Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy hogy automatikusan nézze meg milyen nettel játszol, nem hinném hogy ezt akkora munka lenne megoldani
Jöhetne már a rate stb fix is. És csak úgy lehetne ezeket állítani ha a steam beállításnál dsl/lan/stb beállítás változna. Term a modemet/isdn-t ki kellene venni végre és bevállalni hogy csak min szélessávon menne a game.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Magyarul ezeknek az állogatása ezentúl le van tiltva.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Here's the list of the new cheat protected cvars:
- cl_winddir
- cl_windspeed
- r_avglightmap
- mat_show_texture_memory_usage
- cl_detailfade
- r_propsmaxdist
- cl_phys_props_enable
- mat_hsv
- mat_yuv
- timerefresh
- developer
- flush_locked
- r_skin
- mat_softwareskin
- r_radiosity
- r_lightcache_numambientsamples
- r_lightstyle
- mat_norendering
- mat_loadtextures
- cl_wpn_sway_scale
- mat_mipmaptextures
- mat_softwarelighting
- mat_hdr_manual_tonemap_rate
- mat_texture_limit
- r_screenoverlay
Jason
- cl_winddir
- cl_windspeed
- r_avglightmap
- mat_show_texture_memory_usage
- cl_detailfade
- r_propsmaxdist
- cl_phys_props_enable
- mat_hsv
- mat_yuv
- timerefresh
- developer
- flush_locked
- r_skin
- mat_softwareskin
- r_radiosity
- r_lightcache_numambientsamples
- r_lightstyle
- mat_norendering
- mat_loadtextures
- cl_wpn_sway_scale
- mat_mipmaptextures
- mat_softwarelighting
- mat_hdr_manual_tonemap_rate
- mat_texture_limit
- r_screenoverlay
Jason
lehet nekem is lezavarta volna , csak ment a torrent , a pre-load meg lehet csak 1 megás a netem <#vigyor0>#vigyor0>
dász isz májn kámf
Nem. Nekem 1 perc alatt lezavarta.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ujra él a szerver
Ja, demot csekkold mar le, mert ha nem mennek, akkor muszaj leszek egy darabig letiltani a steamot.
megcsináztam de láma kérdés
--->interp<--- ez mi<#confused>#confused>
--->interp<--- ez mi<#confused>#confused>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Btw, a szerver természetesen áll az updateolás közben keményen... gondolom minden szerver most akarja lezúzni az updatet, szal pöttyet túl vannak terhelve.
Majd egyszercsak elindul, akkor észreveszitek úgyis.
Majd egyszercsak elindul, akkor észreveszitek úgyis.
Na akkor 1x elmondom mit csinál a valve update.
kliensben
cl_interp_ratio 1
szerver
sv_min_interp_ratio 1
sv_max_interp_ratio 2
cl_interp-et ugye mostmár nem állíthatod, mert így adódik ki:
cl_interp = cl_interp_ratio / updaterate
Magyarán, az eddigi 0.01-es interp eléréséhez cl interp ratiot 1-re kell rakni, mert a szerver updaterateje 100. Ha 2-re rakod, logikusan 0.02, azaz 20ms lesz az interp puffer mérete.
Miért jó ez?
Azért, mert míg eddig fix volt az interp ablak mérete, ezentúl ha a szerver updaterateje leesik 100-ról, akkor dinamikusan vele együtt nõ az interp puffer mérete.
Példák:
100 tick esetén 10ms-onként jön 1 updatebe. 2 update kell legyen a bufferben ahhoz, hogy interpolálni tudjon, tehát MINIMUM 10ms ablak kell.
Fix interp puffer (ahogy eddig volt) 10ms (0.01), és az updaterate egy olyan helyen a mapon tûzharcban tfh leesik 80-ra. 1000/80=12.5ms-onként jön egy update, tehát egy pufferbe nem jut 2 update, nem tud interpolálni, ugrik a kép.
Dinamikus interp puffer: leesik az updaterate 80-ra, az interp ratiod 1, 1/80=0.0125-re, azaz 12.5ms-ra nõ egybõl a puffer, 2 update továbbra is belefér, nem ugrik a kép.
Vili?
