doom varezról lekapható veziójához a kiegészítõ .wad fájlokat, és azokat hogyan lehet aktiválni, hogy tudjak játszani az összes epizódjával és a hexennel meg a heretikkel?
Hamár a régi Doom-okról van szó, nincs meg vkinek véletlenül a Doom RPG? ez most jelent meg Java platformra, egy mobil változata a Doom-nak :D elég jónak tünik
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
boh, oké nem léptem be
beléptem az oldaladra, de asszem túl béan vagyok, mert nem találom, honnan tom ott leszedni
Doom remake
multiplayer itt em túl jó
tcp/ip alapon beállítottam hostot....
másik oldalon a joint, a host op címével
search megtalálja és utána, a connect után kilép a fõképernyõre, és semmi.
multiplayer itt em túl jó
tcp/ip alapon beállítottam hostot....
másik oldalon a joint, a host op címével
search megtalálja és utána, a connect után kilép a fõképernyõre, és semmi.
Namost azt a verziót ami neten kering, senkinek nem ajánlom :) :) (nem is értem mit kellett ezzel szarakodni, hiszen full ingyenes)
Szedjétek le az olalamról az álltalam kreáltat. Ez müxik, és némileg cooltúráltabban is néz ki :)
Az a lényeg hogy ne telepítsétek olyan mappába aminek a nevébe van ékezetes karakter, ill szóköz.
Ha valakinek valami nem világos, segítek szívesen.
Szedjétek le az olalamról az álltalam kreáltat. Ez müxik, és némileg cooltúráltabban is néz ki :)
Az a lényeg hogy ne telepítsétek olyan mappába aminek a nevébe van ékezetes karakter, ill szóköz.
Ha valakinek valami nem világos, segítek szívesen.
installnál egyre kell figyelni hogy nem szabad ékezetes vagy a default "c:\Program Files" könyvtárakba rakni hanem ilyen egyszerûbe kell pl: c:\games vagy c:\doom
ezt annak idején Váncsa István is megmondta
ezt annak idején Váncsa István is megmondta
Oldal 1 / 3Következő →