Ken Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...szenzációhajhász,undorító okádék 😛
(kis fika ha már itt vok😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
szar (bar a tarsadalom kritikaja jo, csak a megkozelites gyenge)
egyre jobb!! a hapsi bement a fiához!!!!!!!! nem lövöm le a poént!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hülyékre ne hagyatkozz!😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A linket koszi, megneztem, de semmi konkretat nem tudtam meg a filmrol. 😊
Egy szoval nem mondtam h bonyolult lenne a dolog, csak nem volt kedvem kattingatni mikor igyis annyi dolgot csinalok 😊
shit happens
A fõoldal közepén lévõ keresõbe beírod, hogy 'Ken Park', majd megint enter.
Egyet kattintasz az elsõ találatra és elolvasod...
Ez tényleg roppant bonyolult 😄DD
shit happens
kötsög! 😄DDD
király film, tiszta durva!! háát igen.. amerikai családok...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
aztan ha majd megnezted, azt mondo, hu de jo vagy azt, ezdeszar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A rendezõje is mindkettõnek ugyanaz: Larry Clark
Érdekes film, de egy kicsit elvont szvsz.
shit happens
1ik kedvencem!
Tate megöli a nagyszüleit és közben elélvez, a másikarcot le akarja szopni a faterja, Shawn rendszeresen a bnõje anyját keféli, stb...stb...
Nem lövöm le az összes poént, meg kell nézni!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
N0 TXT TLK PLZ!4!
ehh,ez még semmi 😛
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

...de ilyen beszolásokra van idöd nem?..😞(((