73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Spészgószt
    Az értelmes játékosoknál alap a golyótakarékosság, NEM tunkolni kell hanem szépen lassan egyenként passzírozni a golyókat az ellenbe (főleg desert és a pisztolyok) aztán amikor ő kifogy akkor szép lassan is ráérsz rávinni a célkeresztet a fejére és pakk (ha még előtte nem adta be a hedit)
  • Jim Morrison
    Magic Bullet
  • kifli
    na, majdnem bejött a csütörtök :)
  • Lacccca
    Originally Posted by Jay Stelly View Post
    I'm not doing the update personally but it sounds like it will be finished later today (so hours, not minutes or days).
  • Spészgószt
    The Bigest NOOB....?
  • Lacccca
    Aki a szerverén SM-et használ és idegesíti a szavazáskor folyamatos vinnyogó hang az használja ezt a plugint:

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=130867
  • Jim Morrison
    koszi, mindjart ki is probalom.

55 achivement van meg :D orosz szerver foreva :D talaljatok ki melyik achit kaptam meg eloszor xD
  • kifli
    Mivel nem maradnak állva, így neked nem kell beírnod hogy cl_minmodels 0 :)
  • Spészgószt
    én cl_minmodels 1 el játszom és mégsem maradnak állva :D
  • Lacccca
    2 magosnál 2-4 érték is megfelelő, ki kell próbálni melyikkel jobb.
  • kifli
    Egy pár hasznos segítség :)

Bug1 - Giga lag és hatalmas ping.
    Megoldás: Az asztalodon az ikonra jobb egérgombbal katt --> properties / tulajdonságok --> cél / target --> az elérési út utolsó macskakörme után egy szóköz és írd ezt a végére: -threads 2 (ha 2 magosod van) vagy -threads 4 (ha 4 magosod), stb. --> apply / engedélyezés. Túl magas számot ha beírsz, akkor nem javítani fog, hanem rontani!

Bug2 - Állva maradó hullák.
    Megoldás1: konzolodba írd be: cl_minmodels 0 (ezt a megoldást minden kilépés után a játékból meg kell ismételned.
    vagy:
    Megoldás2: Ugyanezt írd be a telepített játékod cstrike/cfg/autoexec.cfg -jébe (ez örökre szól)

Bug3 - CT-k T ruhában rohangálnak és fordítva.
    1, Lépj ki az aktuális szerverrõl.
    2, Konzolodba írd be: record fix
    3, Lépj fel a szerverre
    4, A konzolodba írd be: stop
  • Spészgószt
    nájsz!
  • Lacccca
    Kezdeti CFG hiba ami nálunk már javítva van.
    Akik meg tőlünk lopták le remélhetőleg javítják majd ők is :D

Az ügyfeleinknek meg kiküldtünk egy üzenetet hogy mit írjanak át remélhetőleg minden szerverünkön hamarosan a javított formába fog működni.
  • Spészgószt
    Az már megszűnt! Steam név van és ennyi!
  • kifli
    Arról tudok :)
    Én úgy szeretném átírni, hogy steam nevem ne változzon :)
  • Spészgószt
    Juteszembe név kiírás...a játék közben a center player name eltünt??? me játszottam valamelyik szerveren és akárhogy kapcsolgattam nem nem írt ki nevet a célkeresztnél ez így gáz....sokkal jobb volt amikor megnéztem, hogy melyik majom fut be sötétbe (vagy akárhova) és ha meghalt tudtam hogy ott vannak .... me azon a pici radaron nem látszik a pontos hely főleg ha a peremén túl van a tesó....vagy lehet nagyobbra venni a radart? bár az meg zavaró
  • xHeDex
    a steam nevet kell átírni
  • kifli
    Nevet át lehet írni valahogy? :D

a setinfo name "Buzivagy" nem jön be mint l4d-nél :D
  • solo
    Ez meg mi a here?Tört cs eredeti szerón?:C
  • kifli
    van ennél jobb is :P
  • Lacccca
    Geci leszek és belinkelem :D
    Úgyse kaptam még büntit:

http://www.h33t.com/details.php?id=5f0fd37e148b21ebbb10ab3a5fb3dc0ee7b78834
  • Spészgószt
    Update megjelenésekor 66% volt, úgy látom már most emeltek az áron

Adam, ha tudod hogy NO WAREZ, akkor minek kérsz warez dolgot...
  • PunkZoli
    itt az ideje beszerezni egyet
  • adamq01
    Tudom h No Warez de nekem nincs steamem :S és honlapukról nemlehet letölteni. Tudsz adni linket?
  • HTS s3rg1nh00
    steamről.
  • adamq01
    Hol lehet letölteni az update-t?
  • Jim Morrison
    koszi ! :D
  • HTS s3rg1nh00
    vagy ha balfasz akkor ő a nemezise J
  • armageddon666
    Csak azért nem megyek vissza CSzni mert seperc alatt meglenne minden achievement, a legtöbb kill előtt ott lenne a domination, és ráégne a monitorra, hogy MVP Arm@geddon...
  • Lacccca
    Dominálod a lelőtt ellenfelet.
  • Jim Morrison
    az mit jelent, amikor a nevem elott van egy emberke feje egy celkeresztben? megolok valakit es eleg sokszor ket fejet is kirak de nemtom miert :D
  • FSpofon
    eredeti cs-ben is ez volt amikor vmi nagy változás jött, a wwcl-el mondhatni tökéletes 1.5 után mindenki anyázott a hulladék 1.6 miatt amivel elvették az fps-t is meg a netkód is egy visszalépés volt (+shield lol),
    aztán 7 éve mégis tudnak játszani vele ugyanúgy, ha nem többen.

peticiozni meg reménykedni is fölösleges, visszacsinálni 100% hogy nem fogja a valve mert macen csak ez a source engine megy, abból meg jogi paráik lennének ha elkezdenék a userek játékait törölgetni. így meg csak egy pár ezer kommentes topik amit el se kell olvasniuk.
  • fook
    persze logikus :) Egyszer megvette onnan a valvenak mind1 hogy 1percet vagy 5évet játszol rajta :)
  • kifli
    én csütörtöki updateről tudok, de ez nem biztos :)
  • Pio
    A CS:S nem havidíjas innentől kezdve a Valve nem foglalkozik azzal, hogy ki hagyja abba.
  • Spészgószt
    Nah istenem...2 a levesbe ment....úr isten a valve össze fog omlani! "Sokan abba fogják hagyni..." LOL Szarik erre a valve! Viszont pont az újítás miatt meg sokan elkezdik...sőt többen mint előtte és a cél ez!!! A minél több ÚJ játékos, a régi befásultak meg úgyis abbahagynák, csak ez egy jó kifogás max....ami senkit nem érdekel egyéni szoc.problem!
    ....van 1000 más játék nem kötelez senki, hogy pont ezzel jácc' !
  • Lacccca
    Akinek nagyon pingel a css (szal ugrál 80 és végtelen között) az nézze meg nem e fut a szerverkeresés.
    Nekem is pingelt mint atom és akkor néztem rá a szerver keresőre hogy még mindig keresi a szervereket le stoppoltam és láss csodát értelmes lett a pingem.
  • solo
    Hi, megint mi ez az update? Nekem valami 8 percet ír ki:C
  • rTp
    Köszönöm hogy egyetértesz
  • Falkon
    Igazad van! Várni.... várok, de nem azért vettem meg, hogy egy ilyen frissítés után 1 hetet, vagy többet várjak. Sokan abba fogják hagyni szerintem, és ez csak a valvénak rossz. Nem zárkózok el a frissítéstől, de akkor úgy adják ki, hogy kész és jó!