Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Multkor volt szó a CS:S CPU igényérõl. Most kicsit nézegettem és valóban érdekes ez a dolog. Néztem de_dust2 mapon úgy hogy minden maxra van állatva, 1024, 2X aa, 8X AF. Ilyenkor egész jó az FPS (60 és 100 közt, az átlag 87; 100 a maxfps...). Ilyenkor végig, folyamatosan 100% a CPU terhelés akármerre járkálok körben a mapon (vagy ha egyhelyben állok a falat bámulva). Ha 2x-rõl 8x-ra növelem az élsimítást akor alaposan visszaesik az FPS (a minFPS már 38 és nem 58, valamint ritkán megy el egész 100-ig, csak a falat nézve van 90 fölött ahol nincs mint simítani...), de még így is mindíg masszívan 100% a CPU használat megállás nélkül. Nem is tudom mennyivel lenne jobb a játék ha nagyobb CPU lenne a gépben. Viszont úgy is folyamatos a kép ha 25%-al alacsonyabb frekvencián jár a CPU, sõtt az FPS sem sokkal alacsonyabb. Most parás is vagyok kicsit hogy a CPU limittõl van az a hülye lagféleségem ami néha elõjön (hogy az FPS magas, de mégis mintha nyúlna a filmszalag és nem az történne amit látok)
OrioN the S
😊 mikor megkaptam az elsõ komolyabb gépem ami nem c64 volt csak azt tudtam ,hoty kell gémet installálni :d más nem is érdekelt 😊 ez volt 9 éve...

P1 166MMX 16 EDO 😉 egy 2 megás vga-val 😄 200k volt D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

janos666
Most is gyerek vagyok 18 évesen, még 21 évesen is az leszek, de 13 évesen mai fejjel nézve is gyerek voltam. Akoriban jobban tudtam értékelni pl. egy PC-s játékot mint ma...
Szega87
mint egy öregember mikor leveszi a polcról a régi fényképeket😊 "gyerekkorom kedvenc játéka"

Szega87
nm

janos666
Ááá, nemrég beszéltünk arról hány évet bírnak a CD/DVD-k és mondtam hogy nekem még nem ment tönkre szitázátlan hengeres DVD-m se, nemhogy márkás CD-k. Hát most egy, a maga idejében is igen drágának számító, akkoriban 1000Ft körül vásárol TDK CD-met képtelen vagyok beolvasni. Futtattam rajta 4 órán át egy lemez szkennt és a lemezfelület 78%-a olvashatatlan, további 11% pedig részlegesen sérült. Pedig ezen a lemezen egy karcolás sincs, évek óta ki se volt véve a tokból és sem erõs hõingás vagy pára nem érte, semmi látható elváltozás hogy oxidálódna a hátán a festék és kezdene megráncolódni, vagy besárgult volna a plexi a levegõ párájától vagy hasonló... Gyerekkorom kedvenc játéka volt rajta, a Jedi Knight 2, most kicsit nosztalgiaképp fel akartam tenni 4-5 év után, de nem jött össze.
KÖSZÖNÖM^^
Szega87
az ASE-t hónapok óta nemf fejlesztik ,frissitik sok servert nem is lát szegény , de pft és lamas még van | görgess lefelé it találsz servereket

hi, egy pár hónapja nem játszottam már, és most visszajövök, nézem ASE-t, össz 2 szerveren vannak játékosok o.0 eltûnt a LAMAs, a PfT, nah most én vagyok nagoyn béna, vagy az ase halt be, vagy a css? mindenki elutazott volna?: O
k9duli
Kicsit mintha élesebb lenne, egymás mellé raktam a két moviet, viszont több kontraszt nekem jól esne, mert így "vérszegénynek" tünt.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Jaja tudom én hogy tömörít, csak szokták tömörítetlennek nevezni gondolom azért mert nem tapasztal az ember minõség vesztést.
Moviet tõltöm.
És csináljatok Tek-nek sok skilles demot😊

SCITEK
Tomorit az, majdnem a felere 😊
Na, ugyanazt megcsinaltam resize, motionblur es szuro nelkul. Csak gammakorrekciot tettem ra, hogy ne legyen sotet.
natur
Igy ahogy elnezem, leginkabb a motionblur hasznos.

