Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

Az utolsó update óta nagyon szar a pálya és a játékosok megjelenítése nálam. Mellékelek néhány képet róla.

Van valami ötletetek, hogyan tudnám visszaállítani normálisra?
Válaszokat elõre is köszönöm!

akkor ha nem tudod magadtól berakni a faszomat a szádba akkor segíthetek
Akkor nezz fel, es olvasd el a piros szoveget (ha szinteveszto vagy akkor amit jobbra lent latsz (ha nem tudod merre van a jobb akkor amerre a nyilacska mutat: » )).

berlinboy6329
mivel menjek fel? Gémem sincs meg netem se normális:56/56

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

itt már csak az a gáz,hogy sehol sincs steam ikonom,csak dll
fruhwirth
megvolt...jobb ötletem nincs már, lehet a Cata 5.13 rossz, bár ezt kétlem

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

bodesz
ismerõs helyzet.telepísd újra a gépet rögtön jólesz...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

5w0rdf15h
Miközbe nagyba cheatel megfertõzi a serveren lévõket 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fruhwirth
meghót a vinyóm, a CSm, a STEAMem, a netemnek pedig vmiért csak a negyed sebessége fut, és a tartalék vinyóm nem enged Ati Drivert felrakni. Minden ami létezik:\:\:\

Serte, milyen virust eresztettél rám?:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Nektek nincs fórumotok? 😊

Szega87
Ez egy offos nap , sry:
Jani hamár felvetteted azér maradsz ki ezekbõl mert egyedül te nem vagy szinte soha msn en , telefonszámcserék meg még nem voltak (punk most vetette fel!) , most is este készültünk kupára (TEK , Punkzoli , Swordfish , én , +1 beugró) d2-re az IP (inter-pro) ellen gyakwarral , csak te megin sehol? Ennyit errõl ...

ON:

Ez most mindenkihez szól !!!! Nem látta valaki Wipert ??? Ha igen akkor útoljára mikor?

Fleko elintézte 😊 amúgy meg gyere fel és meglátod...

nem tudjuk, semmi koze a netes jatekhoz, foleg nem ehhez.

berlinboy6329
Vki #30805?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

TEddy
hát minden esetre köszi...

Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

akkor
www.steampowered.com
és support..

ha a faq-ban nem találsz idevágó topikot, akkor "Ask a question", oszt írd meg nekik... segítõkészek, csak gyõzd kivárni, amíg válaszolnak. Illetve imádkozz, hogy az automata válaszban benne lesz a megoldás, mert ha nem, akkor addig szopatnak mindenféle irreleváns kérdéssel, amíg magadtól is feladod.
TEddy
az 100%os nem updatel! T1 es NETEM van!

Nem updatel véletlenül még a css-ed? A my games-nél nézd meg, hogy 100%-os e.
TEddy
FAQ: Locking up at the LOADING screen
FAQ: Source Games Video Problems - Black Screen, Hangs and other Problems

1) nem jutok el a fekete képernyõig!!! meg se próbál erõlködni
2) az elsõt nem értem... 😄

Sil3nt
ittvan pontosan:
jobb alul steam ikonra jobb klikk
games
my games fül
cs:s-re jobb klikk és create desktop shortcut

janos666
Jah, csak pont a jóból maradok ki mindíg mikor 13 éveseket kéne alázni. Ha szopunk perzse mindíg ottvagyok. Amúgy figyelted hogy AssHot·Csák ott figyeg ennek a hlstats.hu-nak a VAC banned players listályán?
TEddy
nézem köszi... pill

hl2 topic, #39264

TEddy
NEM ÉRTELEK EZ TÖRTÉNIK:

gondolkodik a gép prepearing to play CS SOURCE... és aztán semmi eltûnik az ablak aztán még mintha csinálni vmit de semmi!

azé kössz!!!

köszi a segítséget,de még mindíg semmi,a platformon belül van steam/games/clientgameinfo,platform menu azt ennyi
Sil3nt
steam/mygames/cs:s-jobb klikk ikon on the desktop vagy ilyesmi <így fejbõl>

"nem indul el a game"

Csak úgy bõvelkedik infóban a post...
és csak a launcherrel tudom elindítani
de nincs,csak hl2,srcds,launcher
Sil3nt
CS:S ikonra jobbklikkk

miaz hogy JÁTÉKRA jobb gomb?és azt miért írja ki,hogyha a hl2-vel akarom elindítani,hogy:can't find backgrund image 'materials/console/background01.vtf'(csak launch-al tudom)
TEddy
Sziasztok,

lenne egy problémám remélem tudtok segiteni!

