Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát,bort,búzát,békességet,porszívót meg turmixgépet,tûlevelû lóherét! Békés Boldog Karácsonyt!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
2 napja regisztráltam a steampowered.com fórumára, és még mindig nem hagyták jóva a regisztrációmat. Én rámentem a linkre, amit emailben kaptam, és ott írták, hogy bekerültem a moderációs várólistába.
Gondoltam pár óra, és tudok írni.
Erre még ma sem tudok írni, amikor pedig fontos lenne.
Amúgy azzal kapcsolatban szeretnék írni, hogy a FlatOut2 felkerült a Steamre, és hogy hogyan lehetne megoldani, hogy akinek van eredeti nem steames változata, azok be tudják azt regisztrálni a steames accountjukhoz, így steamen is tudnák használni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
És ez nem azért van, mert gyenge lenne a vga-m, és nem bírná a HDR-t, mert XP-ben nincs ekkora FPS növekedés HDR mentesen.
Amúgy eddig úgy tudtam, hogy a CSS is 64 bites.
A HL2 Demo is 64 bites(?), mert full HL2-m nincs(illetve gyakorlatilag van, de most nincs kedvem éppen mûködõ tört steam után keresgélnem).
Ha igen az érdekes, mert én órákat keresgéltem a 64 bit elõnyeírõl, de csak annyit találtam, hogy több mint 4GB ramot képes kezeleni.
Amúgy 32 bites Vistaval 30%-os FPS esés van XPhez képest.
Pedig hallottam olyat, hogy a legújabb vga driverekkel már úgy megy a source engine Vista-val, mint XP-vel.
Bár official Vista B6000 forceware driver még nincs.
Ha viszont újra elindítom 32 bites XP alól, akkor vissza fog patchelõdni, vagy törölgetnem kell a fájlokat?
awp_arabia (riverside helyett)
de_secretcamp
de_rush_beta
A mapteszt idõpontját majd kihirdetem, még nemtom.
Az elõbb nézem, semmi különöset nem látok, erre hirtelen az egyik oldalbetöltésnél megláttam.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
xmas_nipperhaus az kurvajovolt meg kurvajo is😄
fölleg a mituábáti szánkoja😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.