73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Sickness
    "normális társaság és esély a tanulásra a profiktól!"

ezeket húzd ki
  • Jamirofan89
    áh végre holnap megérkezik a várva várt játék! rendes bhop szerók, normális társaság és esély a tanulásra a profiktól!
    be jó is lesz Steamesnek lenni
  • OrioN the S
    csak a zebranal
  • Sickness
    Tényleg megfogtuk egymás kezét?
    Erre már nem emlékszem csak arra hogy vettem egy ócska vga-t egér helyett
  • xNoodlex
    Az egész CS Source mappát letörölheted, majd a steam leszedi ami kell.
  • SzocsA
    \Program Files\Steam\SteamApps\@\counter-strike source\cstrike\downloads
    lehet törölni?
    és melyik mappákat lehet törölni?

\Program Files\Steam\SteamApps\@\counter-strike source\cstrike\
    sound
    models
    materials
    maps

ezek a mappák mind szerverről letöltött cuccokat tartalmazzák nem?
    több mint 15 GB os a source mappám ráférne egy takarítás!
  • OrioN the S
    :DDad azokra emlekszem.. mindig eltuntel, ha vesztesre alltunk

Ha nem adod meg Andrisnak a szamod, akkor nem jott volna letre az a romantikus seta a pixelbe :D harman kezefogva sosefelejtemel <3
  • Sickness
    Én ott basztam el hogy megadtam anno Andrásnak a számomat. De visszaütött mert sokszor war közbe húztam ki a netet. Fú de geci voltam, vagyok, és még leszek is. Féljetek gecik.
  • Garrett27
    ami a második részt illeti, igaz más multira is.. legjobban illik a GTA SA-ra sztem, ott aztán dúlnak nagy sértődős csaták...
  • OrioN the S
    Jah tok idegesito volt anno, hogy nagy sorozes kozepete jott a telefon, hogy "Orion! War van! Ugye nem felejteted el?" :D Aztan sprint hazaig sorosuveggel egyut... Szvsz sokkal jobb csak beugronak lenni.
  • armageddon666
    "Ja és hogy ők egyből highok és az első war után amin kikapnak feloszlik majd más néven mindegyik sajátot csinál...."

Ismerős az első felét leszámítva :D meg mondjuk az első war is túlzás :D
  • Krumpli 4
    Hali!
    Olyan segítség kellene hogy van egy szeróm és hogyan tok admint varázsolni? És van e olyan lehetőség mint 1.6on hogy amxmodmenu vagy valami hasonló hogy ne consol parancsokkal keljne midnent megcsinálni.
    Előre is köszcsi!
  • Spészgószt
    Ember te magyar vagy??? Miféle nyelvtan ez??? elsőnek tanúlj meg írni aztán csinálj weblapot....! Az egész egy vicc alig lehet megérteni amit írsz...kivétel a kimásolt dolgok :D
    Maga az oldal meg borzalmas....arra még nem gondoltál, hogy más embereknek más felbontású a monitorja és kurvára nem úgy látják, mint te a 15 colos crt-den.... mert az a 800x600as háttér máson nem nagyon mutat jól :D kicsit optimalizálni kéne a modern kornak megfelelően....az egyszerűbb néha több! szerintem még ne nagyon híreszteld.... :D
  • Lacccca
    Továbbra is tele van fogalmazás és helyesírási hibákkal.
    Továbbra is copy paste az oldal és semmi érdemleges hír vagy info niocns rajta amiért érdemes lenne naponta nézni...

Miért érzi úgy az össze újonc hogy neki klán kell és szerver és weboldal?
    Ja és hogy ők egyből highok és az első war után amin kikapnak feloszlik majd más néven mindegyik sajátot csinál....
  • otto13
    hehe én a vidikarihoz kaptam kuponon a HL2-t,amibe css benne volt.
  • Spészgószt
    sry hazudtam....mert a HL1-et is megvettem 2001 körül az 1.5 miatt...és kb egy hónapja vittem végig sosem toltam csak a cdkey kellett :DDD
  • Spészgószt
    hááát....nekem az egyetlen game amiért fizettem annó a HL2 megjelenéskor már reggel sorban álltam érte a MédiaMárkban! De legalább akkor még egyben volt a HL2 és CSS....lol 5cd alig fért el a dobozban...
  • Garrett27
    én még tán 2005ben vettem meg, azé nem sok játékról mondhatom el, hogy ilyen rég nyomom (még a Thief is ilyen, bár az per pill nincs a gépen pedig thief-fan vok, a CSS viszont rajta van)
  • BAk3R
    Paypal-el a legegyszerűbb. Én az előbb vettem meg :)
  • SL
    3.74€ a játék? Én egy század euróval drágábban vettem :]
  • solo
    Fu, te vagy nagyon be vagy baszva, vagy csak simán vagy ilyen hülye?
  • Spészgószt
    Na most azonnal mindenki F10 vagy Alt + F4 és go aludni!
  • SL
    jólvan itt zárjuk le :]
  • kifli
    hát ha visszaolvasok annyit látok hogy valaki azt tanácsolta neki hogy f10 (gondolom poénból) aztán te nyomorékozni kezdtél
  • fook
    format c:
  • SL
    olvass vissza :]
  • kifli
    öö nemtudok rájönni mi a problémád, de szerintem haggyad abba amit csinálsz...
  • Sickness
    kussoljatok már mert beleverek az arcotokba. kcsgk.
  • SL
    tűnj már innen újreg
  • armageddon666
    H1N1 ellen?
  • xHeDex
    fú, beoltottak
  • SL
    hát te basztál rá mert te vagy akkora nyomorék, hogy unbindeled.
  • xHeDex
    rábasztál mert azt unbindeltem
  • Spészgószt
    F10
  • xxxpaulxxx
    1 napig bagóba kerül a játék steamen!:)
  • xxxpaulxxx
    1 napig bagó a játék steamen:D
  • xHeDex
    Melyik paranccsal tudom eltüntetni a Bomb has been planted, stb. kiírásokat?
  • solo
    BUÉK all:]
  • armageddon666
    uw, fw, extra, atw, vagy vannak hasonlók külföldön is (csak jobb szolgáltatásokkal)... csak keresni kell...

leszedsz egy e107-t, vagy valami blogmotort, feltöltöd, átalakítod, örülsz...

vagy wordpress, freeblog, egyéb blogoldalak... klánhonlapnak bőven elég.
  • ceepti
    Akkor mit ajánlotok pl eoldal mert tudom hogy a gportál egy rakás fos és fizetős de mindenkilapja is szar akk mit ajánlotok??