Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Csoki, tudod hogy csiplek. Csak szolok, hog ezért a logoért rendes helyrõl kibasznak. Azt már meg sem emlitem hogy a törvény bünteti.<#awink>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

OrioN the S
nomóóór

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

a vac ban nem egészen ugyan az mint egy admin ban

mondom akkor félre hallotam meg amugy is a téme kozepére érkeztem meg na mind1. ÉJT zzzZZzZzZZzZzZzzZZzzZZ

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

?
Én csak annyit mondtam, hogy szerintem tényleg az öccse tehet róla, mert egyszer amikor elég jól ment nekem, nekemesett, hogy cheater vagyok, és még anyázott is, szóval nem csak viccbõl mondta, hanem mert nem tudta elviselni, hogy nekem jól megy, neki meg szarul.

Úgyhogy nem volt semmi anyázásért ban(bár eléggé felhúzott akkor), csak elmondtam ezt azzal kapcsolatban, hogy az öccsébõl kinézem, hogy cheattel próbálkozik.
Viszont Ponzából nem, úgyhogy õt várom vissza(az öccse nélkül), ezt mondtam is neki mikor beszéltem vele 1-2 órája.
VACban az elobb mikor fenn voltam szerveren én azt vettem ki dodo szavaibol, hogy k.. anyázásért banolta (félre hallotam)

HAHAHAHAHHAHAHHAAA <#idiota>

dekimondja hogy ponza vacban?
Sickness
uj ban uj elet

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Szega87
ponza biztos vesz újjat és elpicsázza az öcssét :] és minden megy tovább a régi kerékvágásban

ponsa és brigyu :-/

walking?
Júúj, most nézem csak az URL-t, és látom kirõl van szó.
Az öccsérõl annyit, hogy õ volt az, aki engem életemben elõször nyilvánosan lecheaterezett...

Ha vesznek újat, akkor tõlem Ponza jöhet vissza, de az öccsét nem szeretném látni(már amennyiben tényleg õ tehet róla)...
gecy ugyanerre gondoltam, tütü tü tü
dik a szep logom 😞((((((888888888888
borg es a tarsai :<

OrioN the S
voltam

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

what is joint?

OrioN the S
D:

OrioN the S

OrioN the S
What is VA? Béjbi dont hört mi béjbidontgörtmí nómóórr aaa aaaa

mert kell kommentalni?

fatalspeter
2 db büntetõpont XD😄

te nagyon vitszes enber vagy

Lol elõbb SICKNESS beírta hogy mit kell írni ahhoz hogy lássad az ip címed meg mindent most meg eltûnt o_O törölted he? 😄

F10 és kiír mindent

Jajaja, mint mindig...
CheAteR88
na akkor tesztelünk most esgén?-.-

amugymeg énis úgy sejtettem hogy ban-.-
mint utolagos beszélgetésbõl kiderült a szeretett öcse tehet a dologról....

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

armageddon666
😄DDDD degonooosz xD

@

fatalspeter
Hát én is így mondanám el a saját történetemet: "Az egyik spanom..." 😄

Hát akkor az egyik spanod lebukott.
A Settingsben az Account fülön a VAC statusnál kérdezd meg, hogy mit ír neki.

Mert ez így elsõre VAC bannak tûnik, de az is lehet, hogy csak nem tud a VAC rendszerhez kapcsolódni a gépe, és azért nem engedi fel.
What is VAC?

CheAteR88
egyik spanom nemtud cs-ni

és utána ezt a
linket dobja ki neki
mitõl lehet ez?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

asus m2n, x2 5600+, hd2900xt. jah de a procit sem ismeri fel..

Szega87
<#nyes>

ú, megérinthetünk?
Szega87
hehe te arc 😄 ilyen képem nekem is van csak npp-kodiak-stawros-kuli-flavius-hardstyle-BA-North$tar-BÐ-Szega a névsor

Ha a fesszabályzó túlmelegszik az alaplapodon, akkor kezdenek el ilyen mértékben csökkeni a feszültségek. Vagy a szenzorok mérnek baromságot, vagy valami gebasz van az alaplap áramellátásval.
higgadj már le te majom

fatalspeter
egyetértek! D:

Bár sztem mivel nincs pw, és hatan vannak, õ csak felment hogy megmutathassa😄

Amúgy a gép teljesítményével és stabilitásával nincs gond?
Mert azoknak az alacsony feszültségeknek a hatásai elég érezhetõek kéne hogy legyenek.
Egy configot mondhatnál.
Mondjuk ha full új, akkor lehet az a gond, mert az everest amirõl a kép készült elég régi. PL a procihõmérsékletet sem írja ki, meg a VGA-t se, szóval lehet egyszerûen túl új a gép, a progi meg túl régi, és szar adatokat ír ki.
neked meg a kurvaanyad, de mar mondtam.

hm :-/
pedig minden full uj...

ennek a képnek nem igazán az volt a lényege...

Nem csak az alaplapi 60 fok(nekem éppen 39) a gáz, hanem a feszültségértékek is eléggé.
3.3V=2.2V
12V=7.9V

Szerezz be egy újabb everestet, és csinálj képet. Ha azon is szarok az értékek, akkor sürgõsen nézd meg az alaplapod, mert valami nagy gáz van.
Meg elõtte nézd meg a BIOSban is, ha ott is, akkor 100%, hogy valami feszültségszabályozó, vagy valami kondenzátor haldoklik.

Mert szerintem az alacsony feszültségeket EZ ESETBEN nem a táp okozza, mert ott van a 60 fok is, tehát az alaplappal lehet gond.

Az is lehet, hogy valami rövidzárlat van, ami ugye melegedést, és feszültségesést is okozhat a rendszerben.
gáz ha az alaplap 60 fokos? vagy inkabb nehidjek ennek a szarnak?

Viccbõl mondtam 😄
De tényleg normál esetben 5 lövésbõl halál.

Te meg nekiálltál álnéven csapattársakat késelgetni 😄
És akkor apádoztál, miután kaptál 3 slapet 😄
Szega87
amikor már a console-om is könnyezik <#hehe> Sry Dodo ezt nem lehetett kihagyni

fatalspeter
bajban vagy szega 😄
bocs, magaslabda volt