Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Próbáld meg ujrainditgatni a steamed vagy várj hátha bejön. Ha meg egyik se akkor tedd ujra a steamed
Hogy látod azt is amit most írunk az azért van, mert biztos pufferolt kicsit a böngészõd 😄
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kérem segítsetek!<#help>#help>
Battletag: Muhee#2716
Kitörlöm de visszarakja...
WTF....
Mit csinálok rosszul???
:C
Höm...
Amúgy azt csináltam...
mindent zártam: MSN,FF,IE, még a sima exploret.exe -t is bezártam mert az is 14 et eszik de ujjrainditja az Iet...
És nem egyszer hanem 4 szer és van, hogy az egyik 7 a másik 5,6 a harmadik 14 a negyedik meg 17 megát eszik...
Hogy a jó rákba tegyem el lábalóll az iet???
elég ha bezárod 😊 Amikor nem használom 20k.-t eszik. Firefoxom70et,msn50
mert meek oda, hogy programok telepitése és törlése, ott a winfos elemek hozzáadása-eltávolítása, de ott nem toom, hogy kell eltávolÍtani...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ugye a steamot ellepte a sok ge.i hirdetés...
És laptopon jáccom 1.6 tal mert épp cserélem a régi gépem és mejd 50 megát elvisznek a hirdetések az Így is szegényes 233 mb ramból...
Ki lehet valahogy lüni a winfosban az explorer indÍtását vagy csak úgy ha letörlöm az explorert???
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
😄
Persze, ki lehet. Van valami parancs, ami zombivá teszi õket, csak állnak egyhelyben. És akkor nem fogják a procit se 😄
De ki lehet valahol kapcsolni?
Marha nagy problémám lenne a gaméval!Szóval,ha neten játszom no problem,de ha csak otthon csinálok egy szervert és botok ellen nyomom leesik az fps akár 15-re is!!!Ezt kb.két hete csinálja,közben más okok miatt volt winfos reinstall de ugyanaz.A gépem Asus A8N Sli Premium,3700+san diego,2 giga kingmax,és egy 7800gt.Szal ha valaki tud valami megoldást pls!!!
Ja,még valami,próbáltam a legkisebb grafikai beállításokkal és ua.
De hogy neten miért jó minden?
pre*****
Microsoft.Office.2007.Enterprise.Hungarian.REPACK-fLk
on
NEKEM A KETTÕNK UJJAI IS KEVÉS LENNE.
<#duhos2>#duhos2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
erröl nem tud valaki adni egy linket ,mert sehol nem találom
Microsoft.Office.2007.Enterprise.Hungarian.REPACK-fLk
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64