Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
akkor én má le se írom mitõl álltam fejre bankett után 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nem bugos az, és nem is 1 éve 😊
Max a terhelése nõtt meg annyira az utóbbi években, hogy nem gyõzi a skúl a sok adatot. (pedig ha tudnátok milyen szerver van alatta...)
Szega87
tudom csak póénnak szántam , azt hittem veszed

fruhwirth
pezsgõ-vodka kisérõ-pezsgõ...garantáltan fejreállsz tõle, hidd el!!! Mi általába vidéken szoktunk ezt megjátszani, csak jussunk el a helyi dizsibe, mielõtt beüt, mert ha beüt, be nem engednek😄

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

janos666
Nem, csak kb 1 éve bugos a fórummotor és néha dupláz ha idõben közel esik pár hsz.
fruhwirth
amióta nincs CSm, meg vizsgák vannak, csak este érek rá fórumozni, és akkor meg lusta vok szpemekkel teli (bocs Orion és Sword) üzeneteket visszaolvasni. Amúgy elküldtem már azt a PÜt, amiben a tagsági cuccokat kérted Borg? mert nem tudom pontosan,eléggé sûrûn vok mostanában.

én nem követelek semmit amúgy, amig nem játszom rendszeresen megint CSvel, mert nincs értelme, hisz nem vok fenn a serveren:\ de már elvonási tüneteim vannak ám...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

janos666
Én meg sörtõl nem birok, töménytõl nehezen, töménytõl+bortól+pezsgõsbombás kütyütõl együtt már nagyon.
Szega87
azért mert Chocapic-ot eszik és a reklám óta õ is mindent kétszer mond , kétszer mond !!!😄DD

azért mert Chocapic-ot eszik és a reklám óta õ is mindent kétszer mond , kétszer mond !!!😄DD

Nem lehetne, hanem van is. Csak követned kellett volna az eseményeket 😉
fruhwirth
én sajnos a tequilára és a whiskeyre már immunis vok, sörtõl is csak nagy mennyiségben tudok 4kézláb menni😊 Orion, be kéne má télleg baxni😄

fruhwirth
Janos, sztem csak próbaképp került fel, hogy megnézzük, igy mennyire szeretik az emberek...2X volt fenn a szerveren, ez igaz, de sztem ebbõl nem következik egyenesen, hogy életünk (server élete) végéig fennlesz 28millió verzióban😛 Bár tök mind1, mit irok, ugyis megcáfolod, szóval ááá....inkább hagyom

Van még pár verzió, de egyikkel sem érdemes foglalkozni szvsz 😊 Ez ami eddig fentvolt, legalább hû volt az eredetihez, és jó FPS volt rajta. A másikakról vagy az egyik, vagy a másik nem mondható el, vagy mindkettõ..
OrioN the S
<#puszis>😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

janos666
Én egy fokig kurva jól birom a piát az átlaghoz képest, de ha túlfolyik annyival hülyébb is leszek mint mások. <#vigyor2>
Amúgy nagyon ritkán is iszom.
Pont hogy nem.
A publikok megszavazták, hogy bentmaradjon. Csak a vétón esett ki, mert az sg tagok többsége nem akarta.
janos666
De ha ezt perecedens értékûnek vesszük eszerint semmiképp nem demokratikusak a map szavazások. Egyszerûén más verziót kell keresni a mapból amit kiszavaztak (elég ha picit eltér) és máris örökké a cycleben lehet, attól hogy mindenki a síba kívánja.
5w0rdf15h
télleg nem alkesz nem tom mirõl beszéltek....õ csak szeret inni mind itt mindenki (najó Ano nem) de sztem senki se veti meg a piát 😄DD

fruhwirth
Te, nemtudom, lehet fogalmi zavarba szenvedsz, és nem tudtad, h szökõév csak 4 évente van és nem 2 hetente😊)😛

fruhwirth
mért, lehetne akár nekem is vétójogom 1 mapkiszavazás esetén az ellen, h 1 map kiessen? saját kiszavazásomat majd megvétozhatom?😊

OrioN the S
<#mf2><#wow1>Nem vok alkesz!! Sword tudja ,de most úgyis kamuzna és azt mondaná ,hogy de -.- Kajak 3 sörtõ jólvok 😄 rövidet mek szökõévente iszok :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fruhwirth
mért irsz mindent kétszet kétszer János János?😊) Amúgy sokan szerették és kész😛 De le lett szavazva, azt annyi😛 De a kedvedért Borg bizti felrak egy 3. verziót is belõle csak úgy...csak most...csak a Te kedvedért😛 (lécci Borg, idegesitsd a Janit😄)

OrioN the S
te te is is mindent mindent kétszer kétszer írsz írsz??

