73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
:D pedig az derül ki a #71163 kommentből, hogy nem látta hogy te az egyhattal szenvedsz itt :D
Nem jogos amit írsz :D -
-
-
SL #71200 ték -
Mi van itt? Minden lófaszjóskának van egy szervere? 
Szánalom...az egész :( -
Terence007 #71197 És nem csak a warezkodás miatt szánalom. :) -
Szánalom.
Olvasni tudsz -> NO WAREZ -
ZERO1 #71195 [email protected] -
ZERO1 #71194 Sziasztok nincs közötetek olyan aki ért a server configoláshoz?
Van egy saját 24slotos serverem és aszt kelene beálitami!
Van rajta böven pálía mindenki igényeinek megfelelö no steam-es!
Han olyan aki érdemben is tud segiteni(csak komoly ember)annak adminjogot adok szerkesztésért és az idöközönkénti karbantartásért!!!
80.249.173.153:27017 -
jah a 800at csak "félreteszi" ha kell valaminek, de mivel a játék igényli , így megkapja ami neki kell
-
oprendszer nem használ 800 körül ha a játék igényli a több memóriát. -
mert 2 napig 1gb memoriám lesz, és oprendszer 800 körül használ :D -
Minek akarod hogy kevesebbet használjon?
Alapból valami 256MB van asszem beleírva.
Amúgy ez a parancs:
-heapsize 1572864 (it 1,5Gb ot használhat fel) -
mit is kell beírni futtatási opciókhoz hogy kevesebb memoriát használjon a cs? -
ebben az esetben: 1 - NE állítsd magyarra! 2 - lehetőleg a megadott helyre telepítsd és ne legyen ékezet a mappa nevében ( gyk.: ne a dé/JÁTÉKOK/SZTÍM/CSé mappába telepítsd :D sok hülye...
)
vagy 3 - a türelem steam updatet terem
-
MEGVAN!
és régen müködöt is -
VEDD MEG!
-
feltettem a gamet és elinditom kidob platform erroral. help plz -
Azért néha még a kecske is megteszi
-
Pedig nagyon jó! Kici,occó,gyorsz! De persze nem olyan hatékony mint egy wp! Tudod , ha nincs ló jó a szamár is! -
Van ilyen fegyver, hogy Scout? 
Waron életemben nem használtam.
-
jót nevettem a videón, de amúgy még mindig nem értem min ment a forumfight -
de bazz ez egy pillanatkép! És lehet 2 ezredmásodperc múlva kidugta a fejét a t de mire megnyomtad a screenshotot már rég B sötét előtt járt :D
A T kezdős scoutos baszás szintén!
Meg amúgy is alapvetően aki vár az később látja meg azt a játékost mint aki felé fut mert a játék az álló emberre kevesebbet számol, mint a futóra (mivel annak a környezete folyamatosan változik míg az állóé nem!
Most gondolja bele te nézel egy pontot semmi nem történik kicsi az adatforgalmad , de a T aki futkos fent annak meg küldi az adatokat folyamatosan és amikor a T meglát téged akkor Ő már LÁT, de a TE géped még csak akkor kapja meg az adatcsomagot a szervertől hogy téged LÁT a T és akkor látod meg te is ŐT de ez idő alatt elcserül egy HEADSHOOOOT!
és te meg nézheted a spectában hogy 6 kilóméterrevan már és onnan hogy adhatott be neki fejest te meg nem is láttad :P
Haver EZ A SOURCE!
De már ezt is elmondtuk 100szor mikor fogod már fel
-
SzocsA #71179 hát lehet nem!
az első képen halálom után nézem a ct csippával megy kb így ölte meg headshottal a t-t a t a leomló vakolat vagy mi! közvetlenül a perem mögött.
nem rángatta szépen lassan húzta a célkeresztet, amint meglátta a gyereket lőtt nem rántotta rá!
ezen pedig két t jött felém csak a fejüket láttam amint megláttam mentem előre addig míg el nem tűnt a két t közben flashre váltottam majd kibiztosít akarom dobni és fejest kapok de úgy hogy nem láttam egyiket sem scouttal 246 in 1 et
ha gyorsan rángatom az egeret k nagy a monitor utánahúzása! olyan mintha kettőt látnék -
gabeone #71178 Feszül az S-es póló ))) -
El kell nézni nekik.
Itt a tavasz homorú a kisgatyó :) -
nem kene eroltetni. van privat uzi, msn, feszbuk meg kiskutyafasza...
mielott "mivan?mivan?mivan?" szituacioba keverednenk. -
gabeone #71175 De most őszintén, te mit tudsz az egészről? Az interneten mindenki hülye? Nem kell válaszolni rá. Én is hülye vagyok, amiért ennek részese vagyok.. -
"férfi módjára" 
nyah....kezdődik a szájkarate...vagyis már elkezdődött...
cripple fight! cripple fight!
-
gabeone #71173 Ki kell javítsalak, mert én pont, hogy nem álltam le vele veszekedni
, Hanem férfi módjára intéztem volna el a dolgot.
-
Tudod... spectator fekete "gyászkerettel", hogy észrevedd halott vagy és csak nézel bele a monitorba és hiába mozgatod az egeret nem arra fordul az embered! (feltéve ha first person cam van
)
-
Jó kérdés!
-
De ugyanazzal a CSS-el játszol mint mi? -
SzocsA #71169 milyen halálkamera? ez nem cod ott nincs ilyen problémám!
spectator!
-
Ez sem érti meg soha, pedig már nem egyszer el lett magyarázva neki, hogy a deathcam az nem a "PONTOS VALÓSÁG" nem EGÉSZEN azt látod ami történik! -
Amúgy nem mind1 milyen panelről beszélünk.
TN panelnél min 4ms (legalábbis a mai monitoroknál), nekem pl egy Samsung931C TN paneles van 2ms és ha utánhúzást nem is látni de vannak érdekességek rajta (ditherelésnek vagy minek hívják, meg mintha kis outputlag lenne vagy mi) -
PunkZoli #71166 nekem volt 8 ms es monitorom és most 2ms es van húzással vagy hogyan.
Nem mondom, hogy ahhoz progémming kell, hogy számítson a külömbség, de 8ast nem érdemes szerintem venni.
Minden szerveren ez van? Na meg a specta kam csalóka, mert butított adatforgalom a te sajátodhoz képest... source tv meg pláne.
Ez szerintem nem a monitor hibája, ennyire nem jön ki a válaszidő.
Az én 8asomon olyan hatású volt ez a többlet, mintha flesst kaptam volna és bluröződne kicsit, amikor gyorsan fordultam. -
nem maradunk, el kell adnod a géped! -
SzocsA #71164 a monitor 8 ms es válaszideje nem probléma? nem azért látom a scout lövést hogy nem is az embert célozza de fejbelővi?????? -
PunkZoli #71163 félreértettél ott is, és most is
Valahol szórakoztat az idiótizmus; a midget fightos video meg hasonlat volt a te szituációdra(eszemben nem volt békíteni, inkább elküldeni titeket máshova veszekedni mint az ovodások)
Én nem keménykedek úgy ahogy te tetted a szerencsétlen gyerekkel, de abban is biztos vagyok, hogy nem leszel szomorú az eset után, mert nem jössz majd rá, hogy mitörtént.
Leállni primitív emberekkel veszekedni meg ugyancsak értelmetlen, fel kell nőni ehhez.
Fspofon, neked van igazad, de csak félig, valóban egyhatról volt szó, de az irónikus rész ettől független állja helyét, maradjunk egy döntetlennél.