Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Mi a rák van az fpsbananaval?
"You have an insufficient user level (UL1) to access this module (UL2)"
Ezt nyomja ki amit le akarok tõlteni és regelni sem tudok...
Látom hogy átépítették kicsit lehet hogy nem 100%?
Van egy kajak jó sas modell😊

És még annyit hogy boldog szülinapot János!😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

az miert van h nalam nem updatelt?
Akkor felteszem 220-as alfára.
janos666
Én is szólni akartam Borgnak hogy pár méternél nagyobb távolságból egyre-egyre áttetszõbbek ettõl a modellek. Az se volt jó mikor vörösen feszített mint a színvak modellcsomag, de ez hogy 20m-rõl már nem is látod, mert átlátszó...
Szega87
Engem eléggé zavartak ezek az áttetszõ modellek , ha lehet javslom a kikapcsolásuk

Szega87
példa arra amit írtál:

BiG G
az én értelmezésem szerint
HP-mint heppi
B-börzdéy 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

CheAteR88
ne igyál sokat
HBD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

T-boy
Életemben ma láttam elõször. De egy külföldi szerveren. Elõször azt hittem öcsém rakott fel valami cheat scriptet a gépre. Aztán rájöttem, hogy ehhez hülye lenne.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Szega87
jó ez a bounty én már külföldi servereken élesbe láttam 20 on 20 ba milyen vadáaszat megy rájuk 😊

Szega87
szvsz eggyik se kell

Szega87
magyar változat :
Grafika

Javítva az alkalmi belassulás az Nvidia 6800-as sorozat esetén
Javítva a hibás bumpmapping/bumpmapping nélküli állapotban a HDR-nél
Javítva a hiba a mat_colorcorrection parancs körül, miszerint nem érzékelte és állította be magát jól az elsõ indításkor
Javítva az automatikus beállítás felismerés új kártyák esetében
Javítva a teljes képernyõs villódzás Alt-Tab esetében (magas felbontás esetén fordult elõ)

Felhazsnálói Felület

Hozzáadva a progress bar-hoz egy új kiírás amikor a szerver pályát vált
Látható disconnect ablak megjelenítése ha a kapcsolatunk megszakad
Javítva az élsimítás a betûkön
Javítva a memória kezelés a VGUI-ban
Javítva az indulásnál látható videó megjelenítése, akkor is látszik mostantól, ha az asztal felbontásunk 1024*768 alatt van
Javítva a játék összeomlása screenshot készítése esetén, ha nagyobb felbontásban vagyunk mint a 2048 pixel szélesség

Hangok

Javítva a hang inicializálás az indításkor és számos más alkalomnál
Optimalizálva a hang motor végrehajtásai
Javítva az összeomlás hangkártya nélküli számítógépek esetében

SourceTV

Hozzáadva a SourceTV port és késleltetési idõ a status-hoz ha a SourceTV aktív
Hozzáadva egy új kommand, ami a net_status nevet kapta, feladata több információ közlése TV nézés közben például: packet loss, ping, sávszélesség, csomagok/másodperc
Hozzáadva egy új parancs, ami a tv_autoretry feladata pedig az automatikus újracsatlakozás elõsegítése kapcsolat szakadás vagy kidobódás esetén.
Hozzáadva a tv_timeout parancs, amivel a kapcsolatunk szakadása esetén e lekapcsolást adhatjuk meg másodpercben
Javítva a megfigyelõ oldal, gyorsabb és kiegyensúlyozottabb lett
Javítva a SourceTV azon része, ami miatt nem lehetett sv_lan 1 szerverekhez csatlakozni
Javítva a SourceTV szerver visszajelzése jelszó esetén
Javítva a SourceTV botok belépése a játékba, ha azok ki vannak kapcsolva
Javítva az eltûnõ fegyver a SourceTV nézése közben
Javítva a megfigyelõk chatelésének mutatása olyan szervereken is ahol proxy fut
Javítva a SourceTV összeomlása pályaváltásnál
Javítva a tv_record parancs által okozott összeomlás proxys szervereken
Redukált CPU követelmény a SourceTV alá

