73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
xHeDex #70223 vedd meg eredetiben -
Haljátok amikor feltelepítem és elindítom azt irja ki hogy hiányzik az mss dll file ezt hogy tudomm orvosolni?? -
hogy kell berakni zenét mikor valaki csatlakozik? -
Köszöntünk köreinkben
-
:D akkor most fogsz csak igazan inni -
Na ma kurva jól jártam...a muldkor lemaradtam a helovínes TF2 akcióról...de ma bementem a Saturnba és 1990 Fté vettem egy Orange Box-ot EA classics akciósba
-
bigbigle #70217 thx.
-
b-vel lépsz be a vásárlómenübe, am settingsbe nézd meg a gombkiosztást... -
bigbigle #70215 nah megvettem.és rohadt jó,megérte.mondjuk nem tudom hogy hogyan lehet írni játék közben meg fegyókat/gránátokat venni -
Várjatok vele talán beleseik majd a kedvezményekbe Karácsony és Újév között. -
Ha kp-ért veszed akkor 7 k, neten meg a fele. Ennyi. Kő' nagy nem kő'? Akkor viszonhallásra!
-
steweee #70212 én is akarok vele jáccani. mondtam is itt nemrég. és meg is akarom venni. de nem közel 7.000-ért, mert az kissé sok egy jópár éves játékért....
vmi olcsóbbat tud vki ? neten nem vásárolok, az a bizti amiért tolom a kp-t oszt kapom a cuccost :)
"én nem vagyok a raiffaisen ügyfele" :) hasitasi nem ké' kódot ! -
nem, rájöttem hogy puiásan kibaszott jó FPS-ezni XXXD -
nah rajottel, hogy pia helyett cs-zni kell 
nekem meg odebb van a visszateres... gepre kene kolteni :\ de inkabb x360 lesz a honapban. -
sokezren. -
Sziasztok! Mennyien tolják ma még a CS: Source-ot?? van értelme megvenni??? Én is Steam-en nézegettem Source csomagban... -
steamen vedd meg b+ azzal nem vernek át. -
Mennyire biztonságos neten venni CS-t? Mármint, hogy nem e vágnak át?
A kulcs hova van írva? A tokra, vagy a kézikönyvre ami a játékban van?
Szerintetek hogy lenne jó lebonyolítani egy ilyen üzletet?
Attol félek, hogy leírja a kódot, aztán kirugatja az accomat!
És ha elküldi az eredeti kódot, akkor nekem is ezt kell vele eljátszani.
Vagy ki tudja, mit talál ki!
Valakinek van ilyen tapasztalata?
Vagy ki hogyan csinálná ezt!?
Köszi -
Köszönöm szépen! -
status -
Melyik konzol paranccsal tudom megnézni valaki STEAM ID-ját? -
xHeDex #70202 de kajak nem 
se plusz nincs beírva a ratek elé, se semmi. -
Ekkora netnél az hax barátom :)
A 20-at már inkább el tudom képzelni. -
Hallottátok Cohegen felemelte a levegő árát????? -
xHeDex #70199 amúgy nekem fix 5-ös pingen van (többnyire,de mindig 20 alatt van) magyar szerveren és csak 2048/256-os netem van -
xHeDex #70198 gondolom te valahol a dunántúlon laksz és Z-NET-nél lehetsz.
Válts át szerintem, nekem ugyanez volt a gondom ezzel a fos vezeték nélkülivel és amióta átváltottuk egy tizesért semmi gond sincs vele,sőt!
Azthiszem kedden emeltek valamit rajta de én eddig semmi változást nem észleltem, megyek majd panaszkodni ^^ -
Gyakorlatilag csak ez az egy ami kábeles és megfizethető!
Vagy ezt a csomagot vagy egy nagyobbat ami egy ezressel drágább(4 ezer forint), és abban a maximális 3072/384 kbps a garantált pedig 768/128 kbps
-
Hát ami biztos hogy nem lesz 80 felett a pinged magyar szerveren.
Sztem válts.
Mik amúgy a lehetőségeid?(szolgáltatók terén, szolgáltatások terén?)
-
Ez biztos megoldaná?
Mert ha most váltok kábelesre akkor ott a legkisebb csomagban(amire futná havonta) az elérhető maximális le- és feltöltési sávszélesség 1536/256 kbps
a garantált le- és feltöltési sebesség 512/64 kbps
Ezzel mennie kéne laggmentesen?
Sajnos nem értek a netekhez mert nem fogok fel pár dolgot ezért is kérdezem! -
vedd meg
(esetleg tölts le egy textura packot, hogy honnan ne kérdezd mert nemhiszem hogy valaki tudja itt, mert eredetihez nem kell, google a barátod...) -
Srácok segítsetek!
Szinte az összes szerókról lehúzott mapnak ilyen textúrája van
-
steweee #70192 no WAREZ !
de : ha megvan ilyen "occsó" verziójú hf source orange box, de szeretnék CS-S ozni, akkor is vegyem meg a CSS ? vagy inkább vegyem meg az egészet egyben ? -
Nembazdmeg, nincs ingyenes..Ebben a világban ahol lassan már a levegő is pénz.Amúgymeg: "A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ." -
és source holmarad? :) -
lol...meg célkereszt is volt az AWP-hez (mármint simán ha a kezedben volt mint bármi másnak.... :D jóság volt....de igen 1.5 vitte a legtovább a pálmát!!! -
xHeDex #70188 válts át vezetékesre -
Szevasztok!
Kéne egy kis tanácsadás...
A szitu az hogy akár meklyik serveren 200 feletti a pingem, na most a netem nem villám 1megás, 64kb/s -al tölt le max szval nem egy komoly cucc, de a gond ott kezdődik hogy még pl tavaly és idén nyáron is akár cod2 akár cod4 de még a cod5 nél is 60-90-es pingem volt(egyébkén vezeték nélküli ez a net) abszolút játszható volt nem laggolt, mostmeg még a cs 1.6 ban is 40-500 a pingem tehát rohadtul változik nem fogom fel miért, valami idegen program vagy az a gondja hogy nincs routerem vagy mi a fasz azt nemtom:/
Ha bárkinek bármi ötlete van miért csinálja ezt az mondja! -
én anno a quke2 vel lanoztam, amikor még anyuci szoknyája,alatt voltál:):)
-
Nem is igaz, mert a 3.1b , ott még volt távcsöve a Coltnak :D
bigbigle: ha egy 2005-ös játékot nem visz a géped, akkor nem is tudom mit gondoljak. -
1.5 volt az über, egyértelműen,