Minden demokráciában vannak, akik egyenlõbbek a többi egyenlõnél is 😊
Szal ezesetben logikus, hogy a team tagoknak legyen vétójoga, ami a publik szavazásokat illeti.
janos666
Ja, olyan népszerû volt hogy most is kiszavazták. <#hehe> Na jó, mára elég a spamm (lehet hogy nemsoká nekem kell majd kiirtani <#idiota>), megyek inkább CS:S-zni.
... ami egy ilyen alkeszt nevel ki?😊 Elég standard. 😄
fruhwirth
épp azt modnom, h "Publikus szavazás folytán a többség akaratából lekerül a szerverrõl", tudod, ezt értem demokrácia alatt, h többség megszavazta...

az, h visszakerült, csak 1 próba volt, nem értem most ezzel mért nem értesz 1et. Találtak egy másik verziót a militiaból, felrakták próbaképp. ennyi. A közakarat ott érvényesül, hogy többségi alapon van döntés map kiszavazásnál, érted?

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDD LOOL az mien suli lehet má 😊

OrioN the S
jah... múlt évbe infon cs-ztünk és mek voltak veszve a tanárok ,hogy nekik nem jutott gép -.- kajak összeveszett a tesi tanár meg az info tanár ,hoty ki cs-zzen 😄 😄

militia, amúgy 😊
És az elõzõ militia nem volt "canon", azért lett kiszavazva. Míg a pure 1:1 olyan, mint a régi volt. Ezért is volt sokkal népszerûbb.
fruhwirth
tanár 1.6ozik?

OrioN the S
És sztímen jön? -.-

janos666
Vétójog?
-Felkerül egy militai map
-Publikus szavazás folytán a többség akaratából lekerül a szerverrõl.
-Visszarákják ugyanazt a mapot kicsit más verzióban aminek csak a grafikája más.
Hol vétóztak? Hol érvényelsült a közakarat? Az újbóli kiszavazás is mit igazol?
Elnézést, de imádok ilyen stílusban ilyen apróságokon vitázni...
fruhwirth
azt a csáveszt, aki részegen kijött megnézni a listán, az jó arcnak tûnt, meg kéne tanitani CSzni😄

akik laggolnak, lowfps-ben jelennek meg és nem adja be a találatot velük szemben? 😊

OrioN the S
Amúgy 2 tudta me 1.6-ozik/ott

OrioN the S
jah ... 😄 De pászemk valamit mondanom kellett 😄

fruhwirth
az vicces volt...gólyabál meghivóra ráiratni engem ilyen néven...😄DD hát az lol volt...de a tanár sztem asse tudta, mi az a csíter😊

janos666
Indulj el Pestrõl Szolnok felé és nézz szét Gödöllõn. Ott láttam egyszer egy olyan kibaszott jó csajt kurválkodni, hogy ha nem családostól vagyunk én nem állom meg hogy legalább is ne áljak meg egy kicsit arrafelé, ha csak úgy stírölni is.
fruhwirth
Janos, a demokrácia alatt nem azt értjük, hogy mindenkinek van vétójoga, hanem azt értjük, h többségi elbirálás alapján döntünk. Az életbe nem születne döntés semmiben, ha mindenkinek egyet kéne értenie vmiben...na akkor nem lennék Borg helyében, ha mkinek lenne vétójoga

OrioN the S
nem én egybõ szólnék ,hogy Csíter Ferenczet (emléxel? 😄) bannolják -.-

OrioN the S
<#vigyor3>

fruhwirth
tod ki a <#lama> te <#lama> 😊 neked elsõ dolgod lenne igénybevenni a szolgáltatást, mi?😊

janos666
Nem kár, mert az egy ocsmány verzió, mintha 1.6 lenne picit tupírban. Az egyel régebbi verziója, ami szintén ki lett szavazva, se volt épp szemetgyönyörködtetõ, de még mindíg jobb volt mint a pure. (na igen, akkor háborodtam fel elõször hogy is beszélünk itt demokratikus szavazásokról mikor kiszavazunk egy militai mapot és más néven, butított grafikával -nem volt FPS problémás az elõzõ, nem emiatt esett ki- jön egy másik militai)
5w0rdf15h
má megin nem lepõdök meg rajtad 😄DDDDDDDDD

OrioN the S
-.- lama én arra gondoltam ,hogy tsötsös pitsákat redelhetné sztímen....

fruhwirth
most nézem, már vége is a szavazásnak tényleg...deszar...:\

fruhwirth
nemárrrrr...pedig én szavaztam rá:\ mik állnak kiesõre?

Többek között ezért is kár, hogy a team szavazáson most kiesik a militia_pure.
fruhwirth
voltak régen még 1.1 idején UK2net Beginners only serverek, és amig megtanultunk játszani, szinte mindig militian jáccottunk, akkora feelingje van a mapnek😊 Remélem az új úgy sikerül, mint a nuke (bár alacsony az fpsszám) és az assault. Inferno új verziója nekem se tetszik, nem tudom, ki irta, de egyetértek vele

fruhwirth
idijot! nemtom mi bajod a Steammel...