Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én valszeg nem köttetnék újra ADSL-t. A chelloval elégedettebb vagyok. Jobb a pingem (fele annyi mint tonline ADSL-el), nem kell telefon hozzá, és kevésbé asszimetrikus, tehát van némi up speed is (60kb/s). Meg ugye ha ténylegesen 60-al töltök fel, akkor sem fingik ki az egész net miatta...
mondjuk novemberben lejár a hûség nyilatkozat és ma már egész olcsón van gyors net
Bármi ami alacsonyabb ennél, az értelmetleníti a 100 ticket, és akkor tényleg inkább másik szerverre kell menni.
Ha 66-os a szerver, oda akár 66/66/20k is elég.
Bár nekem édes-mindegy a dolog, megyek a Lamasra, vagy a CSHU -ra-, vagy itt az SG, bár ide ritkábban
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki 80-al ment, azt a 100 ratesok nem tudták lelõni egyszerûen. Simán meg lehetett figyelni a rates táblázatban, hogy azok kullogtak az utolsó helyeken, akinek 100 ratejuk volt, míg a többinek 80.
NEM lehet mindenkire tekintettel a szerver, egyszerûen nincs ilyen. 100 tick az megkövetel bizonyos dolgokat, ahhoz hogy ki legyen használva, és kész.
/ Bár a smalla ha jól tudom 66 tickes, oda minek 100 rate? /
ps: (még egy észrevétel a smalla szerverekrõl)
Arról meg már nem is beszélek, hogy ráerõltetik a 25k-100-100 rate beállítást, amitõl látványosan lagzik a 3/4 a társaságnak, no, de, ûk tuggyák', ..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szal valszeg net gond lesz, lehet hogy valamelyik szolgáltató szarakodik.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
nem tudom mi miatt volt (net, pálya, akármi), de a jelenség az volt hogy iceworl-ön én lent, valaki más fent toronyban. rödiv sorozatokat eresztett rám, aztán fedezékbe bújt, majd vissza, lõ és elbúj, szóval normális játék. és most nagyon láthatóan és folyamatosan kijött az hogy akkor sebzõdtem amikor már fedezékbe bújt. de tényleg, már vicces volt a játék, mintha önmaga paródiája lett volna. elbújik, sebzõdök kicsit, viszajön, semmi (mintha csak bambán bámulnánk egymást), elbújik, sebzõdök, visszajön, semmi, elbújik, meghalok. legalább fél-1 másodperces elcsúszás volt a sebzõdésem és a látvány között. ping, chocke, loss, in/out rate teljesen rendben volt (még mindig nem kapcsoltam ki 😊
én még mindig a szar netre gyanakszom (ugyanaz mint amit tegnap is írtam), mert más szerveren is voltak furcsaságok, igaz nem ennyire kiélezõdve és folyamatosan.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
az lenne a kérdésem, hogy miért nem indul el a játék akkor amikor kicserélem a tuszoknak a skinjét? betöltésnél kifagy, vagy valami c++-os hibaüzit pakol ki.
kérlek segítsetek, olyan jó lenne bikinis csajokat megmenteni!!!<#vigyor2>#vigyor2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mikor elõször raktad fel az új szervergépen 100-as tickre néztem hogy majdnem tökéletesen sima volt a mozgás interpolate 0-val (még 66 tickes is csak kicsit szokott darabosodni a mozgás tõle, 100-on illik is nek majdnem simának lenni). Tegnap óta valahogy fele annyira se beadós nekem a szerver mint mielõtt elkezdetetek játszani a linux kernellel. Ma néztem interpolate 0-val és úgy rázkódott minden player modellje mintha valami fémruadat vertek volna földhöz, szó szerint remegte elõre-hátra-jobbra-balra, ez még 33-as ticknél se teljesen normális. Néztem a net_graphot, 20 körüli ping és 0 loss mint hónapok óta mindíg, nagyritkán 1-2 choke de semmi extra, stabilan jött befelé a 100-101 csomag és kifelé annyi ahány FPS volt (dust2-n ugye 60 és 100 közt, de inkább 80 fölött). Vagyis kurvára nem értem mi a fasz van nálam, de nagyon nem adja be a lövéseket és nagyon de nagyon lagol a játék interpolate 0-val, de még ionterpolate 1-el is remegnek a játékosok egy picikét elõre-hétra futás közben (pár napja még nem csinálta), és ez aznap kezdõdött nálam mikor kernelcsere volt. (aznap, nem tudom attól-e...)
dust2-n majdnem full szerver, newporton 10-en (pedig ez lagosabb map)... semmi lag, semmi choke...
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Kitorlod az egesz sound konyvtarat, mert ha nem akkor mindeg 1 masik hangra irja ki ugyanezt.Nem kell felni ettol meg a gyari alap hangokat fogod hallani, mert azt a *.gcf file-okba tarolja.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH