Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem is túl nagy néhány map.
egyébként az ötletet díjazom! <#eljen>

jolenne,csak ezen még nem indulok... szal hajrá 😄
csak sztem néhány map igencsak nagy 2v2höz
Gunner
Emberek, kellene 1 kis help! Szeretnék HLStatsX-et rakni szerverünkre. FTP elérésem van csak rá, linuxos 1ébként. Letöltöttem 1.01et és beirtam konfigba h log on meg h hova küldje a statot. Viszont h hogyan telepítsem hlstatsx-et arról lövésem sincs, vki help? 😊 plz 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Mozzanat
gyerekek a call of juarez nagyon kemény valaki probálta már?
<#vigyor1>

CSSürhe 2vs2 Custom Map Kupa

Általános:
Az SG Team által meghirdetett custom mapokon lezajló kupára 2+1 fõs csapatok nevezését várjuk.

Amennyiben egy csapat nevez, elfogadja az alábbi szabályzatot:

Nevezés:
A nevezés díjtalan, tehát érdemes próbálkozni! 😊
A nevezésre 2006. szeptember 25. 20:00-ig van lehetõség Swordfishnél PÜ-ben. Ha a jelentkezést rendben találtuk, választ fogtok kapni Swordfish-tõl.
Egy játékos csak egy csapatba nevezhetõ.
A nevezésnek tartalmaznia kell mindkét résztvevõ, és egy tartalékos (opcionális) játékos adataival:
játékbeli nick, csapatnév (minden párosnak egy fantázianevet várunk), steam id, elérhetõségek (pl:MSN), 2 különbözõ map neve a választhatóak közül.
STEAM_ID kideríthetõ, ha egy szerveren kimész a konzolba, és beirod status, majd a neved mellõl kimásolod a STEAM_ kezdetût.
Kizárólag legális CS:S-el rendelkezõk nevezését fogadjuk el!
Páratlan csapat esetén az utoljára nevezõ csapat jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

Mapok:
de_deltamill
de_dust3
de_gambaru
de_nightfever
de_NewportBeach
de_cefalu
de_egyptkm
de_tmar
de_losttemple
de_cpl_fire
de_dolls
de_bahrain2006
de_thematrix_11
de_rats_poporoom_b3
de_westwood
de_inferno_dark
de_dust_pcg
de_clan_mill_beta
de_hiddencity
de_fortknox
de_nipperhouse
de_volaris

A mapokat csatlakozáskor a warszerver fast http segítségével leküldi akkor is, ha netán nincs meg. Aki elõre gyakorolni akar,és még nincs meg minden map, az az SG Team HQ custom map szekciójából letöltheti õket.

Versenyszerkezet, mérkõzések:

A sorsolást követõen egyenes kieséses rendszerben zajlanak le az oda-visszavágós meccsek.
A párok összesorsolása az elsõ fordulóhoz a jelentkezések lezárulta után történik meg, véletlenszerû válogatással.
Ezután minden forduló után újabb sorsolás lesz, a bent maradó párokról.
A war idõpontjának kitûzését követõ 24 órán belül az érintett csapatoknak vissza kell jelezni, hogy rendben van e, és melyik mapot választják az ellenfél 2 mapja közül.
Mapválasztás: az ellenfél által megjelölt 2 map közül kell kiválasztani egyet. Mindegyik mapon 6-6 kört játszanak le a csapatok. Igy tehát egy waron 2 mapon, 2x6 kör zajlik le majd.
Ha valamelyik csapat nem igazol vissza a meccs elõtt minimum 48 órával, akkor az admin választ mapot, és az idõpont elfogadottnak lesz tekintve.
Ha egy csapat mindkét tagja távol marad, akkor maximum 5 perc várakozás után automatikusan a megjelent fél tekintendõ gyõztesnek.
Ha egyik fél sem jelent meg, mindkét csapat kizárásra kerül a kupából.
A szervezõknek idõben közölniük kell a mérkõzés idõpontját, a meccs kezdete elõtt minimum 72 órával.
A warhoz tartozó szerver jelszót az admin, az idõpont visszaigazolását követõen elõre közli a két csapattal.
Játékos kifagyása / egyéb probléma esetén a másik jelezhet az admin felé, aki szüneteltetheti a mérkõzést. Erre maximum 2x van lehetõség csapatonként.
Meccset halasztani csak egy admin beleegyezésével lehet, legkésõbb 48 órával a meccs kezdete elõttig bejelentve. Késõbb érkezõ halasztási kérelmet nem tudunk elfogadni, és a meccs lebonyolításra kerül a többi szabály szerint.
A mérkõzések végeredményét (és esetleg demot róla) az admin rögzíti.
Ha a nyertes körök alapján döntetlen születne, úgy a fragek összege számít. Amennyiben az sem dönt, úgy a kevesebbszer meghalt csapata nyer.
Az esetleges pályabugok kihasználásáért büntetés jár.
A szervezõknek jogukban áll kijelölni szünetnapokat, melyeken a warok lejátszása szünetel.
A warok az SG Team saját war szerverén lesznek lebonyolítva, mely 66 tickes, automata rate állítással, megfelelõ war configgal, és a szükséges mapokkal is el van látva. (game.konzol.net:27050)

Adminok:

A kupa adminjai: Éppen nem játszó SG Team Tagok
Játszó admin nem lehetséges!

Csapatok és játékosaik:

Minden csapatnak joga van a mérkõzés idõpontjának változtatására annak megkezdése elõtt 48 órával. Ugyanígy, az admin személy ellen is szót emelhetnek a csapatok, és amennyiben mód van rá, biztosítunk más valakit.
A mérkõzéseken csak a csapat által nevezet játékosok játszhatnak.

Díjazás:

Nyertes csapat: Mindkét tagnak 8 hónapos VIP reg az SG Fórumába.
Második csapat: Mindkét tagnak 4 hónapos VIP reg az SG Fórumába.
A nyeremény csak a két fõ játékost érinti, a tartalékos csak akkor veszi át valamelyikük helyét a nyeremény tekintetében, ha a warok több mint 50%-án helyettesített.
Sok sikert kívánunk minden nevezõ csapatnak!

További Információk az SG Team HQ-n

szpem -.-
Zsoltika 007
Lol! cs2.hu-n le vagyunk csíterezve. Obi kupás source tv demo nyomán na ennyit errõl.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

2006

autoszimulator
hanyas évjáratú marK?

.: mobilize.hu :.

thx az ötletért,
g

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

SCITEK
4200

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

terep 2 btw ^^
Zsoltika 007
Például.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
pl doom3,quake4,fear,prey,css?😊,hl2:episode2? vagy mikre gondolssz?

monnyuk a stresstest is parasztvakítás szvsz
Zsoltika 007
3dmark semmit nem ér. A hw gyártók már direkt arra gyúrnak a driverekkel hogy több pont legyen. Inkább rendes játékokkal érdemes tesztelgetni.

Szega87
aki már csinált 3dmark 2006 os futtatást , irja le hány pontja lett !

OrioN the S
Nincsbenne a szabályzatban állítólag ,de az jár ja.<#miaz>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
örülj neki h nem bant kaptál...politizálásért az jár SGn!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

csak láttam ,hogy miva és nemszeretem az eggyoldalu anyázást... betettem egy másikoldali égést😄
OrioN the S
meg bünti 😊 és mákja van ,hogy nem tenap me Borg momomomonster khillkhillhkillll-t hajtott végre 😄

Zsoltika 007
Lol! Ne politizálj sg-n! Semmi értelme csak sok felesleges hozzászólás lesz meg anyázás..

Ezt max az szedi le aki adta.

Amúgy a fear jobban skálázható grafikailag mint a CSS, ez azt jelenti, hogy low-on megfelelõen kisebb is a gépigénye. (tehát fearben van értelme a grafikai beállításoknak is - csak maga a game szar)
OrioN the S
háhááá

OrioN the S
Fear az hazabasz! Gépigényét meg né meg a topikjában a fakjúba.

csomó fórumba nemtok vetíteni :S Borg,Bond vki leszedi eztnekem?😄D vagy türelemrózsátterem,degyorsan?!
bekokálok! nézzétek mim van! ^
pedig csak betettem a pokolgép drámaszakkörös kivonulását!
fearnek mi a gépigénye?😄 csénél ratyibb?
kigyi
Sztem nem érdemes neki külön szervert indítani (úgyis annyi üres van szerte a steam-en. De ha mégis akarsz akkor kell egy olyan kapcsolót ûállítanod hogy sv_lan 1 gondolom nullára bár jelenleg abban sem vagyok biztos hogy ez a parancs 😄 Ugyanis alapból ha nem dedokált szervert csinálsz akkor alapértelmezés a lanos szerver.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Vagy menj fel vele SG-re, amikor épp nincs senki napközben.
Zsoltika 007
Jaja! 2-3 hétig szokjon hozzá a noob, anyád, láma stb beszólásokhoz és utánna már tuti nem fog nagyokat hibázni 😄

engedd be nyugodtan a vadak közé.

halihó,
kérdésem lenne.
jóbarát cs:s-ezni szeretne neten (a botokat bántja már egy ideje), én meg gondoltam, azért praktikus lenne kicsit gyakoroltatnom, mielõtt beengedem a vadak közé (semmi online tapasztalata nincs).
próbáltam indítani 1 szervert, elküldtem neki a connect "ip":27015öt, beírta, és vmi olyat szólt neki, hogy ez a szerver csak lanos játékosoknak hozzáférhetõ.
tehát: hogyan indíthatok olyan szervert, amire neten keresztül be tud lépni (nem dedikáltat)?

köszi, g

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Szega87
pár FEAR hun server :

hungs.hu TDM (88.209.254.49:27888)
HUN TDM Closed (195.228.155.155:27888)
TDM www.fgc.hu (84.21.10.205:27888)
FEAR Deathmatch (80.99.16.25:27888)

Szega87
én is pár napja azzal tolom de én többet vártam , meg pl CTF be nem tom ki van velem ki nem 😄

k9duli
Tek jók voltak a vidik!
Az elsõ az "egyéb" vagy melyik az nálam néha akadt:S
Szerintem a felbontása meg a minõsége nekem már betesz:S
Fearnél én tegnap 2órát nyomtam tetszett fõleg hogy nem source, meg jól is ment, de lehet noobok voltak. Gépigénye szarabb mint a source:S

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

hisznekem... 😄 de amúgy télleg tanulságos a demo😛
OrioN the S
Haggyááá 😄

Akkor megbízik bennünk na..

Szega87
TEK sg teames?

OrioN the S
1-el kevesebb np ... És legalább megbízik a teamtagokba d^^.b

BiG G

ha kell valakinek hl2 steam-acc (hl2+cs:s+hl2dm+hl:s) akkor privi rám

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szega87
demo megnézése nélkül raknád ban ra?<#fejvakaras>

Szega87
<#integet2>

akkor kéne az ID-je, mert emiatt most nincs kedvem betölteni a demot...
OrioN the S
<#gonosz3>

új klán lépett fel a Counter Strike: Source világában!!! tagoknak lehet jelentekni a következõ címen: $!xTy - clan a klán neve: $!xTy <#eljen><#eljen><#nevetes1><#email><#email>
az,wh
sv_cheats 1
mat_wireframe 3
egyértelmû,id alpján mehet is banra
Pontosan ez volt nekem. Beléptem, pirosodik a képernyõ, dead. Respawn, ugyanez. Respawn, megyek 3 lépést, semmit se látok a sötéttõl, megint dead. Aztán körbenéztem egy üres szerveren, és rájöttem, ebben semmi extra nincs. Sik unalmas, dm az egész.
urbijoe
az elöbb felmenten 5 percre de azt sem tudtam kivel vagyok,mindenhonnan lönek mint a hülyék,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szar
"uninstall"

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

én megmondtam..
urbijoe
ez a Fear combat milyen szar!!!!

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5