Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Néha amúgy aktív voltam az órákon, magyarul szivesen beszélgettem a tanárral ha érdekes téma jött fel a tananyag kapcsán, vagy mikor amerikai ember volt benn pár hónapig azt is eredményesen próbáltam tanítani magyarra, mert egy kicsit már tudott. <#vigyor2>#vigyor2>
#40448 Én beszélni utálok angolul, ha magyar embernek kell elmondani az angol szavakat akkor magyar kiejtéssel mondom el õket ahogy le kell írni.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Pedig én voltam magasan a legjobb a csoportban. A többiek b@szhatták a papirt mert még beszélni se tudtak valós helyzetben.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
de most inkább töltök még a sörhöz mer kezd kiszáradni a torkom
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Elõre is kösz!!!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Tessék: www.fpsbanana.com <--- nehezítettem rajta, nem tedtem linkbe.(hogy te is dolgozzál)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
szerintetek miért nemtudok felmenni a Smalla2-re...hl2.exe hibát ír
??
De most már nagyon megyünk off-ba úgyhogy csak a csérõl írjunk pls!
amugy elöbb kb 5x ledobott engemis meg urbit is de aztán jo lett 😉
Szega videó: Megérdemlik...
Metyú videó: Ezeket énis beadtam volna...
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Srác mentegetõzött, de nem annyira😊
Valószínû probálta aimbotos lövéseit ugy válogatni a movieba hoyg közel legyen a célkereszt, de ugy látszik nem volt elég alapos😊
Lehet hogy egyedi nete van meg nem õ miatta, de ez a végeredményen nem változtat semmit a movie szar egybõl törölni való.
Eszembe jutott még egy gyanús eset amit valószínû ti is megtudtok nézni/ellenõrizni.
Van surreal 2 movie a legvégén cbble openfire\\jp egyénre koncentráljatok rá.Ehez nagyon szügségeltetik olyan lejátszó ami meg mutatja az összes fps-t amit a movie tartalmaz 1 secben, tehát ha 30fpsel szedték ki a moviet akkor 30 képet egy secben.
Na ez a csávó lõtt végig nagyon furcsákat az awpvel füstön keresztül azt lehet mondani hogy mák (megtörténhet).De hogy az utolsó killjében a 30fpsben nem volt benne egyszersem (egy fpsben sem)még ugy mond a közelében sem a célkereszt, mind végig álló emberke az egy kicsit gyanús.Lehet azt mondani hogy 90fpsel szedte ki a movie készítõ a jelenetetek és 30 fûzte össze és ezért kieshettek azok a képek amik azt tartalmazhatták hogy a célkereszt rajta van.De ez a megállaptás elbukik.3x gyorsításról van szó minimum, azért 3képnek tartalmaznia kell azt a jelenetet amikor rajta van a célkereszt, de már ezis kibaszott nagy show ha valaki ennyibõl megbírja határozni hogy valaki benne van a célkeresztben.3 képet nem fog kilökni
a gyorsítás fõleg nem egymás után következõket (és egyébként sem teljes kilökésrõl van szó).És ha gyorsításról lett volna szó akkor meg látni kellene elmosódást, de az sincs tehát ez a jelenet érdekes.
A movie amúgy több klán emberkéinek a fraggelését mutatja be.
Classic media playerrel tudtok fpseknént ugrálni a kurzorral.
Sajnos ennyibõl rohattúl nem lehet megállapítani hogy valaki cheater, meg nem is szabad.Lehet csak így jött össze.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehát az eredei játékosnak lehetett akár 150fps is lehetett más HUD-ja lehetett wallhackje és még az sem biztos hogy interpolate 0-val játszott(utsóban nem vagyok biztos).Aki felvette annak a beállításait látjuk és fpsét.
megnézném te mikor lövöd be igy ezeket "csak "