Ati Radeon 9550 es videokártyám van felraktam a source-t a gépemre és Video Driver OutDated hibaüzit ad és miután felrakom a legújabb ATI Catalystot nem indul el a game, nem mintha elõtte elindult volna!!! MI LEHET A BAJ MIT CSINÁLJAK?

köszike, ja egyébként a laptopomon fut...!!! köszike

berlinboy6329
Hi all! Igaz ez Source topik,de szeretnék beszúrni 1 CZ végerdmény listát,ahol botokkal mentem experteben 1 16 menetbõl álló warba.Azt akarom tudni, h az eredményemrõl meg tudjátok-e mondani h a nete milyen esélyekkel indulhatok.Na,szal itt a kép:16 menet 11 bot az enemynél, 42 ember saját kill:

5w0rdf15h
Hehe sztem eddigi legjobb meccsünk volt....ja és flashpowa 😊) ja és persze az awps, magnumos csoda se volt rossz cbblen 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
off :

Please ébredj fel msot vertük el csákékat 39-9 , mekkora fasza meccsre vársz?
Swordfish méghozzá flashgrenadeel fraggolt ! Ennél nagyobb proságot wazze ! <#eplus2> Nem volt ritka hogy mi oldaldunkon 0 halott , övükén 5 halott !

ON :

janos666
Egyszer akartam, de meguntam már a domogyûjtésnél. Majd ha lesz egy fasza meccsünk abból csinálok neked. <#eplus2>
Tudom hogy nehéz jó videót összevágni, ezért is mondom, hogy elismerésem az 1-nek és ez a 2 ahhoz képes gyenge, nem pedig úgy magában szar. Márpedig az elsõnél kevesebb volt a szponzorálás, így most többet költhettek a vágásra.
janos666
Ezek közül én is mindhez tettem pipát, pedig elég keveset kattintottam a szavazás során. Hiába hangsúlyozom néha azt is hogy a túlzásokba esés ellen próbálok fellépni mikor ebben a témában szóllalok fel, mégis az jön le belõle hogy fanatikus ellenlábas vagyok.?
Szega87
lehet hogy az én monitoromba van a hiba , de amiket láttam annak egy részét máshogy láttam , elõszeretettel használod a nagyítás eszközét akirõl mirõl is van szó , amúgy nekem is az 1 jobban bejön , de ha te ezt igy látod ird hozzászólást a cs2.hu-ra . Ma már volt egy vendégként bejelentkezett ipse aki annyit irt movie kommentnek te csiter geci kodiak stb <#hehe>
Amúgy Jani te csináltál már source moviet? megnézném , csak szólj . Én már próbálkoztam vele és nehéz jó moviet csinálni , ezel azt akarom mondani nem kéne leszólni , ha még olyat se tudunk ...

janos666
Ha már itt jársz nekem ebben a netes, fórumos, pcjátékos <...> világban Fleko a "példaképem". <#idiota>

Az elsõ kodiak videót 2x néztem meg egymás után, annyira tetszett. Nem azért mert hogy kodiak az isten, akkor hallottam róla elõször és azóta se mélyítettem el a tudásom hogy ki is lenne õ. De nagyon hatásos jelenetek vannak összevágava a vol1-ben és kurva jól össze van hangolva a zene és nagyon eltalálták az egész film összhatását. Ez a vol2 szerintem szar, csak bevezetésbõl és befelyezésbõl áll. Hosszabb a credit a végén mint a szövegelés és ancienst klánreklám mentes jelenetek. A zene is szar, nem is illik össze, ettõl csapong az egész film stílusa is. Mikor láttam hogy a befelyezés jön akkor döbbentem rá hogy vége lett valahol a bevezetésnek és elgondolkodtam hol volt a tárgyalás rész. Fogjuk rá hogy az OBisok baszták el ezt is, de attól még elkúrták na...
na mégegyszer megkérdeném ,multkor annyit kaptam ,hogy másoljam be csébe...kár ,pontosabbat plíz!
van egy dem (demo) kiterjesztésü cuccom,hova másoljam,mivel jáccom le!???
elõre is köszi
Evogordon
Játékra jobb egérgomb/properies/general/set launch options és beírod hogy -console

az lenne a gondom,hogy feltelepítem a játékot,elindítom,de konzol sehol;hogy lehet lehozni?
bodesz
megveszem!!!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

túl sokat játszom, ezért eladom a Steam Accountomat a CS:S eredeti CD-vel egyetemben. Váraom az ajánlatokat, a legjobb viheti. A XIII. kerben a Jászainál vagyok. [email protected]
SCITEK
Ja, nem eppen csicsa, de mikor az ellenseg fejet probalod epp eltalalni akkor ugysincs idod gyonyorkodni a palya szepsegeben. 😊

na még negyed óra és én is megnézem... az elsõ része nekem teccett

((nálam mért 2 #30790es hozzászólás van? lol))

Szega87
speciell nekem nem jön be ez a custom militia , nagyon ronda , semmi extra stb

Kodiak 2-ws movieja nem lett vmi nagy durranás szvsz.

SCITEK
200 fps militian? Huu, az rengeteg! 😊

Gondoltam megmerem:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16919, 84549, 127, 265, 200.109

Jee, valoban 200 😊)

Szega87
mér te mit mondanál ha ezt irnák rád ? Emberileg te biztos példás vagy és soha nem káromkodsz , csak irigykedsz mer nem vagy oly jó. Amugy meg hogy emberileg 0 e vagy se attól függtelen css be mérne lehetne példakép dexter ???

<#felkialtas>