!!!
Akiknek normalis gepe van, keszithetne nekem demot mikor az sg-n henteli a jonepet. Szivesen vennem ,oszt lassan nekilathatnek az SG tunkmovie vol 001-nek. 😊

Köszönöm! <#worship>

hoy ehh

k9duli
Thx az infót nem mertem bójgatni amimár müxik, mert ugy is csak tömörítetlenrõl van szó.

SCITEK
konzolba beirod:
net_graph 0

A jobb alsó sarokból hogyan lehet kiszedni az FPS; Ping stb. számlálót? <#help>

hoy ehh

SCITEK
Igen, azt hasznalom (Huffyuv version 2.1.1 CCE Patch 0.2.5) es minden progi megnyitja.
En a k-lite mega codec pakkot hasznalok, abba benne van a quicktime alternative is. Nekem nagyon bevalt, nem is hasznalok semmi mast. Egyedul az x264-et frissitgetem.
Na, most ujrarenderelem az anyagot bicubic resizevel, mert amit itt hasznaltam nem nyerte el a tettszesem. Aztan teszek ra unsharpmaskot oszt majd frissitem.

k9duli
Persze több dolog van a codec pakkban csak szerintem sokan vannak akik idegenkednek tõle, mert azt sem tudják melyik codec mi.
Huffyuv Kodekbõl melyiket használod? Hanyas verzió? Vegas megnyitja?
K-lite codec pakkban ez van: (Huffyuv version 2.1.1 CCE Patch 0.2.5)
Összvissz 80gb a winchim😄
Így marad nekem a 30fps kiszedés:S

SCITEK
A linket amit adtal ott csak encoder van asszem.
FPS meg azert ijen sok, hogy valoban elmosas legyen es necsak 3-4 kepkocka legyen egymason. Meg csak fel fremes motionblurt hasznaltam, mert a teljes frames az mar tul sok (8 kepkockat egymasramasoltam, 8-at kidobtam). Jobb lenne megtobb, de ez a jelenet igy is 95 giga. Durva😊

k9duli
Egyszerû kis hud nekem jobban bejön mint az alap, mert kicsike és látható.
INsanes_Small_HUD_Ver_7.zip
kép róla
Egyedûl a videómon a halállista bibis, elveszti a a piros meg a kék a szinét, de már van ötletem hogy javítsam egyszerûen.

k9duli
Vazz gondoltam hogy több fpssel szedted ki mert kurva folyamatos, de azt nem hittem volna hogy 480fpsel😄
Egyébként olvastam is utána, meg rá is jöttem, hogy így legjobb, mert ekkor már eltünik az beépített elmosás vagy árnyék effekt vagy nem tudom hogy nevezzzem.
Mert 90fps-nél ez még bõven elõjön. Tehát aki megteheti az sok fpsel szedje ki de nagyon.
unsharpmask-ot nézd majd meg az ilyen párás homályos levegõt kitisztítja😄
Bond normális playerrel futtasd meg codec meglegyen.Azért ilyen.
2048x1200resize az állat😊
Õ kérdés nem nézted véletlenûl pl 300fps? Vagy 200? Ott is megvan még az elmosás?
Ha valaki írtózik a codec pakkoktól x264

Szega87
télleg tetszetõs , ha tanács kell hozzád fordulok majd <#eplus2>

Szega87
zír , 1 kérdés . a GUI az nem alap ? ezek mik hogy vannak belõve? linket adsz:?

Zsoltika 007
Tek! A linkelt videódban 1x van hang 1x nincs <#fejvakaras>
Az az elmosás nagyon nyálas de nekem akad a videó. Igaz nincs fent semmilyen codec pack. Lehet ez a gond.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

SCITEK
Valoban jo lett a minõsége. Mar nagyon várom a múvit. Iyekezz'

SCITEK
Sirálz'

SCITEK
dónlóding in progressz...

Azért a prodigyin figyeld meg a csúcsszper motionblurt. Ez most a legjúabb fejlesztésem.
Számkról meg annyit, hogy 4000 bitrate 100% x264, 2048x1200resize 480 fps. Szal nekem nagyobb. 😄 Jo, nem tettem ra sharpot, de majd fogok.
😊))

k9duli
Valahogy gondoltam hogy nálam lázán menni fog😊
Valóban elég jó lett a prodigy thx az infót.
Pár napja énis csináltam egy teszt moviet amit feltõltöttem, akkor belinkelem ide is.
dod source clan liga war, egy tunk havertól, meg kettõ zoomnélküli tõlem😊
(Csak lássák haverok hogy fog kinézni kb a movie)
3000bitrate 70-80% x264 codec kihasználtság tehát nem max, de attól függtelenûl számomra meglepõ a végeredmény.
Kép minsõségrõl annyit 1600*1200resize, unsharpmask kb 2x, meg bicubic sharper.
1hónap múlva kb kész a hl2 moviem (ha nem jön közbe semmi).
Ezenkívûl dod source movie készûl meg Flatout 2 movie.
6,8mb dod source movie

