1879
-
Since #192 ok mire vagy kíváncsi? már nincs fennt a gépemen -
#191 akor fordíts le a demot thxx -
Since #190 nekem német felsőfok angol alap :) -
#189 vaz én angolt tudok de mégis örülök h avan egy játékhoz magyarítás..... a másik nyelv meg a francia nagoyn alap fokon, német meg csak a heil * -
Since #188 Asszem igen csak német, de mit kell hozzá tudni németül? Mondjuk én tudok de az más tészta :) -
#187 *** Win32ExceptionHandler *** Exception in Em3: Access violation @ 005782b3
*** Win32ExceptionHandler *** Exception in Em3: Access violation @ 00000000
Callstack:
-
#186 vazz:(((
D:
:C -
#185 -
#184 a demo csak német nyelven van? -
#183 nickjére rákattintasz és az infóban alul láthatod. -
#182 De már írtam hogy van, ha megjelenik! Persze csak ha lesznek hozzá jobbnál jobb "plusz" küldik! -
Since #181 nincs kedved csinálni egy emergency oldalt? Én tudok fordítani német dolgokat :) -
#180 Mert sz*r a honlapja
Démonigyerek rád nem mondok semmit, nézd meg a honlapomat, igen a tied a jobb! Amúgy Notepadban még 2 perc se kell, megírom én másfél perc alatt most nagyon meno lettél ezzel a honlappal.
Te ->
Since ha megjelnik a játék és nagyon király lesz, akkor én csinálok egy normális honlapot. -
Since #179 Miért kaptál büntetőpontot? -
Since #178 inkább itt beszéljük meg, mert valamiért lefagy a honlapod :-) -
#177 ezeket megbeszélhetjük az én oldalamon a forumba
benne vattok? -
#176 én odaadom a weblapomat
én benne vagyok
csinálhatnánk a helyére 1 jobbat -
Since #175 Oldal keretében, vagy ide a fórumba írjam be a dolgokat? :-) -
#174 NAGYON JÓ LENNE A FORDÍTÁS! -
Since #173 Én esetleg tudnék segíteni, ugyanis ez egy német játék és egész jól tudok németül, tehát fordítással tudnék szolgálni, természetesen akkor egy ütősebb oldal kéne, vagy felkéne egy kicsit turbózni az oldalt. Akinek van kedve hozzá az írjon ide és megdumáljuk :-) -
#172 nem akarok veszekedni
nem is mondtam hogy hűű de jól néz ki az oldal -
#171 ehh.inkább hagyjuk abba a vitát ok?ez az MF nem illik ide. -
#170 a linkeknél elvártam volna hogy legalább a hivatalos oldal onlapját beteszed,nem mindent ami eszedbe jut.mert ott aztán tényleg van minden csak a játékról nincs link. -
Since #169 Milyen vagy te fantasztikus :-) Tudod mit? Segítsünk neki csinálni egy jó oldalt! :-) -
#168 de akkor 2 percen belül rakd össze a képeket csináld meg a gombokat meg ilyesmi
de notepad ban
én abban csináltam -
#167 3 felkiálltó jel árulkodik róla, meg majd meglátod milyen lap lesz. Ha én készítettem volna, adtak volna 2 percet akkor is jobbat csináltam volna, erre van egy mondás aki nagyon nem ért valamihez ne álljon neki! kb.! -
Since #166 Jaj nem kell lenézni kezdésnek nemrossz :-) Miért haragszol rá ennyire? -
#165 ???? -
#164 (felkiálltó) jel, meg a 3-4 név.. árulkodik stílusodról, honlapodról.
-> -
Since #163 Szerintem kafa csak elég kevés információ van rajta...Egyébként nemcsak a design számít hanem a tartalom...Ezt helyezd mindig előtérbe :-) -
#162 neked teccik?
teccik valakinek? -
Since #161 Engem meg se kérdezel? :-) -
#160 placko!
ez tetszik neked? -
#159 én azt hallottam hogy 2cd -
Since #158 Remélem nem lesz starfuckos védelem benne mert akkor okoskodni kell :-) -
Since #157 Aztán ki tudja lehet egy dvd-s lesz, lehet kiadnak valamilyen collectros Editiont is :-))) Bár ez csak vicc volt annyira nem népszerű a játék mint pl. egy Half Life 2 vagy doom3 :) -
Since #156 Maximum 2, de szerintem 1-re biztos felfér... -
#155 szerinted hány CD-s lessz? -
Since #154 Már nemsokára jön bízzunk benne, szerintem warezen előbb fennt lesz :-) -
#153 beismerem :D