Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fy_pooly_day.zip
fy_poolday_bsod_v1.zip
fy_poolday_reunion.zip
Ezenkívûl még léteznek más verziók is, amik elképzelhetõ jobbak mint ez.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Fast http-t állitottál be, vagy simán a szerverrõl magáról küldené le a dolgokat?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Egy hónapja be sem néztem a topic-ba. Vagyis..egy hónapja jó fiú vagyok. ha jól olvastam egy hetente lekéne hogy kerüljön egy (bélyeg) ez a "<#felkialtas>#felkialtas>" valami hasonlít a Skarlátbetühöz,vagy a Zsidócsillaghoz!Nem lenne elég a bünti alatti korlátozás?
Nem tudjátok mér van az a CS 1.6-ba hogy ha beírom a favourites közé az ip-t rányomom hogy ok,de utána nem írja ki az ip-t???
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Pls ha tudtok segitsetek!
Dedikate serverrnél, hogy érem el azt ha valamit beraktam a játékba ami nem eredeti ( pl: bomba az egy red bull legyen, vagy a moncsiba kurjanak ) másnak is letöltse csatlakozásnál? configba kell vmit átirni vagy külön mappába kell tárolni? ha valakinek van épkézláb ötlete segitsen!
Elöre is köcce!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
de ha beirod konzolba a bot szot minden azzal kapcsolatosat kidob ugyhogy megfogod találni
de inkább vedd meg<#kacsint>#kacsint>
én nem todtam megcsinalni hogy jatszhassak botokkal demikor a create serverre mentem vagy nem arra kell menni hogyha botokkal akrok játszani?? hova pls segitsetek😊
van egy klán ami CoD2 be és CoD U.O. ban nyomul de szeretném ha más játékok ban is megalakulna ezért klán fõnököket keresek akármilyen internetes játékban nézzétek meg a klán honlapját, még fejlesztés alatt áll! Klikk ide
Vagy keress MSN - en: [email protected]
Az számomra biztos hogy lesz folytatás, mert a pénz kell mindenkinek.Csak kérdés az, hogy eléggé megszedték e magukat a source-on és nincs értelme vele szarakodni, vagy belõle is olyan elhúzást és maximálisat akarják kihozni mint a korábbi részekbõl.
Ebbõl a második megoldás a legjobb szerintem, mert nem túl sok erõfeszítésükbe(valve) kerûl az elhúzás, meg amúgy sem tudják kiadni az új csé generációt azonnal.Végülis semmi nagy infót nem mondtam, egyszerûen azt csinálják ami logikus.
Meg még annyit hogy miért is mondanák azt hogy ja igen készûl a cs2?
Az hiba lenne szerintem is.Mert gondolkozzunk 1.6tosan😊
A faszom megy át source-ra hogy ha még ugy érzem nekem megfelel az 1.6 is, és hát lesz majd cs2, az mennyivel jobb lesz!Ráérek akkor én még.
Azt gondolom nem nehéz kitalálni hogy akkor hogy gondolkozik az 1.6-os ha nem lesz cs2, source van!Két variáció:
1-leszarom
2-mégiscsak szebb, mégis csak ez a jövõ, és amúgy is használjuk már ki azt a 4gh procit meg az x800 karit.
Tehát ezzel a cs2 kijelentéssel, embereket vesztenének a source jövõjével kapcsolatban.
INSTALL:
1. Csinálj egy szervert tetszõleges pályán, majd lépj ki belõle.
2. Bontsd ki a letöltött file tartalmát a /Steam/SteamApps/user/ mappába
3. A Play Games menüben jobbklikk a CS-n, pProperties, majd a Launch Options részbe írd ezt (idézõjelek nélkül): "-dll addons/yapb/dlls/podbot.dll"
4. ezután új szerver indítása után az Ó vagy = billentyûvel érhetõ el a YaPB menüje.
Valaki nem tudja hol van a Play Games menüben jobbklikk a CS-n, pProperties, majd a Launch Options ezt nem tudom megcinalni .
De ha valaki tud esetleg egyszerubb megoldast BOT-ok berakasara az is szolhat.
Valaki segitsen pls<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Szerintem a cs2 nem fog összefüggeni a hl3-al.Vagy ha igen akkor húúú de soká lesz itt cs2.