A cl_interp_ratiot tehát kliens oldalon 1 és 2 között állítsátok lentrõl felfelé fokozatosan, és majd meglátjátok, hogy kb mi az ideális érték, hogy ne legyen túl nagy késés az interp puffer miatt, de még ne is lagoljon be a kép. A szerveren is egyelõre 1 és 2 közötti értékeket állítottam be elfogadhatóra.
kliensben
cl_interp_ratio 1
szerver
sv_min_interp_ratio 1
sv_max_interp_ratio 2
cl_interp-et ugye mostmár nem állíthatod, mert így adódik ki:
cl_interp = cl_interp_ratio / updaterate
Magyarán, az eddigi 0.01-es interp eléréséhez cl interp ratiot 1-re kell rakni, mert a szerver updaterateje 100. Ha 2-re rakod, logikusan 0.02, azaz 20ms lesz az interp puffer mérete.
Miért jó ez?
Azért, mert míg eddig fix volt az interp ablak mérete, ezentúl ha a szerver updaterateje leesik 100-ról, akkor dinamikusan vele együtt nõ az interp puffer mérete.
Példák:
100 tick esetén 10ms-onként jön 1 updatebe. 2 update kell legyen a bufferben ahhoz, hogy interpolálni tudjon, tehát MINIMUM 10ms ablak kell.
Fix interp puffer (ahogy eddig volt) 10ms (0.01), és az updaterate egy olyan helyen a mapon tûzharcban tfh leesik 80-ra. 1000/80=12.5ms-onként jön egy update, tehát egy pufferbe nem jut 2 update, nem tud interpolálni, ugrik a kép.
Dinamikus interp puffer: leesik az updaterate 80-ra, az interp ratiod 1, 1/80=0.0125-re, azaz 12.5ms-ra nõ egybõl a puffer, 2 update továbbra is belefér, nem ugrik a kép.
Vili?
A cl_interp_ratiot tehát kliens oldalon 1 és 2 között állítsátok lentrõl felfelé fokozatosan, és majd meglátjátok, hogy kb mi az ideális érték, hogy ne legyen túl nagy késés az interp puffer miatt, de még ne is lagoljon be a kép. A szerveren is egyelõre 1 és 2 közötti értékeket állítottam be elfogadhatóra.
egy igen kedves barátom készített nemrégen q3 as videot , nem tom lehet még ismeritek is , amarka néven szokott játszani , sg-n is fel fel bukkan , talán kimehetne az õ alkotása is 😮
én is tudok 25 fpssel jáccani, de csak azért mert nincs több... ez olyan mint ha trabantot vezetnél, aztán kapnál egy mercedest, és pár hónap múlva már kb el sem tudod indítani a trabantot...
25 fps-el is lehet jáccani!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Állítólag a CS 1.0-ba volt HL-es rakétavetõ 😄
Bár csak hallottam valakitõl, szóval nem tudom, hogy igaz -e vagy nem.
Bár csak hallottam valakitõl, szóval nem tudom, hogy igaz -e vagy nem.
Replaced cl_interp with cl_interp_ratio. Server can limit it with sv_min_cl_interp_ratio and sv_max_cl_interp_ratio
Added sv_rcon_log to allow rcon logging to be disabled
Cheat protected a bunch more cvars
köszi gott!^^
Added sv_rcon_log to allow rcon logging to be disabled
Cheat protected a bunch more cvars
köszi gott!^^
off
bocs csak azt szeretném tudni h hova kell bemásolni a regedit fálj?
kösz
on
bocs csak azt szeretném tudni h hova kell bemásolni a regedit fálj?
kösz
on
természetesen ilyen kombókat már csak 100 feletti több százas hp val lehet, mert egy r jump igencsak lesebez,ha belegondoltok...
régen nagy kékes voltam😄, cséelõtt azt nyomtam nagyon neten😄
régen nagy kékes voltam😄, cséelõtt azt nyomtam nagyon neten😄
A quake ra visszatérve télleg durva dolgokat tudnak azok a rakétával
én is csak néztem mikor összekerültem kvékerekkel!!
én is csak néztem mikor összekerültem kvékerekkel!!
