Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
az meg már a kisebb gond, hogy ez CS:S topig... sebaj róka, ujreg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a másik,és mostmár télleg véglegesen szeretném a "vitát" lezárni, amit sajnos énszítottam,hogy Szega ,te mint csapattársam, nem lenne szabad,hogy még csak a gyanuját is fenntarts fórumon ,vagy szerveren annak ,hogy a csapatod bármely tagja nem tiszta!
legyen hátad,amivel kiállsz értünk, ha mákom van,mert belátom sok esetben kurvanagy mákom van ,sem irsz be ilyet fórumra,még poénból se!
az meg hogy mentegetõzök,sztem rám tartozik, engem zavar ha nevem(PunkZoli-és most lehet ezis öntömjén,de leszarom<#bee1>,mond hogy nincs rá okom,szarvagyok) sehol nem párosítanák a csíter jelzõvel!
többet nem pofázok errõl,ezissok volt<#rinya> eztis bánom
najóó😊 kicsit bevoltam baszva tegnap, ennyi, ez foglalkoztatott, és kicsit télleg túlreagáltam,szorri
a másik ,hogy énis észrevettem,hogy reakcióidõm hihetetlen módon meggyorsult (önfényezés) ,és tegnap csak azjött ki belõlem ,ami zavar!
Ez speciel klánfüggetlen dolog volt, én nem is tudtam eddig, hogy Punkyoli avalonos 😊
Zsoltika 007
Pedig ezeket nem itt kellene.<#sniffles>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ja meg még valamit, a pakolgatáshoz.
Nem szokásom.
De tegnap losttemplen érdekes módon senki nem vette észre a CT-k közül, hogy 13-2re vezetnek, és míg a CT csapatban mindenkinek 15/1 körüli statja van, addig a T csapatban meg mindenkinek 1/15 körüli.
Gondolkodni viszont szokásom, és sajnálom hogy ott és akkor egyedül voltam ezzel, és nekem kellett pakolnom.
Wolwarine
Nocsak Avalon is kezdi itt a klános dolgokat kifejteni mint anno az ftf 😊

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

OrioN the S
********** ********* ********** ***** ****!!!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄DD mik vannak?! csít kell meg fatom a cs az még mindíg kaki ,de viszont kurva jó D::

Punki csíter vagy mé kell tagadnie he? -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zsoltika 007
Óó ilyen már volt nekem is 1000x csak nekem fél méterrõl. <#rolleyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Túlreagálod a dolgot, mi csak poénkodtunk 😊
Én arra reagáltam csak, hogy pl italyn beállsz a gang közepére CTként, full háttal a terror oldalnak, és várod 3 percen át mozdulatlanul, hogy CT oldal felõl a T elõjöjjön.
Fullra úgy nézett ki, mintha biztos lennél benne, hogy semerrõl máshonnan nem jöhet ellenség, pedig a hátad mögül sokkal valószínûbb lett volna. Aztán mikor tényleg így is volt, hogy csak onnan jött ellen amerre te figyeltél, picit furcsálltuk.
De hogy cheatelnél, arra senki sem gondolt komolyan, és ha jól emlékszem, így ebben a formában ki sem mondta senki 😊

Azt hogy lemákolsz mindenkit, azt már megszoktuk 😄
Szega87
kicsit vegyél már vissza magdból ! Italyn megkérdezte Borg hogy csitet használsz el ! erre mondtam póénból biztos , mert az összes avalonos csíter , erre õ azt mondta most komolyan ! Válaszoltam erre hogy nem tudom , de nem hiszem , bár néha én is elgondolkozok rajta ! Ennyi . Nem volt ts-be írva , mindeki láthatta . És mindeki mondja hogy csinálsz furcsa dolgokat amik az én szememet iis ütik . Ha kilépsz a klánból kilépsz ... Az élet megy tovább és senki se pótolhatatlan ... Mégvalami soha nem azér csítereznek ha leölsz valakit/kiket hanem azért ahogy s ahányszor . Volt olyan 30 percig háttal álsz tapétásnak s mielõtt kijövök félpercel rácélzol s kiselépek már lelõttél . <#banplz> Most ebbõl megin flém lesz meg minden , lehet vitatkozni , bár felesleges . Délutánra megnyugszom , keress MSN , ha meg kilépté szived joga <#bee1>
pff te viszel gyõzelemre egy csapatot ? ez szubjektiv : a csapat azért csapat meg nem 1 játékosból áll . Azt meg tedd hozzá nem én pakolgatlak összevissza s tegnap se én pakolgattalak losttemplen

