Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha win 7-ed van és ez történik, a legtöbbször kompatibilitási probléma áll fent. Ezesetben Futtasd más kompatibilitással. Mondjuk Windows XP Service Pack 2-vel.
Ez azért van, mert nem másoltad be a Crack-et a helyére. Elõször is nyisd meg a Sajátgépben az 1.CD-t. Itt találsz egy HOODLUM nevû mappát, ebben pedig egy alkalmazásfájlt. Neve Em3. Ezt másold be abba a könyvtárba, ahová telepítetted a játékot. Legegyszerûbb esetben ez itt található: C:\Program Files\Sixteen tons entertainment\Emergency 3
Itt van egy azonos nevû állomány, amit felül kell írni ezzel a crack-kel. Ha ez megvan, indulhat a játék.
Mikor belépek a játékba azt írja ki hogy A MÁSOLÁSVÉDELMI TESZT SIKERTELEN. TEGYEM BE A TELEPÍTÕ CD-T ÉS INDITSAM EL ÚJRA A JÁTÉKOT! Ez mitõl lehet???
légyszí segítsetek mert ez a játék nagyon tetszik nekem!!
Én régebben(mert most már nem játszok vele :S) rengeteget szívtam a videó kártya driverével.
Ati radeon-om volt,van is,és másik illesztõprogram kellett hozzá,mert az eredetivel nem nagyon akart mûködni a játék.
De ha nvidia-d van,akkor gözöm nincs,hogy mi lehet a baj <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>,mert elvileg az nvidiát jobban csipi a játék,mint az ati radeon-t.
Egyszóval ha Ati Radeon-od van,akkor cseréld le az ill.progit.
Pl catalyst-ra,vagy omega-ra...
Tomi
Nekem az a problémám hogy amikor fel telepítem az emergency 3-t aztán be crackelem elindítom a játékot bejön egy fekete kép és kilép semmi hiba üzenet és a rendszerkövetelményem megvan hozzá és windows 7-m van mi lehet a baj????
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Válasz: akyyy üzenetére
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Ezután már felrakhatod a Emergency Planet-rõl származó dolgokat.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
a kikötõi tüntetéses pályán hogy lehet elszállítani a dioxidos hordókat.kiszedtem a vizbõl de semmi jármû nincs ami el tudná vinni .
köszi elre is a a segitséget.
üdv
elsõ robbanásnál meg egybõl kiirja hogy tul sok halálos áldozat.
a sugárfertõzötteket mivel kell kezelni? a fehér ruhás tuzoltoval lehozom a pilótát, de nem teszi be abba a mobil mentõautóba, ha a doki meg ellátná megfertõzõdik az egész környék😄
elötte uncsizni fogok még kivárom,hogy a bomba felrobanjon a moziba(mert ugye idö elött,nem lehet hatástalanítani)
és a leggázosabb pálya,mikor a vonat fut bele az állomásba,ott mindig sok halottam volt,és ezért nem engedett át,még ki nem dolgoztam a mentési stratégiát
Próbáld meg úgy, hogy az 1.03 Patch-ot és a magyarosítást is felrakod, úgy sokkal könnyebb játszani.
most kezdtem újra a játékot,már a mozirobbantásnál járok...
majd csak eljutok oda is...
de emlékszem,sose találtam meg a folyóba pottyant kocsit,bármerre is kerestem búvárral a folyóban
és mindenhova leküldtem,ahol a "buvárcsõ" ikon volt a vizen
egy bolyát kéne felhoznia,amivel kihuzom daruval a kocsit
Miután eloltottam a tûzet jött a kocsi,amelyik kikerült egy teherautót,és belepottyant a folyóba
Ezt a kocsit azóta se találtam meg
A játék nagyon baró valóban csak nem tud valaki hozá játékleirást? ill. végigjátszást?
A lehetõ legfrissebbet töltsd le mindig, ne az összeset. A 7.10-es a legfrissebb.
Nagyon baró a játék, de már a 3. pályánál a trafipaxosnál megáll a tudományom 😄 hogy a picsbe lehet azt megcsinálni? valaki segítsen légyszives.
látom amikor villan egyet a trafipax, meg olyankor a zene iskicsit felpörög, de többször (min. 10x) megnéztem, bárhová néztem nem ment egy kocsi sem gyorsan. amikor villant a trafipax, akkor jött 1 kocsi, de azt utána letudta állítani a rendõr és igazoltatta. mindig kiírta hogy sikertelen küldetés. valaki segítsen plzz
köszi
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
khm...khm...