Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
legyen hátad,amivel kiállsz értünk, ha mákom van,mert belátom sok esetben kurvanagy mákom van ,sem irsz be ilyet fórumra,még poénból se!
az meg hogy mentegetõzök,sztem rám tartozik, engem zavar ha nevem(PunkZoli-és most lehet ezis öntömjén,de leszarom<#bee1>#bee1>,mond hogy nincs rá okom,szarvagyok) sehol nem párosítanák a csíter jelzõvel!
többet nem pofázok errõl,ezissok volt<#rinya>#rinya> eztis bánom
a másik ,hogy énis észrevettem,hogy reakcióidõm hihetetlen módon meggyorsult (önfényezés) ,és tegnap csak azjött ki belõlem ,ami zavar!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem szokásom.
De tegnap losttemplen érdekes módon senki nem vette észre a CT-k közül, hogy 13-2re vezetnek, és míg a CT csapatban mindenkinek 15/1 körüli statja van, addig a T csapatban meg mindenkinek 1/15 körüli.
Gondolkodni viszont szokásom, és sajnálom hogy ott és akkor egyedül voltam ezzel, és nekem kellett pakolnom.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Punki csíter vagy mé kell tagadnie he? -.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Én arra reagáltam csak, hogy pl italyn beállsz a gang közepére CTként, full háttal a terror oldalnak, és várod 3 percen át mozdulatlanul, hogy CT oldal felõl a T elõjöjjön.
Fullra úgy nézett ki, mintha biztos lennél benne, hogy semerrõl máshonnan nem jöhet ellenség, pedig a hátad mögül sokkal valószínûbb lett volna. Aztán mikor tényleg így is volt, hogy csak onnan jött ellen amerre te figyeltél, picit furcsálltuk.
De hogy cheatelnél, arra senki sem gondolt komolyan, és ha jól emlékszem, így ebben a formában ki sem mondta senki 😊
Azt hogy lemákolsz mindenkit, azt már megszoktuk 😄
pff te viszel gyõzelemre egy csapatot ? ez szubjektiv : a csapat azért csapat meg nem 1 játékosból áll . Azt meg tedd hozzá nem én pakolgatlak összevissza s tegnap se én pakolgattalak losttemplen
Ennek az eredménye 1 hit😄
Sajnálom õ volt a jobb!😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
http://thenamelessphoto.com/
a másik,hogy szega baszki ha mégegyszer lecsiterezel ,csakmert leõlek,de szivesen, akkor többet nemhagylak érvényesülni,sõt ,még kiis lépek a klánból 😊,ne gecizz a dzsedimesterrel bakker! 😄
1 talalat azert volt 😊
Szal ne add fel, gyakorolj sokat, es ujra a regi leszel.
http://thenamelessphoto.com/
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Csak érdekelne mitõl rossz valakinek az ami a másoknak meg jó 😄DD
Csak nehogy azt mondjátok , hogy "me jobban játszik", itt valami más okosság van 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én csak játcok a magam örömére, progémer nem voltam soha de egy-két hónappal ezelõtt minha elvágták volna, alig lövök le valakit, ha sorozok azért ha nem akkor azért mert engem soroznak le 😄DD
Valahogy mintha egyik ember mindenhogy találna én meg sehogy sem , még egy méterrõl sem...
Valami hasonlót Te is írtál akkoriban 😊))
Ennyire béna azért nem vagyok 😊)) Vagy nem lettem egy éjszaka alatt 😊))
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ez egy JÁTÉK, úgy is kell felfogni... én pl jókat röhögtem ma 😊
Pl mikor taladodo agyonbaszta magát gránáttal, olyat szaltózott hogy öröm volt nézni 😄DDD
És a cheat nem szép dolog. Bár, serte tud. kérdezd õt.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Ma játszottam kb 6-7 mapon át, mire megjöttél, az utolsó mapokon már jól ment nekem. Jöttél volna az elején, 1/8-am is volt 😊
Máskor meg nekem van folyton ilyen, hogy 90-100 közöttieket lövök a másikba.
Elõfordul, kész.
De azért a helyedben kurvára nem panaszkodnék, amikor a staton az elsõ vagy a második helyen vagy... 😉
Ezer dolog befolyásolja, hogy tudsz e fraggelni, szal ezer dologból könnyen megbukik egyen.
En ma pl 4 nap kihagyas utan csináltam 2 mapon at minuszt, utana meg feljottam a session statba 2.2 k/d-re. Az elejen -11 pontom volt, a vegere +181 pontot szereztem a stathoz 😊
Btw, eleg nehez az új statban sok pontot szerezni. Sok olyan map van, amin ritkán kerül sor túszozásra, vagy bombázásra, vipre, stb. 90%-ban fraggelés megy, abból meg nem lehet nagyon sok pontot összeszedni. Általában pont annyi pontot szed be az ember fraggelésbõl, amennyi a K-Dje. Vagy max egy párral többet. Az meg nem sok. A bomba, tusz stb témákból meg 25-40 pontot lehet egy alkalomért kapni. TK-ért, meg túsznyírásért viszont ennyit is von le, szal mínuszba könnyebb menni 😊 Egy hostage_killed pl -10 pont. Egybõl mínuszban is vagy 😊
Egy fegyvernél pedig a multiplierje (pl 1.7) nem csak killkor érvényesül, hanem a deathed is annyival lesz szorozva, ha azzal nyírnak ki 😊
Mert én abbahagytam (ideiglenesen) mikor akárhogy is céloztam -lõttem keresztül mentek a golyók embereken....
azóta nem néztem...