Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
hja majd biztos mindenki dolgozni fog az áramszünetbe xD ráadásul szakad az esõ olyan szél van h dobálja a gépeket és akkor pont a játékszaerverket fogják javítani persze végülis reális 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

srácok,kockák figyelem! Kiderült hogy nem vihar volt hanem az apokalipszis kezdõdik. Sajnálattal közlöm hogy ezt CS nélkül kell eltölteni (utolsó néhány óráitokat) mivel a valve emberei játszannak az accountjaitokkal. Kérjük kapcsolja ki gépét, és küldje el a valvenak adomány jelében. köszönjük

OrioN the S
sztem meg szarnak rá ,mert épp túléltek egy kemény vihart és örülnek maguknak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jó reggelt... én most az egyszer bízok a valve cégben, meg a steam embereiben, hogy megcsinálják még ma... szerintem egész hajnalban bent fognak dolgozni (remélem) hogy sikerüljön megcsinalni

quad
<#gun><#violent><#boxer><#gun><#violent>

mosthívott fel a valve igazgatója hogy mindenkinek új accountot kell vennie, mert elszállt a gépekben az összes vinyó + az alaplap, elsült az összes gép. sajnáljuk, a régi accountokat eljuttatttuk egy árvaházba. adományaikat köszöünjük XD

quad
én is igy jártam reggel , csak nekem kiirta az aliasos balfasságot amit megold a reconnect steam , csak nem konnektolt már fel utána 😄

quad
az nem szórakoztató 😄 nincs k*va anyázás se csiterezés sem semmi más 😄

hát de balfasz vagyok... ma játszottam 1-2 órát garrys moddal, aztán mentem codozni és kiléptem a steambõl, azt nem tudtam visszamenni 😄

Istencsászár
botozz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

quad
jó de én még akarok egykét hedsátot löni különben nem alszom jól😊

OrioN the S
Záhonyba lakik. Amúgy még nekem se jó ,de ma már úgyse játszottam volna.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

quad
nálam mikor fog menni? :S Csíter melyik városban laksz? 😄

a másik fele az én zsebemben landol 😄D:😄:ASD:AS😄AS😄SAD

CheAteR88
csak sg eltünt teljesen:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
nállam megy

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

TÉK

de ez elgondolkodtató: egy vihar igy ki tud minket végezni

éjfélkor remélem mindenki vámpírrá meg vérfarkassá válik és elindulnak a serverek

nah gyûjtsünk adományt egy generátorra... a velvnek... ma estére garrys modot meg cs-t terveztem <#gunyos1>

Istenem utálom a viharokat

CheAteR88
megy hát😛

quad
nekem se jo meg , de ez kibaszas

quad
neked megy?

OrioN the S
mert lehet a szerver még sztímezik

me pont nekem még nem jó <#mf2>

CheAteR88
mé pont sg van kifagyva?:S

CheAteR88
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OrioN the S
abból lesz a kövi akoúntod amit meg kell venned me széthekkelik a mostanit

CheAteR88
1. '80 as évek zenéi
2. Counter-Strike:Source
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Nintendo Wii
5. Football Manager
6. World of Warcraft
7. Rainbow Six - Vegas
8. Medieval 2: Total War
9. Kal Online MMORPG
10. Real Madrid Fan Club
nosza N2

CheAteR88
ésamásikfele?

nem telik rá, mert a fõfejek zsebrerakják a cég bevételének a felét <#gunyos1><#zavart2><#gonosz3><#gun><#shakehead>

OrioN the S
ezen filóztam ,hogy rákba nincs egy generátor ^^

CheAteR88
:XD

Istencsászár
"Gyüjtést szerverzünk a valvenak tartalék generátorokra.. adjá 100FT-ot hogy tudjál cs-zni!" <#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

quad
én meg l2zök 😛

CheAteR88
énis movie-kat nézegetek unalmamba:S
meg keresek:S

Szega87
Ja vlmi unalomüzõ :

Asszem csiter kérdezte hol vannak még jó muviek : www.own-age.com

most innen töltök le minden szart ami a css re emlékeztet 😉

CheAteR88
nemérdekel
ugyanugy baszom az agyam az egész szaron mint ti
még mindig az offline dolgon baszaxom....

quad
na mivan má he csiter??? 😄
tartod a hátad ?? 😄

OrioN the S
<#gonosz1>

5w0rdf15h
:ASDSADASD:ASDASDasdas új game: hunt for csalló 😄DDDDDDdddddddd

5w0rdf15h
kudcs -.-

Szega87
verjük meg ? egyre gondoltunk ? <#gonosz1>

OrioN the S
nem bírom

CheAteR88

CheAteR88
Ítéletidõ tombol Seattle városában az óránként több mint 100 km/h-val süvítõ szél és a hírtelen leszakadt hatalmas és rekordmennyiségû (12 cm) esõ megbénította a város közlekedését és már halálos áldozatokat is követelt, adta hírül a Seattle Times. A városban a forgalom megbénult és az áramszolgáltatás több helyen szünetel így több mint 153 000 cégnél nincs elektromosáram, illetve helyenként az utcák is sötétségbe borultak. Az iskolások örülhetnek az idõjárásnak, hiszen a legtöbb helyen szünetel a tanítás. Az jelentések szerint a mai nap folyamán a vihar lassan elcsendesedik és helyre áll a rend.

ha vki nemolvasta volna

CheAteR88
legyen ugy
de énis cs2hu-ról mondom amit tudok😞

CheAteR88
<#taps><#taps><#banplz>ugyanezt érzem😄

quad
ha nem lehet 11 töl játszani , téged teszlek felelössé 😄