Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P1 166MMX 16 EDO 😉 egy 2 megás vga-val 😄 200k volt D:
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Moviet tõltöm.
És csináljatok Tek-nek sok skilles demot😊
Na, ugyanazt megcsinaltam resize, motionblur es szuro nelkul. Csak gammakorrekciot tettem ra, hogy ne legyen sotet.
natur
Igy ahogy elnezem, leginkabb a motionblur hasznos.
!!!
Akiknek normalis gepe van, keszithetne nekem demot mikor az sg-n henteli a jonepet. Szivesen vennem ,oszt lassan nekilathatnek az SG tunkmovie vol 001-nek. 😊
hoy ehh
hoy ehh
En a k-lite mega codec pakkot hasznalok, abba benne van a quicktime alternative is. Nekem nagyon bevalt, nem is hasznalok semmi mast. Egyedul az x264-et frissitgetem.
Na, most ujrarenderelem az anyagot bicubic resizevel, mert amit itt hasznaltam nem nyerte el a tettszesem. Aztan teszek ra unsharpmaskot oszt majd frissitem.
Huffyuv Kodekbõl melyiket használod? Hanyas verzió? Vegas megnyitja?
K-lite codec pakkban ez van: (Huffyuv version 2.1.1 CCE Patch 0.2.5)
Összvissz 80gb a winchim😄
Így marad nekem a 30fps kiszedés:S
FPS meg azert ijen sok, hogy valoban elmosas legyen es necsak 3-4 kepkocka legyen egymason. Meg csak fel fremes motionblurt hasznaltam, mert a teljes frames az mar tul sok (8 kepkockat egymasramasoltam, 8-at kidobtam). Jobb lenne megtobb, de ez a jelenet igy is 95 giga. Durva😊
INsanes_Small_HUD_Ver_7.zip
kép róla
Egyedûl a videómon a halállista bibis, elveszti a a piros meg a kék a szinét, de már van ötletem hogy javítsam egyszerûen.
Egyébként olvastam is utána, meg rá is jöttem, hogy így legjobb, mert ekkor már eltünik az beépített elmosás vagy árnyék effekt vagy nem tudom hogy nevezzzem.
Mert 90fps-nél ez még bõven elõjön. Tehát aki megteheti az sok fpsel szedje ki de nagyon.
unsharpmask-ot nézd majd meg az ilyen párás homályos levegõt kitisztítja😄
Bond normális playerrel futtasd meg codec meglegyen.Azért ilyen.
2048x1200resize az állat😊
Õ kérdés nem nézted véletlenûl pl 300fps? Vagy 200? Ott is megvan még az elmosás?
Ha valaki írtózik a codec pakkoktól x264
Az az elmosás nagyon nyálas de nekem akad a videó. Igaz nincs fent semmilyen codec pack. Lehet ez a gond.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azért a prodigyin figyeld meg a csúcsszper motionblurt. Ez most a legjúabb fejlesztésem.
Számkról meg annyit, hogy 4000 bitrate 100% x264, 2048x1200resize 480 fps. Szal nekem nagyobb. 😄 Jo, nem tettem ra sharpot, de majd fogok.
😊))
Valóban elég jó lett a prodigy thx az infót.
Pár napja énis csináltam egy teszt moviet amit feltõltöttem, akkor belinkelem ide is.
dod source clan liga war, egy tunk havertól, meg kettõ zoomnélküli tõlem😊
(Csak lássák haverok hogy fog kinézni kb a movie)
3000bitrate 70-80% x264 codec kihasználtság tehát nem max, de attól függtelenûl számomra meglepõ a végeredmény.
Kép minsõségrõl annyit 1600*1200resize, unsharpmask kb 2x, meg bicubic sharper.
1hónap múlva kb kész a hl2 moviem (ha nem jön közbe semmi).
Ezenkívûl dod source movie készûl meg Flatout 2 movie.
6,8mb dod source movie
K-Lite Codec Pack
Legalább tudom, hogy az mpeg4 avc meg nem teljesen elterjedt. Pedig sokkal jobb mint az asp, es rovid idõn belul a dvdrip is igy lesz kodolva.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
majd azért még irok mikor lesz még szombat mikor eljönn a haverom
na mind1
remélem minél hamarabb játszhatok cs source -el
kell várnom rá?
ha más szerverre beenged akkor viszont más a gond.
filters-t gondolom az ase alatt kérdezed. bal oldalon vannak kipipálható szûrõk (filter), pl ország szerint szûrhetsz ha kipipálod valamelyiket.
mit updatel ? vagy azt hol csinálja?
és a ti serveretek re nem enged fel favoritba1 betetem
és abba a filters be mit kell állitani?<#nemtudom>#nemtudom>
elsõre az ugrott be, hogy még nem teljesen tökéletes ez a "sotetsegkipusztito plugin" 😊
ase-val se muszáj szenvedned, most már jó a játék serverbrowsere is.
sry, csak vicceltem.
félreírsz folyamatosan, megvetted helyet megveted-et írsz, ami ugye egész mást jelent. én meg az ilyenekre reagálást véletlenül se hagynám ki.
a mapák/mappákkal ugyanez a helyzet.
megsértéssel meg próbálkozhatsz, nem menne könnyen 😊
sry mégegyszer
majd haverom megkérem jöjön és csinája meg most beszéltem vele
szombaton át jön hozám és megcsinálja õ nála látam a játékot
addig meg nem probálkozom azért köszi a segitséget
sziasztok majd még irok
Talaltam egy jofajta sotetsegkipusztito plugint az avisynth-hez.
Erdemes kiprobalni!
Prodigy-n meg is neztem mire kepes. Uberprau lovesre ne is szamitsatok, viszont a kepminoseg eleg jo.
Elso probalkozas, kivalo eredmeny! 😊
Bocs hogy ide irtam, de a klanforumunk fel eve meg van pusztulva. De aki nem videozik legalabb megnezi, hogy hogy kell hosszun glockkal leloni a bena awp-seket, meg a kovetkezo sarkon megpusztulni. 😊
azért vetem meg ezt a játékot mert nagyon tetszet
nem azért mert gazdag vagyok és sok a pénzem
lehet nem értek a számitogépekhez
de ez van
ez a játék nagyon fasza nagyon tetszet és szeretnék vele játszani...
pupák