97
A brutális film
-
#57 dc++ -
#56 ftp -
#55 Honna húztátok le?
warez? vagy dc++? -
#54 Érzem, itt bunyó lessz :)))) -
#53 merhanem?! -
_Vegeta_ #52 Prezi, te csondbenmaracc! ;D -
_Vegeta_ #51 Bazzee kritikan aluli vagy, nem vitatkozok inkabb.
De elismerem, iszonyat lusta vagyok. :D -
#50 Néhány helyen azért elég gusztustalan a film. -
#49 Most néztem meg, sztem kurva nagy a film, a tabukat tényleg áthágja. Nem is csodálom, hogy 18 év feletti a film, és néhány helyen be is tiltották... -
#48 és jól lecidázta (én viszont lelövöm) -
#47 érdekesen nézne ki a világ, ha mindenkinek tetszene... :/ -
#46 -
#45 Mekkora hulladék ez a film bazzzegg......szenzációhajhász,undorító okádék :P
(kis fika ha már itt vok:) -
#44 :DDDD -
#43 ezazzz !!! mond meg neki ! -
#42 akkor ne rinyáljál a sávszélről....mond azt:gyerkőcök!atom lusta vagyxok,de azééééé beirok ide!...ezexszerint azééé valamennyire érdekelt?nem?....:((((( -
_Vegeta_ #41 Nem vagy norma, mondom h annyira nem erdekel a tema, csak mekkerdeztem... -
#40 bazzzeeeeeeeeeee.akkor kereső/cim beir!/enter/megmia faxotmondjak....persze levélben is elkűldhetem az infót+hozzá pizzát is viszek,önköltségen,nem?...igy jó lenne?...BRRRRRRRR:((((((( -
#39 öööö...hmmmm....óóóóóó.... -
#38 szerintem meg érdemes megnézzni, és utánna gondolkozni hogy ezt miért tiltották be sok helyen? ok persze 16+ korhatár nem árt neki de a betiltást nem értem -
Grenzjager #37 nem erdemes megnezni
szar (bar a tarsadalom kritikaja jo, csak a megkozelites gyenge) -
#36 neis, most nézem meg :D -
_Vegeta_ #35 Ezt most nem vagom, mire mondtad ? -
#34 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
egyre jobb!! a hapsi bement a fiához!!!!!!!! nem lövöm le a poént!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#33 töltöm :D -
#32 most nézem a filmet. elég kemény. (a gyerek most veri a farkát) :D -
#31 Másik nagy arcunk Vegeta:D:D!!
Hülyékre ne hagyatkozz!:D:D -
#30 Egy kifogástalan filozofust hallotunk!:D:D: -
_Vegeta_ #29 Nem kell fejbol vagnod a savszelemet, de gondolhatod h azert vegigolvastam a topicot, es vmi mas infot szerettem volna megtudni ;) -
_Vegeta_ #28 Annyira nem erdekelt a dolog. :)
A linket koszi, megneztem, de semmi konkretat nem tudtam meg a filmrol. :)
Egy szoval nem mondtam h bonyolult lenne a dolog, csak nem volt kedvem kattingatni mikor igyis annyi dolgot csinalok :) -
#27 mert biztos csipöböl vágom a sávszélességedet,nem?...de ilyen beszolásokra van idöd nem?..:(((( -
#26 Sőőőőőt, adok egy linket :P
Port.hu -> Ken Park -
#25 bakker, beírod a böngészőbe azt a 7 betűt, hogy port.hu, majd nyomsz egy entert.
A főoldal közepén lévő keresőbe beírod, hogy 'Ken Park', majd megint enter.
Egyet kattintasz az első találatra és elolvasod...
Ez tényleg roppant bonyolult :DDD -
_Vegeta_ #24 Tudod kinek van kedve ilyen keves savszellel keresgetni a neten mikor itt kapasbol megtudhatok vmit. :> -
#23 #17 -
_Vegeta_ #22 Errol mar enis hallottam, ritka szar film lehet. Azert vki tud vmi konkretabbat ? :> -
#21 Nálunk Érden ott figyel a tékában!....... -
#20 Ez 1 nagyon beteg film:DMár régen láttam de iszonyat elvont betegese film.Gusztustalan:D -
Chaos Mad #19 bazzeg.. most akartam egy topicot nyitni erröl
kötsög! :DDDD
király film, tiszta durva!! háát igen.. amerikai családok... -
#18 már tavaly is be volt tiltva, igazából ezért szedtem le :)