Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Igencsak pontatlan a leírásod de szerintem te a fy_pooldayre gondolsz ami több verzióban is van:
fy_pooly_day.zip
fy_poolday_bsod_v1.zip
fy_poolday_reunion.zip
Ezenkívûl még léteznek más verziók is, amik elképzelhetõ jobbak mint ez.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

de_newportbeach
Sas6
meg van egyi ilyen medencés pálya (nem nagy) nem tom a nevét aszem van benne egy ilyen szo "fly" vagy ha esetleg valaki tudja a pálya nevét az elmondaná nekem? (bombás)

Sas6
szerintetek mi a CS -ben a legeslegjobb pálya??

Hát simán a szerverrõl.
Eleinte nálunk is szarakodott vele, de megoldottam. Hogy hogyan azt már nem tudom.

Fast http-t állitottál be, vagy simán a szerverrõl magáról küldené le a dolgokat?
Egyébként a lentebb írt problémámra nem tudsz gyógyírt?
Köszönöm!
Csak ki és be kellett volna jelentkezned, és akkor már rég nem lennének rajtad.
5w0rdf15h
ITT van a CS 1.6 topic

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hé !!!!!!!!! szerintem ezek a felkiáltójelek már igazán lekerülhetnének rólam.
Egy hónapja be sem néztem a topic-ba. Vagyis..egy hónapja jó fiú vagyok. ha jól olvastam egy hetente lekéne hogy kerüljön egy (bélyeg) ez a "<#felkialtas>" valami hasonlít a Skarlátbetühöz,vagy a Zsidócsillaghoz!Nem lenne elég a bünti alatti korlátozás?
Hali mindenki! Nyitok egy Dedicated szervert és senki nem tölt le rólam semmit Custom map,skin,stb,így be sem tudnak jönni hozzám! Pedig ha más szerverre felmegyek egybõl elkezdi tölteni a plusz anyagot.Ha valaki tudna (szájbarágós) segítséget megköszönném!
Bocsi hogy ide írom de nincs CS 1.6-os forum.
Nem tudjátok mér van az a CS 1.6-ba hogy ha beírom a favourites közé az ip-t rányomom hogy ok,de utána nem írja ki az ip-t???
Guer
lol
😄DD

Wolwarine
Bazzz már hajnalban irogácc? Erre ébrecc? <#eplus2>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Szega87
nagyonegyszerû a skineket amiket letöltöttél és használsz azt fel kell pakolni minden embernek és akkor mindenkinek red bull lesz a c4e helyén <#email>

GTi Gaga
Re all!

Pls ha tudtok segitsetek!
Dedikate serverrnél, hogy érem el azt ha valamit beraktam a játékba ami nem eredeti ( pl: bomba az egy red bull legyen, vagy a moncsiba kurjanak ) másnak is letöltse csatlakozásnál? configba kell vmit átirni vagy külön mappába kell tárolni? ha valakinek van épkézláb ötlete segitsen!
Elöre is köcce!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

OrioN the S
Jah! És anyagi szempontból kussoltam!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Mi? Asszed nemtok kussolni? De tudok me gyakoroltam pászmek! 😄 LÁLÁLÁL SPAM

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fruhwirth
jó ez a rats v5, teccik😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Szega87
ezt nem tom elképzelni , max ha 1 órát írtál volna <#eplus2>

OrioN the S
Meg kõ venni! ALAP én is inkább kussoltam 1 hónapig 😄

Guer
asszem bot_difficult 1 ,2 , 3
de ha beirod konzolba a bot szot minden azzal kapcsolatosat kidob ugyhogy megfogod találni
de inkább vedd meg<#kacsint>

Sas6
ok bevallom béna voltam roszul csinaltam😊

Sas6
ok megvan megtudtam csinálni már csak azt szeretném megkerdezni hogy itt hol kell beállitani hogy a botok milyen erosek legyenek??

