Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
me nyilván nemért hozzá 😄
I know, that that I don't have enough funds.
But I purchased Orange Box for a friend, and I want to purchase it for myself soon, when I will have enough money. With the same Credit Card. So first, it needs to be unlocked for another Orange Box purchase, and that's why I wrote to you, that's what I want to ask from you. Because instructions at the support pages write, that I can request unlocking a card for another purchase by writing to you.
Kérdésem
Hello
Szeretném megvenni az Orange Boxot. Megtudtam, hogy egy bankkártyával csak 1 darabot vehetek egy termékbõl. De egy barátom megkért, hogy vegyem meg neki is, mert olyan bankkártyája van, amit nem fogadnak el, nekem viszont VISA-m van, amit elfogadnak. De amikor megtudtam ezt, akkor már úton volt a pénze a bankszámlám felé, tehát nem volt visszaút. Közben megjött a pénz, és pár perce megvettük az õ accountjába. Tehát a bankkártyám most zárolódott, és azt szeretném kérni, hogy engedélyezzék még egy vásárláshoz. Csináltam egy "teszt vásárlást", de nem vagyok benne biztos, hogy sikeres volt, mert az egyenlegem most nem elegendõ az Orange Box-hoz, de azért most csináltam, mert minél elõbb szeretném újra engedélyeztetni a bankkártyámat, hogy amikor meglesz a pénzem, akkor azonnal meg tudjam venni. Szóval elutasították a vásárlást, de attól tartok, hogy az egyenleg ellenõrzés elõbb történik, mint a zárolás ellenõrzés, szóval talán az alacsony egyenleg miatt lett elutasítva, nem a zárolás miatt.
Szóval ha a teszt vásárlás elegendõ volt a zárolás levételéhez, akkor kérem szedjék le róla. Ha nem, és elengendõ egyenleggel kell próbálkoznom, akkor kérem mondják ezt meg.
Bankkártya adatok: BLABLABLA
Steam account nevek: BLABLABLA
Support válasza(kicsit tömörebben fordítva)
Hello ******,
Kösz, hogy megkerested a Steam Supportot. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
A bejegyzéseink szerint a kártyád elégtelen pénzmennyiség miatt lett elutasítva, vagy rossz CVV2 kód miatt. Ellenõrizd kérlek, hogy van elég egyenleged, meg hogy jó a kód, mielõtt újra próbálkozol.
Továbbá, néhány kártyát aktiválni kell online használat elõtt, ellenõrizd ezt is.
Ha továbbra is problémába ütközöl, értesítsd minket - szívesen segítünk.
Na most a gond az, hogy ezek szerint EL SEM OLVASTÁK MIT ÍRTAM NEKIK!
NEM OLVASSÁK, AMIT ÍROK?
Hello ******,
Thank you for contacting Steam Support. We apologize for the inconvenience.
Our records indicate that the card used may have been declined due to insufficient funds, or an incorrect entry for your card's security code (also called a "CVV2 Code") - please check with your credit card issuer to verify the funds on the account and the security code for your card before you attempt your order again.
Additionally, some credit card issuers (notably, VISA Electron) require that cards be activated for use online - please check with your credit card issuer to ensure that there is no lock on your card if this is your first attempt at using the card for an online purchase.
If you encounter any further difficulty, please notify us - we will gladly assist you.
Customer (****** ******) 09/25/2007 11:57 AM
Hello
I want to purchase Orange Box.
I informed about that with one credit card, I can purchase only one copy of a product.
But a friend asked me to buy Orange Box for him, because he has a not supported credit card, but I have a VISA, that is suported. But when I found that info, his money was under transaction to my bank account already, so there was no way back. Meanwhile the money arrived, and a few minutes ago, we purchased Orange Box for his account. So my CC became locked now, and I want to ask you, to unlock it for another purchase. I did a "test purchase", but I'm not sure it was successful, because my balance now is not enough for Orange Box, but I did it now, because I want my CC unlocked as soon as possible, so when I will get money in the following 1-2 week, I will be able to purchase it immediately. So the purchase was declined, but I'm afraid, that the balance check happens earlier, than the lock check, so maybe It's declined because of my low balance, not because of the locking.
So if the test purchase that I've done now was enough to do the unlocking, then please do it. If it was not enough, and I must attempt it with enough balance, please tell me this.
My CC details:
Last 4 digits: *****
Expiration date: **/**
Car Holder Name: ****** ******
My steam account(I want to purchase Orange Box for this account): dodo*****
My friend's steam account(I purchased Orange Box already for this account): p*******
http://thenamelessphoto.com/
még menne is
<#eplus2>#eplus2>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
http://thenamelessphoto.com/
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mi a teendõ akkor, ha a játék visszadob a windowsba rögtön az indítás után? A menü bejön egy pillanatra, majd utána kint találom magam. Eddig sosem volt probléma, most is mindent ugyan úgy csináltam: driverek fent vannak, DX fent van. Van valami debug mód, hogy legalább kiszûrhetõ legyen a hiba? Mit javasoltok? Esetleg töröljem, és töltsem le újra? Elõre is köszönöm!
mert én hülye vagyok a photoshop-hoz
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
suliban is hess... nemmûvészet amit csináltok
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
<#eplus2>#eplus2>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mintha új vasam lenne. Rá is kötöttem hdtvre és hmm 😄
Csak át kell még rendezni a szobát.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
d1 full graffal, szûrõkkel és hdr-el játszhatatlan volt, 10-20 fps lett csak. ezt egyértelmûen a videokártya fogta, mert ha visszavettem közepesre a beállításokat akkor nagyrészt 60-70 körül ment.
egyébként Bond, nekem is csinálja hogy néha akadozik játék közben, de úgy vettem észre, hogy vinyóhoz nyulkál ilyenkor. remélem a plusz memória segíteni fog rajt.