én azthittem ezt a nem spececre vonatkozik😄
és igen specben kajálok D: ésakko mivan?😄 nincs tv-m😄
Most átraktam 128-ra az alphát, majd valaki egy screent bökjön.
janos666
Tiszta vörös lesz az ember, mintha leszedtál volna egy színvakoknak vagy aimbotosoknak szánt skincsomagot.
Ha most látnám nem illyeszte meg, hogy bugzik a CS, de aki elõször látja vagy nem olvass el valahol hogy mi ez...
Látnom kéne.
janos666
Ez nagyon zavaró ám. Mikor megláttam így egy T-t azt hittem jönek az oroszok.
Elvileg megoldható. Gyakorlatilag eventscriptelni kéne hozzá, hogy a say parancsot felismerje. Szal nemtom.
Nade van aki kimegy kajálni spectbe pl... amig nincs tele a szerver nemkéne kirakni, ha meg tele van, az admin ugyis disconnecteli a specteket.
pedig jó kis murinak tûnik 😊
pont egy ilyen custom-fun szerverre való szerintem.

szokták szidni a csapatcsere megoldást is. mert ugye azonnal cseréli a csapatokat, kör közben is, pedig szerintem az is nagyon nagy fun 😊
Borg nem lehet erre szavaztatást indítani úgy mint votemap, kick stb? Hogy admin nélkül is lehessen ilyet csinálni.

sztem kapcsold be...kvaidegesítõ ugyanis hogy van aki belép és baszik játszani! fõleg ha velem van...ha ellenem aztseszeretem
Majd még azt kellene belõni, hogy CT-T oldalon milyen színe legyen a bountys embernek.
Most egyszerûen
T 255 0 0 255
CT 0 0 255 255
színre állítottam, tehát a T full piros, a CT meg full kék... arra gondoltam, hogy az alpha-t leveszem 128-ra, és akkor csak piros árnyalatot kap elvileg a skin, nem?
nem
ok,thx
mikor konzolbol írtál láttad h válaszolok?

Egyébként van még 2 ujdonság is:

-AFK kicker... tehát aki x ideig semmilyen gombot nem nyom meg, egeret sem mozdit, azt kirakja (nem kapcsoltam ezt be, nemtom kell-e)
-CSS team goals... Ez pedig azt csinálja, hogy ha pl a CT-k nem defusolják a bombát, akkor nem si engedi túlélni õket, tehát slayeli az összes túlélõt robbanás után. Vagy: Ha a CT-k kivittek minden túszt, akkor slay all T... kell ez?
Jelentem a hangok jók, és itt 1 kép bountyról:

Nem a map nézegetése volt a cél 😊
janos666
Nem töltöttem le a hiddencityt, láttam már, nem kell...
Hmm hirtelen igen leürült a szerver.
janos666
Az OBI is lehet content provider, vagy valami Boom Tower német játékoldalt is szoktam látni, ez csak az hogy kinek az FTP-jérõl szeded le a fileokat.
GenGeorge
Íme az új bet így néz ki:

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

egyvalamit nemértek...
most updatel ugye szórszom.. de kiirja alatta nagybetükkel hogy content hosted provided by NVIDIA!!!
én úgyemlékszem hogy atira van optimalizálva adolog,akkor ez mi?
ez a bonty már most nem tetszik 😄
STEAM_0:0:6562002 was not found on the global ban list

Miket nem mond ez az új SBS is 😊
Bentvok konzolba, majd tudok neked mapot váltani meg ilyenek.
M@TriX
jól hangzik

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GenGeorge
Felmegyek, de vannak dolgok amiket nem tok megnézni.<#miaz> De ez a baunty nagyon jól hangzik<#taps>

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Na most úgynézki beindult. Ha valaki tud, nézzen már fel rá.
A következõ dolgokat kell tesztelni:
-admin menü (forditasok stb)
-fogadas (ez új lett, nem !fogadok, hanem bet, mert ebben a fajtaban nem lehet atirni, viszont full magyarul beszel utana, es magyar help is van mindenhez)
-bounty 😊 (egy jatekos ha 5 killnel tobbet csinal zsinorban, akkor a szerver kincset tuz ki a fejere. Ez 1000$. Ha valaki kinyirja ot, akkor ezt a penzt megkapja a gyilkos. Ez az osszeg ugy novekszik, hogy az indulas utan kinyir valakit akkor +250, ha tulel egy kort, akkor +500 dollarral nõ a kincs a fején. T oldalon akinek kincs van a fején, az full pirosba vált, CT oldalon pedig kékbe.
-restrictek (mert ez is új alapokon mûködik, de alapvetõen ugyanazt kell csinálja mint a régi)
-player setting menü
-vip mod
-meg amik a valve updattel jöttek...
GenGeorge
Ja, azt látom😊 Az uptade-ek mindig csak jót tesznek....<#szomoru1>