SCITEK
Ha nincs képed, akkor frissitsd a kodekpakkodat.
K-Lite Codec Pack
Legalább tudom, hogy az mpeg4 avc meg nem teljesen elterjedt. Pedig sokkal jobb mint az asp, es rovid idõn belul a dvdrip is igy lesz kodolva.

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nem tudtok egy fasza videot beteni erre az oldalra?
nekem ez nem megy inkáb megvárom a haverom nem akarom elbaszni
majd azért még irok mikor lesz még szombat mikor eljönn a haverom
na mind1
remélem minél hamarabb játszhatok cs source -el
szoval a steam klienst nézem és ha még nem töltött be akkor mennyit
kell várnom rá?
steam kliensben van valahol game status (most nem tudom megnézni), ha ott nem azt írja hogy ready akkor megy az update. egy szûz source-ra elég sokat kell letöltögetni, de ezt megcsinálja magától, csak gyõzni kell kivárni.
ha más szerverre beenged akkor viszont más a gond.
filters-t gondolom az ase alatt kérdezed. bal oldalon vannak kipipálható szûrõk (filter), pl ország szerint szûrhetsz ha kipipálod valamelyiket.

Szega87
passzmek 5 perc download után jön hang kép nem télleg jó lett , grrat <#mf2>

lhete leaszedem a játékot meg az all seening eyet és ujra felrakom
én senkit sem akarok megsérteni nem szeretek senkivel haragba lenni
mit updatel ? vagy azt hol csinálja?
és a ti serveretek re nem enged fel favoritba1 betetem
és abba a filters be mit kell állitani?<#nemtudom>
gondolom nincs jó codec-em, de a letöltött video csont sötét (nincs kép).
elsõre az ugrott be, hogy még nem teljesen tökéletes ez a "sotetsegkipusztito plugin" 😊

Fido4life
jah peace, ha van valami probléma írj ,-)

egyébként ha most raktad fel, akkor még jó eséllyel update-el, szóval ha vársz vele, késõbb simán be tudsz menni a szerverre.
ase-val se muszáj szenvedned, most már jó a játék serverbrowsere is.

😊
sry, csak vicceltem.
félreírsz folyamatosan, megvetted helyet megveted-et írsz, ami ugye egész mást jelent. én meg az ilyenekre reagálást véletlenül se hagynám ki.
a mapák/mappákkal ugyanez a helyzet.
megsértéssel meg próbálkozhatsz, nem menne könnyen 😊
sry mégegyszer

Fido azért vettem meg hogy játszak vele mert nagyon tetszet és tetszik most is
majd haverom megkérem jöjön és csinája meg most beszéltem vele
szombaton át jön hozám és megcsinálja õ nála látam a játékot
addig meg nem probálkozom azért köszi a segitséget
sziasztok majd még irok
SCITEK
Dulinak, PunkZolinak meg videosoknak:

Talaltam egy jofajta sotetsegkipusztito plugint az avisynth-hez.
Erdemes kiprobalni!

Prodigy-n meg is neztem mire kepes. Uberprau lovesre ne is szamitsatok, viszont a kepminoseg eleg jo.
Elso probalkozas, kivalo eredmeny! 😊

Bocs hogy ide irtam, de a klanforumunk fel eve meg van pusztulva. De aki nem videozik legalabb megnezi, hogy hogy kell hosszun glockkal leloni a bena awp-seket, meg a kovetkezo sarkon megpusztulni. 😊

Fido4life
de ha nagyon tetszett akkor mér veted meg ?

mien mapák?
csodálkoztam is h mien jol jáccol...

sertepertex most erre mit irjak?? megsértödnél
azért vetem meg ezt a játékot mert nagyon tetszet
nem azért mert gazdag vagyok és sok a pénzem
lehet nem értek a számitogépekhez
de ez van
ez a játék nagyon fasza nagyon tetszet és szeretnék vele játszani...
Fido4life
<#nevetes1>

mapák
pupák