73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Az értelmes játékosoknál alap a golyótakarékosság, NEM tunkolni kell hanem szépen lassan egyenként passzírozni a golyókat az ellenbe (főleg desert és a pisztolyok) aztán amikor ő kifogy akkor szép lassan is ráérsz rávinni a célkeresztet a fejére és pakk (ha még előtte nem adta be a hedit)
-
Magic Bullet
-
na, majdnem bejött a csütörtök :) -
Originally Posted by Jay Stelly View Post
I'm not doing the update personally but it sounds like it will be finished later today (so hours, not minutes or days). -
The Bigest NOOB....?
-
Aki a szerverén SM-et használ és idegesíti a szavazáskor folyamatos vinnyogó hang az használja ezt a plugint:
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=130867 -
koszi, mindjart ki is probalom.
55 achivement van meg :D orosz szerver foreva :D talaljatok ki melyik achit kaptam meg eloszor xD -
Mivel nem maradnak állva, így neked nem kell beírnod hogy cl_minmodels 0 :) -
én cl_minmodels 1 el játszom és mégsem maradnak állva :D -
2 magosnál 2-4 érték is megfelelő, ki kell próbálni melyikkel jobb. -
Egy pár hasznos segítség :)
Bug1 - Giga lag és hatalmas ping.
Megoldás: Az asztalodon az ikonra jobb egérgombbal katt --> properties / tulajdonságok --> cél / target --> az elérési út utolsó macskakörme után egy szóköz és írd ezt a végére: -threads 2 (ha 2 magosod van) vagy -threads 4 (ha 4 magosod), stb. --> apply / engedélyezés. Túl magas számot ha beírsz, akkor nem javítani fog, hanem rontani!
Bug2 - Állva maradó hullák.
Megoldás1: konzolodba írd be: cl_minmodels 0 (ezt a megoldást minden kilépés után a játékból meg kell ismételned.
vagy:
Megoldás2: Ugyanezt írd be a telepített játékod cstrike/cfg/autoexec.cfg -jébe (ez örökre szól)
Bug3 - CT-k T ruhában rohangálnak és fordítva.
1, Lépj ki az aktuális szerverrõl.
2, Konzolodba írd be: record fix
3, Lépj fel a szerverre
4, A konzolodba írd be: stop -
nájsz!
-
Kezdeti CFG hiba ami nálunk már javítva van.
Akik meg tőlünk lopták le remélhetőleg javítják majd ők is :D
Az ügyfeleinknek meg kiküldtünk egy üzenetet hogy mit írjanak át remélhetőleg minden szerverünkön hamarosan a javított formába fog működni. -
Az már megszűnt! Steam név van és ennyi! -
Arról tudok :)
Én úgy szeretném átírni, hogy steam nevem ne változzon :) -
Juteszembe név kiírás...a játék közben a center player name eltünt??? me játszottam valamelyik szerveren és akárhogy kapcsolgattam nem nem írt ki nevet a célkeresztnél
ez így gáz....sokkal jobb volt amikor megnéztem, hogy melyik majom fut be sötétbe (vagy akárhova) és ha meghalt tudtam hogy ott vannak ....
me azon a pici radaron nem látszik a pontos hely főleg ha a peremén túl van a tesó....vagy lehet nagyobbra venni a radart? bár az meg zavaró
-
xHeDex #71834 a steam nevet kell átírni -
Nevet át lehet írni valahogy? :D
a setinfo name "Buzivagy" nem jön be mint l4d-nél :D -
Ez meg mi a here?Tört cs eredeti szerón?:C -
van ennél jobb is :P -
Geci leszek és belinkelem :D
Úgyse kaptam még büntit:
http://www.h33t.com/details.php?id=5f0fd37e148b21ebbb10ab3a5fb3dc0ee7b78834 -
Update megjelenésekor 66% volt, úgy látom már most emeltek az áron 
Adam, ha tudod hogy NO WAREZ, akkor minek kérsz warez dolgot...
-
PunkZoli #71828 itt az ideje beszerezni egyet -
Tudom h No Warez de nekem nincs steamem :S és honlapukról nemlehet letölteni. Tudsz adni linket? -
steamről. -
Hol lehet letölteni az update-t? -
koszi ! :D -
vagy ha balfasz akkor ő a nemezise J -
Csak azért nem megyek vissza CSzni mert seperc alatt meglenne minden achievement, a legtöbb kill előtt ott lenne a domination, és ráégne a monitorra, hogy MVP Arm@geddon... -
Dominálod a lelőtt ellenfelet. -
az mit jelent, amikor a nevem elott van egy emberke feje egy celkeresztben? megolok valakit es eleg sokszor ket fejet is kirak de nemtom miert :D
-
eredeti cs-ben is ez volt amikor vmi nagy változás jött, a wwcl-el mondhatni tökéletes 1.5 után mindenki anyázott a hulladék 1.6 miatt amivel elvették az fps-t is meg a netkód is egy visszalépés volt (+shield lol),
aztán 7 éve mégis tudnak játszani vele ugyanúgy, ha nem többen.
peticiozni meg reménykedni is fölösleges, visszacsinálni 100% hogy nem fogja a valve mert macen csak ez a source engine megy, abból meg jogi paráik lennének ha elkezdenék a userek játékait törölgetni. így meg csak egy pár ezer kommentes topik amit el se kell olvasniuk. -
persze logikus :) Egyszer megvette onnan a valvenak mind1 hogy 1percet vagy 5évet játszol rajta :) -
én csütörtöki updateről tudok, de ez nem biztos :) -
Pio #71816 A CS:S nem havidíjas innentől kezdve a Valve nem foglalkozik azzal, hogy ki hagyja abba. -
Nah istenem...2 a levesbe ment....úr isten a valve össze fog omlani! "Sokan abba fogják hagyni..." LOL Szarik erre a valve! Viszont pont az újítás miatt meg sokan elkezdik...sőt többen mint előtte és a cél ez!!! A minél több ÚJ játékos, a régi befásultak meg úgyis abbahagynák, csak ez egy jó kifogás max....ami senkit nem érdekel
egyéni szoc.problem!
....van 1000 más játék nem kötelez senki, hogy pont ezzel jácc' !
-
Akinek nagyon pingel a css (szal ugrál 80 és végtelen között) az nézze meg nem e fut a szerverkeresés.
Nekem is pingelt mint atom és akkor néztem rá a szerver keresőre hogy még mindig keresi a szervereket le stoppoltam és láss csodát értelmes lett a pingem. -
Hi, megint mi ez az update? Nekem valami 8 percet ír ki:C -
Köszönöm hogy egyetértesz -
Igazad van! Várni.... várok, de nem azért vettem meg, hogy egy ilyen frissítés után 1 hetet, vagy többet várjak. Sokan abba fogják hagyni szerintem, és ez csak a valvénak rossz. Nem zárkózok el a frissítéstől, de akkor úgy adják ki, hogy kész és jó!