Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem értem mért kellett az egész csetet a képernyõ közepére feltolni ://

Szega87
na hazaértem , kaja után ki lesz tesztelve minden <#vigyor1>

sztem meg jo
viszont a cset nagyon szar 😞

jok a demok nincs gáz
Mintha az FPS növekedett volna.
Legalábbis dolls-on(az ment a szerveren) 150-250 között volt nekem(minden fullon, 1280)
azt írta egyik srác hogy a demókat kipróbálta és ment mindjárt forrást is keresek

Szega87
1. ha most a game engine hez volkt az update akkor a demok tönkrementek? remélem nem

2. CSS ba is lesznek reklámok?

mifuri ezen a képen?
A scoreboard csak a reklámokhoz lett elõkészítve 😊

sokkal jobb lett a hang! 8000kilohercrõl ugyvettem észre 12000et használ😄 Szega idomííícs rá az 5 perc és ottvagyokra😄
Ahogy irtam is, az elsõ update után nem mentek a linux szerverek, de 3-4 órával késõbb kiadták a javítást is.

Amúgy a képen mit kell nézni?
Szega87

Szega87
ha jol olvasom steampoweredet akkor vlmit elcsesztek a scoreboardal és linux szerverrekkel , hangok meg olyanok mintha mindenki héliumot szívott volna

Ha valaki tud, benézhetne a szerverre, hogy minden mûködik-e.
😄
Lol hsz az updatehez:

Hey guys, it doesn't matter that the netcode is screwed, or that the hitboxes are messed up.

You know why?

Because I can hear 12 year old french kids on public servers WAY more clearly, and I can filter my chat!

Yaaaaay!

<#nyes>
Lássuk sorban:

1. Ez valszeg azt jelenti, hogy jobb codec került be, ami több sávszélt harap, de szebb a hang... talán így sávszél emelés után (1MBit up) már ez se lesz gond..
2. Erre kiváncsi leszek hogy néz ki, és mit tett tönkre. A szerveren egyelõre nem látok hibát (csak a manit kellett újraéleszteni).
3. Végre! Ezáltal valszeg mûködnek a GG hangok is majd. Ugyanis eddig, amit mapközben töltött le cachelve a szerver a kliensnek (mod hangok, spray-ek), azt csak a köv maptól láthattad. De mivel pl a GG per map töltõdik be, annak a hangjait sosem hallottuk tegnap (ezt a bugot irták is, ha per map használjuk a GG-t) Most lehet hogy megjavul. Illetve a friss sprayeket is lehet már látni majd azonnal, nem csak köv maptól.

Szal alapvetõen kicsit bõvítették a sávszél igényét a cuccnak.. meglátjuk 100 ticken ki hogy birja 😊
Source Multiplayer Update Released
March 12, 2007, 4:50 pm - Jason Ruymen

Updates to the Source Multiplayer games have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Source Multiplayer

* Improved multiplayer voice communication, now using a much clearer codec
* First release of a completely reworked in game text chat to which now includes a chat history and a filter to only see important chat messages
* Fixed not being able to use sounds, decals or models if they were downloaded from the server
Amúgy az éjjel source engine update volt. Kettõ is 😄D
Az éjjel 1 órásat hajnali 5-kor már javították is 😄
Megném mit tettek tönkre...
Tegnap még vagy 10-hez megcsináltam, de biztos van ami még hiányzik.
Szega87
Csodaklán jelezze mikor ér rá !!! ha nem adnak meg idõpontot az adminok jelöljenek ki , mert fg nek midnen nap jó

Hát még hiányzik sajnos sok.
Amit küldtél zipet, abban 27 cs és de map configja volt, szóval a többihez nincs még megfelelõ mapconfig.
De ha csak azokhoz volt eddig config, amiket odaadtál nekem, akkor szerintem akár a többihez, amihez eddig nem volt, gyárthatnánk egy alap konfigot, azzal a config készítõ progimmal, csak valami tisztább lista jól jönne, mert abból a nagy listából kikeresni azokat amikhez még nincs config nem egyszerû.
A GG modot illetõen:

Be van izzitva, amennyire eddig láttuk megy is jól.
Bár én a winner hangon kivül mást nem hallottam... ez lehet bug.

Illetve, ha olyan mappal találkoztok, amin nem kéne legyen gg mod (cs, de), akkor szóljatok. Pár mapconfig még hiányozhat.

Illetve én javaslolnám, hogy a default fegyversorrendet is variáljuk meg egy kicsit gg-ben, hogy pl több sniper fegyverre is sor kerüljön, és a végén ne legyen olyan nehéz nyerni (kés+HE, aztán még egy kés kör is).
ejnyebejnye !!!

Szega87
mér nézel engem libapásztornak , én Source Tv vagyok <#beka2>

OrioN the S
Bálint

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nem ezek nem én vagyok egyse nem sose! ezek! á!

OrioN the S
<#gonosz1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Azt nem tudom 😄
OrioN the S
mármondtad

OrioN the S
és ki a gecy az a cyrax?

OrioN the S
😄

aszittem rockstar az orion 😄
CheAteR88
nincs netem-.-
majd vmikor csatlakozom hozzátok😉

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
jah

Ja, meg persze fejbõl tudom egy csomó ember eddigi álneveit:
PunkZoli: Zoli, block me I'm famous, MorningStar, Siketfajd, Kreator
Szega: A Libász
Vegas/Sickness: Chinestar, Idiot, Beaver
Cheater: Csíter, Csalló, Szálasi, Réku, -.-
Mr. Bond/Zsoltika 007: ST200, Bulldog
Fec: Sc3pt1c, Beugró
Andris: Rockstar
Orion: Salieri, Acid, Doch, Májkrémes Vattacukor

Esetleg kihagytam valakit? <#idiota>
Igen, ha ingame nem tudom megállapítani valakinek a kilétét, akkor a rankcenterben megkeresem, de vannak gyorsabb módszereim:
-top parancs, tudom ki hol áll kb.
-fõmenüben players list, a friends név általában elárulja kirõl van szó
-ma_admins, amennyiben adminról van szó, kiírja a most használt nevét, és azt a nevét, amit Borg állított be neki a config fájlban.
autoszimulator
cl_restrict_server_commands 0 ?

.: mobilize.hu :.

sziasztok volna nekem egy problémaám a gameval
a game ban megkeresem a szervert felmek de egy olyan fél perc után kidob minden szerverrõl
megoldás ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

autoszimulator
Köszi szépen!

Zsoltika 007
ITT
Kiválasztod a search player unique IDs-t és kész.
Játékban meg ugye a status konzolparancs beírásával tudod lekérni a steam id-ket.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

autoszimulator
A rankcenterhez tudnál linket mondani? <#rolleyes>

Zsoltika 007
Ki kell nézni a rankcenterbõl az illetõ steam idje alapján. Nem te szrtad a spanyol viaszt. <#vigyor>
Mondjuk én az utóbbi idõben csak akkor kerestem rá ha anyázott. Legalább tudjam melyik tetû az.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ezek cs1.6 szerver oldali modok

dookie
és mi ez a CLANMOD ?😊

dookie
még mindig nem tudja senki a választ a kérdésemre ?😊

amx mod?!?!

urbijoe
és mi jo abban hogy ott az elötag a név elött? <#csodalk>
nem fogok jobban löni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ja, ha zavar, hogy mindig leleplezlek, akkor szólj, és abbahagyom <#hehe>

Én vagyok az álnevezõk rémálma<#eplus2>