Guer
igy van 20 dolcsi ugyhogy szvsz ha vkit érdekel ennyit csak megér neki...

k9duli
Attól függ hogy valami anti steames verziója van, vagy csak levan tõltve neki egy szimplán csomagolt source pl:emporio or vegance vagy mi a rák.

k9duli
Azért mert neked egy õsrégi verziód van amibe nincs fel updatelve warezzal pfff miket beszélek😊Tehát nincsenek még botok.Ha még nem mondta senki, szerintem jobban teszed ha megveszed az eredetit, mert mindenki jól járna.Itt lesz a karácsony hajrá!

Szega87
ha van internete nem kéne hogy updatelje neki a steamet? <#fejvakaras>

k9duli
Nem tudom hogy milyen régi verzióval nyomod egy megoldást így kapcsiból tudok, hogy az indító fájlt (itt legyen egy space)-console szöveggel indítod.Ezek után van még egy megoldás a steamen belül, a játék tulajdonságánál valami erre vonatkozó.Azt nem tudom pontosan hogy hol, mert neked még a régi steam van nagy valószínûség.

Szega87
te esküszöm hihetetlen vagy , melléd ki kell rendelni vlmi 24 órás segítõt ...

Sas6
ha beirom hogy add_bot t akkor nekem kilép a jatekbol😞 miért?

Szega87
Köszönet mindenkinek aki ma délutántól estig fenn volt a csürhén , már rég nem éreztem ilyen jól magam <#worship><#wave>

Sas6
okés megértelek hogy kell behozni a konzolt a 0 nem jon be

NO WAREZ!!

k9duli
Most ha warezos verzió érdekel és css, akkor creat server, majd ha bent vagy akkor a conzolba bot_add ct vagy t.De amúgy jelzem még mielõtt túlságosan bele mennél a témába itt no warez.

Sas6
Alapbol benne vannak???
én nem todtam megcsinalni hogy jatszhassak botokkal demikor a create serverre mentem vagy nem arra kell menni hogyha botokkal akrok játszani?? hova pls segitsetek😊

HY
van egy klán ami CoD2 be és CoD U.O. ban nyomul de szeretném ha más játékok ban is megalakulna ezért klán fõnököket keresek akármilyen internetes játékban nézzétek meg a klán honlapját, még fejlesztés alatt áll! Klikk ide
Vagy keress MSN - en: [email protected]
k9duli
Néha ezek a találgató emberek bele is trafálnak, csak a valve imádja azt mondani meg amúgy az összes cég, hogy nincs itt semmi látni való.Aztán puff berobbanak.
Az számomra biztos hogy lesz folytatás, mert a pénz kell mindenkinek.Csak kérdés az, hogy eléggé megszedték e magukat a source-on és nincs értelme vele szarakodni, vagy belõle is olyan elhúzást és maximálisat akarják kihozni mint a korábbi részekbõl.
Ebbõl a második megoldás a legjobb szerintem, mert nem túl sok erõfeszítésükbe(valve) kerûl az elhúzás, meg amúgy sem tudják kiadni az új csé generációt azonnal.Végülis semmi nagy infót nem mondtam, egyszerûen azt csinálják ami logikus.
Meg még annyit hogy miért is mondanák azt hogy ja igen készûl a cs2?
Az hiba lenne szerintem is.Mert gondolkozzunk 1.6tosan😊
A faszom megy át source-ra hogy ha még ugy érzem nekem megfelel az 1.6 is, és hát lesz majd cs2, az mennyivel jobb lesz!Ráérek akkor én még.
Azt gondolom nem nehéz kitalálni hogy akkor hogy gondolkozik az 1.6-os ha nem lesz cs2, source van!Két variáció:
1-leszarom
2-mégiscsak szebb, mégis csak ez a jövõ, és amúgy is használjuk már ki azt a 4gh procit meg az x800 karit.
Tehát ezzel a cs2 kijelentéssel, embereket vesztenének a source jövõjével kapcsolatban.

ezek cs1.6hoz keszult botok, cs:s-ben van alapbol ..

