Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Parancsokat, beallitasokat tarol.
blackparty
Sziasztok mire jó a cfg?????

azvan...

CheAteR88
nekem csak a configban van mert ha beteszem az autoexe-be akkor ugázik vmi miatt:S
és ez hogyvan?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
<#eljen>

CheAteR88
de_mindmaze_smje_2
és ez?
szerintem 1 próbát megér

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ezért kell readonly cfg

és demot nem néztél? minden sz*r el tudja nyomni a cfg-t sajnos. példa: restrict_server autoexecembe meg sima cfgmbe is benne van mert nálam máskékk kivág szerverekrõl, de másoknak elég az egyikbe. nemértem én ezt az egészet 😊

DupiDani
hy all! elszánt szándékom hogy pályát csináljak de a erre elkészített topick kihalt :/ szal akinek van kedve tanitgatni meg jókat beszélgetni velem😉 az írjon!!! 😄

~

OrioN the S
mondjuk hja.. csak gondoltam custom meg minden cs2hu-ra is kilökték 3.8mb miért ne 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Néztem már, de szerintem lapos... ennyi erõvel ott az inferno meg italy... detto ugyanaz.
Matt07
nem,alap van bent

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

próbáltál ki esetleg configot?

Matt07
nem...én nem hallok semmit

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

letiltották a mikrofonod(ha te akarsz beszélni)..

OrioN the S
de_siena ?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Matt07
hi!
az lenne a problémám,hogy tegnap mûködött minden szerveren a voicechat,de ma már semmit nem hallok,semelyik szerveren se a voicechaten.Az optionsbe enabledre van állítva pedig.

"Upon receiving and activating the Steam Guest Pass, the invited friend has 3 days of Counter-Strike: Source play available to them for free, with no obligation to purchase."

dodnál is ennyi volt, akkor hol más? 😊

5w0rdf15h
hát épp az h nem mivel ez minden gamenál más...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
addig küldheted el, de 3 napig játszhat vele

az gyönyörû...ugyanis a dod 3 napig volt csak érvényes😞
5w0rdf15h
1 hónap kb...

én múlt héten adtam vkinek és azt írta ki h május 8.-ig érvényes

Ha adok valakinek egy guest pass-t, akkor azzal meddig tud játszani?
Csak mert ez sehol nincs leírva.
Olyanokat ír a valve, hogy igyekszik annyi idõt biztosítani, hogy a guest pass kapója megismerhesse a játékot, de konkrét idõt nem ír.
Mivel a szerveren zajlik minden mozgás, ezért a te fps-ed nem számít ilyen szempontból.
Viszont irányíthatóság szempontjából nagyon is, jobban tudsz célozni, hamarabb látod az eseményeket, igaz csak pár század másodperccel, de az is sokat számíthat.

Szóval a magas FPS fontos dolog, de ami különleges a CSS esetében ezzel kapcsolatban, hogy sokkan inkább a procin múlik a dolog, mint a videokártyán.
blackparty
Sziasztok.
Bocs hogy köcsög voltam veletek csak elborultam az agyam.
Na megvan a gém és azt szeretném kérdezni hogy itt is számít nagyon az fps úgymint a cod2-nél???
Hogy ha minél magasabb annál több golyó talál???
vagy vannak ennél a játéknál is cfg-k????
A választ elõre is köszi.
jah és mégegyszer bocs😊

Szega87
/+ tax

CheAteR88
velvén keresztül ajánlom
ott asszem 4500

Hi!

Meg tudná valaki mondani, hogy most hol a legolcsóbb a Source és, hogy hol érdemes venni? Szeretnék abban is tippet kérni, hogy csak steam accot vegyek vagy megvegyem a játékot CD-vel? A legolcsóbb megoldás érdekelne. Elõre is köszi!!

ejnye lompi... attól olyan kicsi lenne a célkereszt hogy nem látnám... <#kacsint> hülye nem vagyok <#vigyor>
ja mellesleg ha gondolod próbáld ki: bind mouse1 kill<#mf1>
na de téynleg. a cl_dinamyccrosshair nem jött be, próbáltam. lehet azért mert crackelt?<#buck>

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Mozzanat
hehe

Lompi73
te kis butus
ez így jó álitsd cl_crosshairscale 7500<#nevetes1>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

OMG H4X

Mozzanat
álitsd cl_crosshairscale 1800,cl_dinamiccrosshair 0 ha jo irtam

otto13
no fake.teccik a video.de sajnos má elpusztitottam az osszes agysejtemet .odáig értem cheatel -megfogják és ki ba... de atöbbi má magas nekem

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

üdv

hogyan kell kikapcsolni azt hogy a célkereszt tágul és szûkül ahogy lövök? mi az a parancs?

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

fake video?

otto13
😄DDDDDDDDD ugy kell neki<#nevetes1>persze a végén élég nyugis volt a gyerek .lehet ,hogy nem is az ö gépét dobták ki?az lenne lol

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

DupiDani
de durva! 😄 mennyire adja az a videó... igazad van bertino... 😊

~

bertino
az összes köcsöggel ezt kéne csinálni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DupiDani
hellosztok! kezdõ vagyok még😊 azt szeretném megkérdezni hogy amik a steam tools-ba vannak azokat ingyenesen le lehet tölteni igaz?

~

OrioN the S

OrioN the S
úgy

OrioN the S
nem -.- lopja a kis sunyie -.o sõt mindenki koppint és mán ezeösszázan mondják -.-

edd ki a vetést

Zsoltika 007
Ez nem a Zoli szövege?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
egyétek ki a baszást

5w0rdf15h
nah tré van pubi nem tudsz olvasni menjé vissza oviba

Szega87
dzsizusz mivan itt a topikban? <#wow1>

fürcinél szappannal vigyázz!