Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A szerver IP címe: 195.56.55.201:27025 (vagy pub.smalla.hu:27025), a SourceTV pedig ugyanazon az IP címen, de a 27125-ös porton található. Egyelõre tesztüzemben fut, reméljük mindenki örömére. A szerveren futó pályák (melyek a honlapunkon is megtalálhatók a "Letöltések" menüpontban) a következõk:
aim_ancients
aim_ak-colt_v2
aim_stone
aim_ag_texture_castel
aim_ancients_usp
3d_aim_map
3d_aim_ak-colt
aim_deagle_arena
aim_southfields
aim_glockage
aim_icemap
aim_ag_texture_ak_colt
aim_pistols_trainyardv7
aim_m4-47
aim_usp_v2
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Windows XP SP2 Corporate
ebben mit jelent a Corporate?
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ati
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Megéri várni, próbáljátok ki a TF2-t, nézzétek meg a hiteket, meg hogy mennyi az FPS különbség üres/full szerver között (CSS-hez képest szinte elhanyagolható).
We are begining to work on converting CSS, HL2MP, and DODS to the new engine. They will be updated in the coming months.
(Mike Durand, 14-én, azaz tegnapelõtt, emailben)
Ennyit a héten érkezõ csodaupdate-rõl 😄
http://thenamelessphoto.com/
Áruld már el ki vagy 😄
http://forums.pureoverclock.com/showthread.php?threadid=16
ugyan eltüntet sok mindent (logo, konzervdoboz, halottak), de az fps-re igencsak jótékonyan hat...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
9600 elég bõven kicsit alacsonyabb grafikai beállításokkal.