Basszeg, csak egyszer adnának ki valamit ami nem fekteti meg egybõl a szerver részét... 2 órája baszakodok vele, hogy elindítsam... friss mani, friss smm, friss szerver... no go.
M@TriX
mint az elõzõben, nem mindegyik cserélve, csak amihez van real vagy nagyon király hang, mint pl m4.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szega87
custom soundsok is frankón benne lesznek?-,-

M@TriX
na eltelt jópár hónap a WeaponPack-em óta. valszeg lesz egy újabb ha idõm engedi mert mostmár igazi minõségi anyagokból lehet vállogatni...

Az AK nagyon bruti bár valszeg nem ez kerül bele.

janos666
De ami még érdekeseb az az hogy a Hlaf-Life 2 nem kapta meg ezt a 2755-ös enginet, ott maradt a régi, amit még tegnap használt a CS:S is. Most minden paraméter nélkül a steam.exe-t indítva is a "base source engine 2.gcf"-et használja a Counter-Strike Source és a "source engine.cfg"-et a Half-Life 2.
Szega87
béta a piszkozat csak 😊

janos666
Ez érdekes. Most hogy frissült a publikus engine nincs is újabb verzió bétából se, egyaránt 2755-es indul. Vagyis a tegnap elõtti beta frissítés fixeit már nem tesztelték, csak kinyomták mindenkinek az újat.
janos666
Be is került minden ami a 2 nappal ezelõtti beta engineben jött. Sõtt, ez újabb build, tehát a visszajelzett hibákat is javították.
M@TriX
nagy úgy látszik dolgoztak a fiúk...

Hogy jóhírem is legyen, az update kinyírta az SMM-et, tehát se vip, se mani, se sharedbans... ugyhogy most el kell mélyüljek egy kicsit a témában...

Source Engine Update Available
May 24, 2006, 6:45 pm · Alfred Reynolds
Updates to the Source Engine have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Graphics

* Fixed occasional graphics artifact tearing run running on Nvidia 6800 hardware
* Fixed mismatch of bumpmapped/non-bumpmapped surfaces in HDR
* Fixed bug where mat_colorcorrection wasn't getting set properly on when running for the first time
* Updated default configuration settings for some newer video cards
* Fixed full-screen flicker bug when Alt-Tabbing out of fullscreen (particularly at high resolutions)

User Interface

* Added progress bar state to print a description when the server changes levels
* Show disconnect dialog when client connection times out
* Fixed anti-aliasing on fonts
* Fixed a memory leak in vgui
* Fix for startup video not showing correctly if running fullscreen with desktop resolution less than or equal to 1024x768
* Fixed bug where game would crash when taking a bug screenshot if the screen/window resolution was wider that 2048 pixels

Sound

* Fixed sound initializing twice at startup in some cases
* Optimized sound engine performance
* Fixed a bug where machines without proper sound hardware and/or drivers would crash

SourceTV

* Added SourceTV port and delay time to status output if SourceTV is active
* Added new command net_status that shows more detailed information about total and average packet loss, latency, packets/sec and bandwidth
* Added convar tv_autoretry 1 so relay proxies try to reconnect after connection crashed/timed out
* Added convar tv_timeout to specify connection timeout limit in seconds
* Improved spectator client dispatching, should be faster and balance better
* Fixed SourceTV relays being unable to connect to sv_lan 1 servers
* Fixed SourceTV servers reporting password restrictions
* Fixed SourceTV bots joining game even if disabled
* Fixed disappearing weapons in SourceTV
* Fixed spectator chat not displaying on relay proxies
* Fixed SourceTV crash during changelevel
* Fixed command tv_record crashing relay proxies
* Reduced SourceTV CPU requirements