Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hang effektekre gondolok, hanem aranyköpésekre!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
zsûri mitszól?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
most fingottam, egyre kevesebb hang marad 😞
mire gondolsz pontosabban?
Valaki tud e nekem segíteni:
még anno amikor én is css-ztem sok ilyen vicces hangot nyomtak játék közben. Olyan jókat virultam rajtuk, csak sajna már nincs css-m nem tudom ezek a jó hangokat sehonnan megszerezni. Nincs e valakinek meg<#kerdes>#kerdes>
Inkább várok vele egy kicsit, letöltöm a CSSt és maradok a jó kis hammernél<#wink>#wink>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
re köztetek-.-()kitugya hogy meddig😞()
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
hoy ehh
hoy ehh
hoy ehh
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
hoy ehh
Elmondanád nekem, hogy mire van feltétlenül szükségem ahoz, hogy
mûködjön a SOURCEal a dolog?
(nekiállhassak mapot szerkeszteni)<#vigyor4>#vigyor4>
De a VMF fájlokat viszont lehet, amit egy vbsp, vvis, és vrad program utána bsp-vé tud compileolni 😊
De valszeg nem fog mûködni, mert szerintem nem tudja kezelni a sourcet(csak gondolom)
Tulajdonképpen csak az a bajom, hogy egyenlõre nem tudom leszedni a steamrõl CSSt, anélkül + nem müxik a dolog.
(Próbáltam a 3.4-est de nem mûködött)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
???
Oan kérdésem lenne, hogy lehet e CSS pályát szerkeszteni STEAM + JÁTÉK nélkül?
Ha nem, akkor leírnátok hogy hogyan tudok a leg egyszerûbben!
Katt Elhiszem hogy nélküle is megy, de ha mégsem még mindig ez a hivatalos megoldás...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5