Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ez hogyvan?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
és ez?
szerintem 1 próbát megér
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
~
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az lenne a problémám,hogy tegnap mûködött minden szerveren a voicechat,de ma már semmit nem hallok,semelyik szerveren se a voicechaten.Az optionsbe enabledre van állítva pedig.
dodnál is ennyi volt, akkor hol más? 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
én múlt héten adtam vkinek és azt írta ki h május 8.-ig érvényes
Csak mert ez sehol nincs leírva.
Olyanokat ír a valve, hogy igyekszik annyi idõt biztosítani, hogy a guest pass kapója megismerhesse a játékot, de konkrét idõt nem ír.
Viszont irányíthatóság szempontjából nagyon is, jobban tudsz célozni, hamarabb látod az eseményeket, igaz csak pár század másodperccel, de az is sokat számíthat.
Szóval a magas FPS fontos dolog, de ami különleges a CSS esetében ezzel kapcsolatban, hogy sokkan inkább a procin múlik a dolog, mint a videokártyán.
Bocs hogy köcsög voltam veletek csak elborultam az agyam.
Na megvan a gém és azt szeretném kérdezni hogy itt is számít nagyon az fps úgymint a cod2-nél???
Hogy ha minél magasabb annál több golyó talál???
vagy vannak ennél a játéknál is cfg-k????
A választ elõre is köszi.
jah és mégegyszer bocs😊
ott asszem 4500
Meg tudná valaki mondani, hogy most hol a legolcsóbb a Source és, hogy hol érdemes venni? Szeretnék abban is tippet kérni, hogy csak steam accot vegyek vagy megvegyem a játékot CD-vel? A legolcsóbb megoldás érdekelne. Elõre is köszi!!
ja mellesleg ha gondolod próbáld ki: bind mouse1 kill<#mf1>#mf1>
na de téynleg. a cl_dinamyccrosshair nem jött be, próbáltam. lehet azért mert crackelt?<#buck>#buck>
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
ez így jó álitsd cl_crosshairscale 7500<#nevetes1>#nevetes1>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
hogyan kell kikapcsolni azt hogy a célkereszt tágul és szûkül ahogy lövök? mi az a parancs?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
~
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360