k9duli
Megnéztem hát...😄
Ennek az eredménye 1 hit😄
Sajnálom õ volt a jobb!😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

hja ,és csakmert én nem vagyok admin sg-n ha gyõzelemre viszek egy csapatot, szega ,meg borg egybõl basszzátok meg mért engem tesz át egybõõl?? lehangolo...
klánonbelüli csíterezés? az gg

http://thenamelessphoto.com/

fec te abszolút jollátod,én mindennap játszok,ha tehetem, mert nekem ez a kikapcsolodás sajna most :S
a másik,hogy szega baszki ha mégegyszer lecsiterezel ,csakmert leõlek,de szivesen, akkor többet nemhagylak érvényesülni,sõt ,még kiis lépek a klánból 😊,ne gecizz a dzsedimesterrel bakker! 😄
SCITEK
Fec, te jo jatekos vagy, de ha nem jattszol eleg surun, akkor ugy jarsz mint en.
1 talalat azert volt 😊
Szal ne add fel, gyakorolj sokat, es ujra a regi leszel.

hm. ez az új ragdollos cucc megy sima hl2ben is?

http://thenamelessphoto.com/

fruhwirth
az biztos, hogy Chuck Norris osztható nullával<#banplz>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

lac coo
Ja , engem se , kb két hónapja elõ sem vettem CS.S-t 😄DDDD

Csak érdekelne mitõl rossz valakinek az ami a másoknak meg jó 😄DD

Csak nehogy azt mondjátok , hogy "me jobban játszik", itt valami más okosság van 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Zsoltika 007
Nekem is ez van. Már nem érdekel. 😄

lac coo
Áááá...A statokat leszartam mindig, meg sem néztem soha ...
Én csak játcok a magam örömére, progémer nem voltam soha de egy-két hónappal ezelõtt minha elvágták volna, alig lövök le valakit, ha sorozok azért ha nem akkor azért mert engem soroznak le 😄DD

Valahogy mintha egyik ember mindenhogy találna én meg sehogy sem , még egy méterrõl sem...
Valami hasonlót Te is írtál akkoriban 😊))

Ennyire béna azért nem vagyok 😊)) Vagy nem lettem egy éjszaka alatt 😊))

Szega87
képzeld milyen lelkifolyamat során jutott el idáig ! Vajon játszott már 1.6 al vagy ugy kezdte hogy megvette s csitet keres hozzá és aztán fog csak játszani vele <#idiota>

k9duli
Te jó isten, ezt is megéltem😄

Életemben nem 1.6-oztam, de kitalálok hamar vmi csítet 😊

Szega87
HQ-n van cikkem ott részletesen ki van fejtve

fruhwirth
nem, ez már rég nem arról szól. egyszerûen csak arról, h érzem, mennyire nem megy. régen annyira jól ment, most meg<#falbav> amúgyis, Szega meg Punkzoli meg a többi mindennap jáccó player jóval jobb nálam, má nem a rankra jáccok...bár, van vmi pontozó rendszer, amit igy nézegettem közbe, és érdekesen pontozott. Mire ad pontot?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

5w0rdf15h
na nem kívánatosak az ilyen dolgok itt Bond pls töröld<#ejnye1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
Akkor kezdjek pakolni <#nemtudom> ---- <#bee1>

Zsoltika 007
Tudod mi a cheatereket nem szeressük úgyhogy húzzzá a levesbe! Danke! <#gunyos1>

