Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis dolls-on(az ment a szerveren) 150-250 között volt nekem(minden fullon, 1280)
2. CSS ba is lesznek reklámok?
Amúgy a képen mit kell nézni?
Hey guys, it doesn't matter that the netcode is screwed, or that the hitboxes are messed up.
You know why?
Because I can hear 12 year old french kids on public servers WAY more clearly, and I can filter my chat!
Yaaaaay!
<#nyes>#nyes>
1. Ez valszeg azt jelenti, hogy jobb codec került be, ami több sávszélt harap, de szebb a hang... talán így sávszél emelés után (1MBit up) már ez se lesz gond..
2. Erre kiváncsi leszek hogy néz ki, és mit tett tönkre. A szerveren egyelõre nem látok hibát (csak a manit kellett újraéleszteni).
3. Végre! Ezáltal valszeg mûködnek a GG hangok is majd. Ugyanis eddig, amit mapközben töltött le cachelve a szerver a kliensnek (mod hangok, spray-ek), azt csak a köv maptól láthattad. De mivel pl a GG per map töltõdik be, annak a hangjait sosem hallottuk tegnap (ezt a bugot irták is, ha per map használjuk a GG-t) Most lehet hogy megjavul. Illetve a friss sprayeket is lehet már látni majd azonnal, nem csak köv maptól.
Szal alapvetõen kicsit bõvítették a sávszél igényét a cuccnak.. meglátjuk 100 ticken ki hogy birja 😊
March 12, 2007, 4:50 pm - Jason Ruymen
Updates to the Source Multiplayer games have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Source Multiplayer
* Improved multiplayer voice communication, now using a much clearer codec
* First release of a completely reworked in game text chat to which now includes a chat history and a filter to only see important chat messages
* Fixed not being able to use sounds, decals or models if they were downloaded from the server
Az éjjel 1 órásat hajnali 5-kor már javították is 😄
Megném mit tettek tönkre...
Amit küldtél zipet, abban 27 cs és de map configja volt, szóval a többihez nincs még megfelelõ mapconfig.
De ha csak azokhoz volt eddig config, amiket odaadtál nekem, akkor szerintem akár a többihez, amihez eddig nem volt, gyárthatnánk egy alap konfigot, azzal a config készítõ progimmal, csak valami tisztább lista jól jönne, mert abból a nagy listából kikeresni azokat amikhez még nincs config nem egyszerû.
Be van izzitva, amennyire eddig láttuk megy is jól.
Bár én a winner hangon kivül mást nem hallottam... ez lehet bug.
Illetve, ha olyan mappal találkoztok, amin nem kéne legyen gg mod (cs, de), akkor szóljatok. Pár mapconfig még hiányozhat.
Illetve én javaslolnám, hogy a default fegyversorrendet is variáljuk meg egy kicsit gg-ben, hogy pl több sniper fegyverre is sor kerüljön, és a végén ne legyen olyan nehéz nyerni (kés+HE, aztán még egy kés kör is).
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
majd vmikor csatlakozom hozzátok😉
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
PunkZoli: Zoli, block me I'm famous, MorningStar, Siketfajd, Kreator
Szega: A Libász
Vegas/Sickness: Chinestar, Idiot, Beaver
Cheater: Csíter, Csalló, Szálasi, Réku, -.-
Mr. Bond/Zsoltika 007: ST200, Bulldog
Fec: Sc3pt1c, Beugró
Andris: Rockstar
Orion: Salieri, Acid, Doch, Májkrémes Vattacukor
Esetleg kihagytam valakit? <#idiota>#idiota>
-top parancs, tudom ki hol áll kb.
-fõmenüben players list, a friends név általában elárulja kirõl van szó
-ma_admins, amennyiben adminról van szó, kiírja a most használt nevét, és azt a nevét, amit Borg állított be neki a config fájlban.
a game ban megkeresem a szervert felmek de egy olyan fél perc után kidob minden szerverrõl
megoldás ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Kiválasztod a search player unique IDs-t és kész.
Játékban meg ugye a status konzolparancs beírásával tudod lekérni a steam id-ket.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mondjuk én az utóbbi idõben csak akkor kerestem rá ha anyázott. Legalább tudjam melyik tetû az.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nem fogok jobban löni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Én vagyok az álnevezõk rémálma<#eplus2>#eplus2>