Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó update óta nagyon szar a pálya és a játékosok megjelenítése nálam. Mellékelek néhány képet róla.
Van valami ötletetek, hogyan tudnám visszaállítani normálisra?
Válaszokat elõre is köszönöm!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Serte, milyen virust eresztettél rám?:\
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Jani hamár felvetteted azér maradsz ki ezekbõl mert egyedül te nem vagy szinte soha msn en , telefonszámcserék meg még nem voltak (punk most vetette fel!) , most is este készültünk kupára (TEK , Punkzoli , Swordfish , én , +1 beugró) d2-re az IP (inter-pro) ellen gyakwarral , csak te megin sehol? Ennyit errõl ...
ON:
Ez most mindenkihez szól !!!! Nem látta valaki Wipert ??? Ha igen akkor útoljára mikor?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
www.steampowered.com
és support..
ha a faq-ban nem találsz idevágó topikot, akkor "Ask a question", oszt írd meg nekik... segítõkészek, csak gyõzd kivárni, amíg válaszolnak. Illetve imádkozz, hogy az automata válaszban benne lesz a megoldás, mert ha nem, akkor addig szopatnak mindenféle irreleváns kérdéssel, amíg magadtól is feladod.
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
FAQ: Source Games Video Problems - Black Screen, Hangs and other Problems
1) nem jutok el a fekete képernyõig!!! meg se próbál erõlködni
2) az elsõt nem értem... 😄
jobb alul steam ikonra jobb klikk
games
my games fül
cs:s-re jobb klikk és create desktop shortcut
gondolkodik a gép prepearing to play CS SOURCE... és aztán semmi eltûnik az ablak aztán még mintha csinálni vmit de semmi!
azé kössz!!!
Csak úgy bõvelkedik infóban a post...
lenne egy problémám remélem tudtok segiteni!
Ati Radeon 9550 es videokártyám van felraktam a source-t a gépemre és Video Driver OutDated hibaüzit ad és miután felrakom a legújabb ATI Catalystot nem indul el a game, nem mintha elõtte elindult volna!!! MI LEHET A BAJ MIT CSINÁLJAK?
köszike, ja egyébként a laptopomon fut...!!! köszike
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Please ébredj fel msot vertük el csákékat 39-9 , mekkora fasza meccsre vársz?
Swordfish méghozzá flashgrenadeel fraggolt ! Ennél nagyobb proságot wazze ! <#eplus2>#eplus2> Nem volt ritka hogy mi oldaldunkon 0 halott , övükén 5 halott !
ON :
Tudom hogy nehéz jó videót összevágni, ezért is mondom, hogy elismerésem az 1-nek és ez a 2 ahhoz képes gyenge, nem pedig úgy magában szar. Márpedig az elsõnél kevesebb volt a szponzorálás, így most többet költhettek a vágásra.
Amúgy Jani te csináltál már source moviet? megnézném , csak szólj . Én már próbálkoztam vele és nehéz jó moviet csinálni , ezel azt akarom mondani nem kéne leszólni , ha még olyat se tudunk ...
Az elsõ kodiak videót 2x néztem meg egymás után, annyira tetszett. Nem azért mert hogy kodiak az isten, akkor hallottam róla elõször és azóta se mélyítettem el a tudásom hogy ki is lenne õ. De nagyon hatásos jelenetek vannak összevágava a vol1-ben és kurva jól össze van hangolva a zene és nagyon eltalálták az egész film összhatását. Ez a vol2 szerintem szar, csak bevezetésbõl és befelyezésbõl áll. Hosszabb a credit a végén mint a szövegelés és ancienst klánreklám mentes jelenetek. A zene is szar, nem is illik össze, ettõl csapong az egész film stílusa is. Mikor láttam hogy a befelyezés jön akkor döbbentem rá hogy vége lett valahol a bevezetésnek és elgondolkodtam hol volt a tárgyalás rész. Fogjuk rá hogy az OBisok baszták el ezt is, de attól még elkúrták na...
van egy dem (demo) kiterjesztésü cuccom,hova másoljam,mivel jáccom le!???
elõre is köszi
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
((nálam mért 2 #30790es hozzászólás van? lol))
Gondoltam megmerem:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16919, 84549, 127, 265, 200.109
Jee, valoban 200 😊)