Szega87
vagy mikor mg okos akart lenni de lesett oldalt lécen dollson és a ventillátor ment s az meg lefujta s akkorát reccsent hogy csak na 😄 mekkora lol volt már 😛

Szega87
punkzoli és serteperte szakértõk a témába kérdezd õket <#ravasz1>

Rossz a játékstílusod... túlzottan a fragre, meg a statra játszol.
Ez egy JÁTÉK, úgy is kell felfogni... én pl jókat röhögtem ma 😊

Pl mikor taladodo agyonbaszta magát gránáttal, olyat szaltózott hogy öröm volt nézni 😄DDD
Sunyi RóKA
De tud valaki segiteni ???

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

<#banplz><#lama>

fruhwirth
Counter...

És a cheat nem szép dolog. Bár, serte tud. kérdezd õt.

fruhwirth
ahányszor csak felmegyek jáccani, csak idegeskedek. kezdem végleg megutálni ezt...

Sunyi RóKA
Hy all valaki elmondaná (Privátba) hogyani kell a Conter - Strike 1.6 Csitelni Pls segitsetek Köszi <#help><#help>

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

k9duli
A végén még anti Valve topik lesz ez, vagy már most az?<#idiota>

fruhwirth
jáccatok inkább Worms World Partyt. az jobb. vagy COD2t.

Ez nem fejlesztés kérdése, hanem máké.
Ma játszottam kb 6-7 mapon át, mire megjöttél, az utolsó mapokon már jól ment nekem. Jöttél volna az elején, 1/8-am is volt 😊
fruhwirth
túl rég jáccottam...nem nekem való ez az idegeskedés...

az ellenfeleid tudasat.

fruhwirth
nemaz,csak hihetetlen mód fel****ta az agyam ez az egész, most is...folyamatosan leöltek...zsinorba...megin mit frissitettek? a coltom??...

Ez volt most neked. Tudom, mert rajtam csattant 😊
Máskor meg nekem van folyton ilyen, hogy 90-100 közöttieket lövök a másikba.
Elõfordul, kész.
De azért a helyedben kurvára nem panaszkodnék, amikor a staton az elsõ vagy a második helyen vagy... 😉
Nem ennyire szar, csak aki nem érzi, az nem tud játszani.
Ezer dolog befolyásolja, hogy tudsz e fraggelni, szal ezer dologból könnyen megbukik egyen.
En ma pl 4 nap kihagyas utan csináltam 2 mapon at minuszt, utana meg feljottam a session statba 2.2 k/d-re. Az elejen -11 pontom volt, a vegere +181 pontot szereztem a stathoz 😊

Btw, eleg nehez az új statban sok pontot szerezni. Sok olyan map van, amin ritkán kerül sor túszozásra, vagy bombázásra, vipre, stb. 90%-ban fraggelés megy, abból meg nem lehet nagyon sok pontot összeszedni. Általában pont annyi pontot szed be az ember fraggelésbõl, amennyi a K-Dje. Vagy max egy párral többet. Az meg nem sok. A bomba, tusz stb témákból meg 25-40 pontot lehet egy alkalomért kapni. TK-ért, meg túsznyírásért viszont ennyit is von le, szal mínuszba könnyebb menni 😊 Egy hostage_killed pl -10 pont. Egybõl mínuszban is vagy 😊
Egy fegyvernél pedig a multiplierje (pl 1.7) nem csak killkor érvényesül, hanem a deathed is annyival lesz szorozva, ha azzal nyírnak ki 😊
fruhwirth
ez a CS egy szar...komolyan mondom...5 méterrõl 4-5ször zsinorba 90 fölötti dmgket beadni 4-5 hittel, szánalmas...

lac coo
De most már ennyire szar lett a CS:S ?

Mert én abbahagytam (ideiglenesen) mikor akárhogy is céloztam -lõttem keresztül mentek a golyók embereken....

azóta nem néztem...

Szega87
www.steampowered.com vagy onlineshoppokba <#wink>