Sas6
hova telepitsem?? C/program files/valve/ CS source

ide??

toltsd le ezt, cshu-n eleg regi dolgok vannak, nem nagyon mukodik az mar.

Sas6
valaki nem tudna nekem segiteni? nem tom hogyan kell BOT-okat berakni a CS-be!

INSTALL:
1. Csinálj egy szervert tetszõleges pályán, majd lépj ki belõle.
2. Bontsd ki a letöltött file tartalmát a /Steam/SteamApps/user/ mappába
3. A Play Games menüben jobbklikk a CS-n, pProperties, majd a Launch Options részbe írd ezt (idézõjelek nélkül): "-dll addons/yapb/dlls/podbot.dll"
4. ezután új szerver indítása után az Ó vagy = billentyûvel érhetõ el a YaPB menüje.

Valaki nem tudja hol van a Play Games menüben jobbklikk a CS-n, pProperties, majd a Launch Options ezt nem tudom megcinalni .
De ha valaki tud esetleg egyszerubb megoldast BOT-ok berakasara az is szolhat.
Valaki segitsen pls<#help><#help><#help>

OrioN the S
Yeah ma bizonyítottam magamnak 😊 2 hétig nem cs-ztem és most az utóbbi 3-4 napba minden nap és most wááá visszatértem 😊 Vagyis az erõm tért vissza meg a reflexeim 😊 Most clan millen meg piranesin SZVSZ éreztem az erõt! Tudom nem spammelni csak ez nekem fontos és jó kevre derített! 😊

janos666
Én konkrétan egy április 1.-jén kelt (még a megjelenés elõtt ; én jóval késõbb olvastam és a dátumot nem néztem meg így még késõbb jöttem rá hogy csak *****...) cikkbõl emlékszem rá. Ott írták hogy lesznek benne lerombolható falak és egy-két pályán jármûvek is. <#alien>
cs2-rol soha semmilyen formaban nem volt szo (buta emberek buta talalgatasain kivul).

Szega87
lehet másoltal is csak bonyolult , de nézz be a www.avalonhome.uw.hu ra és ott keress steam heckek topicot <#hawaii>

k9duli
Elég nagy titokba kezeli ezt a valve, nem hiszem hogy az igazságot megkapnák mostanában.Egyszer még nem is olyan rég felröppent egy olyan cikk, hogy lesz majd cs2.De gondolhatod hogy mikor...
Szerintem a cs2 nem fog összefüggeni a hl3-al.Vagy ha igen akkor húúú de soká lesz itt cs2.

Én azt szeretném kérdezni ,hogy lehet-e a cs Sourc másolt verziójával neten játszeni vagy csak az eredetivel lehet?
janos666
A CS2.0 nem lett szépen elmismáolva és ez a Source vette át a helyét? Vagyis CS2.0 nem is igen lesz inkább updatelgetik a Sourcet és ha úgy puffan hogy drasztikusabban is változtatják akkor 2.x néven fog futni? Mert gondoljunk bele hogy a Half-Life 3 elõbb kijön majd mint a CS2.0 ha így haladnak a dolgok és el is avul ez az engine ahhoz hogy megint új, sok évre szánt játékba kezdjenek vele (már a Hl3-hoz is meg kell majd kurtítani szerintem) Eredetileg csak Hl2 multi résznek lett szánva a CS:S, de ma erre gyúrnak és szó nincs Cs2-rõl. Vagy rosszul látom?
Szega87
Télleg tudom hogy matrix te vagy a házigazda meg hogy elfoglalt is vagy de nem akarunk egy bannert cserélni? Mer már a régi kezd uncsi lenni <#fogmosas> Ha rosszat mondtam , vagy más nem igy gondolja , kulturáltan írja le , elõre is köszi <#vigyor2><#email>