Skacok én ez a 25 fps elegendõ dolgot megcáfolom
kurv@ra nem elég 25fps kiprobálva!
retek föleg egy 100tickes szerveren ugy lelõtek mint a fene
mikor felraktam 100ra akkor érezhetõ volt a különbség de negyon és csak adtam e fejeseket 😄
igy:<#violent>#violent><#violent>#violent><#dumcsi>#dumcsi>
kurv@ra nem elég 25fps kiprobálva!
retek föleg egy 100tickes szerveren ugy lelõtek mint a fene
mikor felraktam 100ra akkor érezhetõ volt a különbség de negyon és csak adtam e fejeseket 😄
igy:<#violent>#violent><#violent>#violent><#dumcsi>#dumcsi>
néztem hq-n a quake3 jumpvideot és egyszerûen nem hiszem el😄 ez vmi mod vagy a rakétával meg plasmagunnal télleg lehet iet? gondolom a godmode az bennvan. Meg az hogy amikor elugrik akkor összevissza szaltózik. Ez ugye mod??
Valve bacsi valamejik uptateje a felelos ezert.
Regen tobb volt az fps, meg nem is laggolt. Bezzeg manapsag!
Regen tobb volt az fps, meg nem is laggolt. Bezzeg manapsag!
mat_bumpmap 0
mat_specular 0
Regen mikor szorakoztam az fpsconfigokkal ez volt a ket leghatekonyabb utasitas a listaba.
De zso-val most arrol konzultalunk, hogy eleg a 25 fps-is minek a 100.
mat_specular 0
Regen mikor szorakoztam az fpsconfigokkal ez volt a ket leghatekonyabb utasitas a listaba.
De zso-val most arrol konzultalunk, hogy eleg a 25 fps-is minek a 100.
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy amikor fellépek egy szerverre akkot játék közben ilyen kis akadások vannak,lagg szerû de egy 28 pinges szerveren nem kéne...nekem se 8mbites nettel....és a gépem se lehet tehát nem fps,mert azt 120-130 között vna ...nem tudjátok mi lehet a hiba?jah és eredeti a source!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Ja, ja. Azert a biztonsag kedveert odairtam 😄
Az fps_max 25 -ot viszont probald ki. De tenyleg.
Az fps_max 25 -ot viszont probald ki. De tenyleg.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy a legtöbb (fõleg kültéri) mapon az r_3dsky 0 opcióval lehet dobatni úgy 5-15fpst. Viszont más beállítást nem leltem, ami még jelentõs fpst adna anélkül, hogy 1.6 szint alá menjen a grafika...
Toltom, bar meg tobb mint masfel ora van hatra, es a lejatszon is vanmeg mit csinalni. Te is keszulj fel, ha szukseges, mert 768x576 lesz a merete.
Ez most egy kicsit hoszabb mozi lesz, majdnem 20 perces.
Ez most egy kicsit hoszabb mozi lesz, majdnem 20 perces.
TEK: asszem jöhet a mai új movie 😊 Elég nagy hírverést kaptunk a cs2hu-n, még ha megkésve is, de jó sok látogatót vonzott a HQ-ra 😊
Most nem akarok vitat inditvanyozni, de a tv 25 fps-e teljesen mas kategoria. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor az a 25 az 50 fps. De akkor nezzuk akkor inkabb a mozi oldalarol, ami ugyi 24 fps.
A valodi kameraknal letezik az expozicios ido, addig a jateknal nem. Ez pedig a motionblur-kent jelentkezik a mozgokepeknel. Mivel a mozgasok elmosodnak ezert folyamatosnak latod a 24 fps-t, mig nelkule nem.
Persze az fps_max 25-ot nem irtad be az autoexec.cfg-be, mert neked se mindegy, hogy 25 vagy 60.
Na mindegy, szerintem, es meg sok mas ember szerint a 60 fps a kuszob.
A valodi kameraknal letezik az expozicios ido, addig a jateknal nem. Ez pedig a motionblur-kent jelentkezik a mozgokepeknel. Mivel a mozgasok elmosodnak ezert folyamatosnak latod a 24 fps-t, mig nelkule nem.
Persze az fps_max 25-ot nem irtad be az autoexec.cfg-be, mert neked se mindegy, hogy 25 vagy 60.
Na mindegy, szerintem, es meg sok mas ember szerint a 60 fps a kuszob.
ü ja pill 😄 csak nemtom hova kell rakni mert én leszedtem😄, de felteszem😄
azoksevakulnak :@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.