Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
speciel tegnap volt rá példa -_-

@

Nekem minden nap 1-2 óra körül válaszoltak, küldtem nekik vagy 4 et, tegnap is, na arra már nem kaptam választ, valszeg ami az én IP-mrõl jön, azt kizárták. Szeretnék még egyet küldeni, valami értelmeset, valaki elküldhetné nekem 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Zomil
köszi szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja. Volt már nekem 10-es k/d-m is egy mapon, de az 10/1 volt, és nem 30/1.
Aztán mire elértem a 30-at, addigra lett belõle 30/14.
(Elsõ pár körben jobban ment, azt annyi. 4-5 kill simán összeszedhetõ pisztolykörben, ha jól kapod el, és idõben odaérsz, a többieknek meg még a warmup ökörködésein jár a feje)

Meg ugye van néha olyan, hogy egy szál glockkal leszedek 7 embert gambarun 😄. Igaz ez csak eddig egyszer volt, de vannak hasonló esetek.
De utána ugyanúgy kapom a fejeseket, mint elõtte.
Szerinted. Mi viszont tudjuk hogy nem, azért lett ide meghúzva a határ. 31/6-ös stat nagyon ritka, egyrészt a map idõ miatt, másrészt mert 20 ember között nem könnyû csak ennyiszer meghalni.
Szega87
hát akkor ha ezt be is tartja vlki akkor a server elsõ 20 embere elõbb-útobb banra kerül, mert az elsõ húsz biztosan produkál heti szinten 5 ös kd-t 30 fraggel

Semmit, üres volt a nevük helye, ha három ilyen hullámot adtak csak meg névnek. Mostmár nem lesz az.
Na kérem, a valve updattel együtt én is frissítettem néhány dolgot a szerveren:

MAP 1.2s ->
-nem lehet megkerülni a fegyver korlátozásokat (korlátozott fegyvereket a földrõl sem lehet felvenni)
-egy körön belül respawnoló retryzõk slayelve lesznek
-ADMINOK: 'ma_swapteam_d névrészlet' - akkor váltja át a kijelölt embert, ha meghalt, vagy vége a körnek!!

ES 2.0b ->
-lehetõség python 2.5 scriptekre (a késõbbiekben lesz jelentõsége -> dodo erre kéne rágyúrni, van faq meg minden, msg)
-2-3x teljesítménynövekedés az eddigi eventscripteknél (nem mintha eddig észrevehetõ lett volna a futásuk)

Hogy milyen új bugokat jelent mindez, az csak akkor derül ki, amikor bentvagytok és tesztelitek. Szóval feedback kell.

+ A banlista ürítésre került, tehát minden eddig bannolt steamid (kivéve a VAC által bannoltak) fel lettek oldva, annak érdekében hogy ezentúl MINDEN ban fel legyen írva a HQ-n a banlistára, amit bárki megnézhet. Csak jelzés képpen mondom mindenkinek, hogy ha egy bant nem magyaráz meg az admin a banlistában 24 órán belül, a ban levételre kerül, és az admin elveszti bannolási jogát 1 hónapra.
Természetesen ennek ellenére a szerver szabályai változatlanok, és továbbra is bannoljuk azokat, akik rendbontóak, vagy túl jól játszanak (30. kill felett 5.0kd esetén, egy map alatt). Elõször csak rövid idõre, ismételt esetben véglegesen.
Szega87
Fixed players able to make their name disappear in the scoreboard by
setting it to "~~ ~" in the options panels = ez mit jelent?

Updates to the Source Engine and the Dedicated Servers for Half-Life 2:
Deathmatch, Day of Defeat: Source and Counter-Strike: Source have been
released. Previously these updates were available under the beta
password "src1029". So if you haven't already, please run
hldsupdatetool, The specific changes include:

- Fixed hl2mp crowbar swing speed different between Windows and Linux
servers
- Fixed a potential hang bug in the server browser
- Fixed certain filenames not protected by sv_pure
- Fixed CSoundEnt spam on the server with high numbers of player slots
on a server
- Fixed hl2mp chat bug on Linux servers
- Minor optimization to the askconnect panel
- Fixed IP address column reporting IPs backwards
- Security fix for file transfers as reported by James Gray
- Fixed players able to make their name disappear in the scoreboard by
setting it to "~~ ~" in the options panels

Jason
BiG G
steam supporton írj egy questiont (gyakorlatilag egy levelet) hijacked account témában, amiben leirod hogy mi történt, hogy történt, igazolásul pedig hogy tiéd az acc, mellékelsz egy képet amin rajtavan a játék serialja, melléírva filccel a steam accountod loginneve. nagyjából ennyi, de ha a vonatkozó FAQ-ot elolvasod a steam supporton akkor ott mindent megtalálsz pontosan.
ha hitelesítik a problémádat (és miért ne tennék, hiszed a tiéd), akkor 2-3 napon belül újra tudod használni az accod.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

vac banned? csak úgy érdekel!!
Zomil
Szasztok! már több helyen kérdeztem, de nem kaptam választ😞
szerintetek mi lehet a gond?

kb 1hete még rendesen ment a steam, de ma mikor fel akarnék lépni azt irja rossz név v jelszo, ami kizárt...
szoval lehetséges h ellopták az accom, vagy van valami 5letetek?
jah és jelszo emlékeztetöt ha kérek nem jön semmilyen e-mail :S
mit tudnék csinálni?

elöre is köszi a választ

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Naxos
sziasztok. eladnám az accountomat. 4000ft akit érdekel PM.

Hali. Volt vmi olyan hogy be lehet allitani, hogy semmilyen plussz dolgot ne szedjen le csatlakozaskor a game. Sem plugint, sem hangokat. Van ennek vmi hatranya, vagy ha én amugy is alapbeallitasokkal jatszom , akkor meg jobb is?
Ha van ertelme hol tudom ezt beallitani?
Elore is thx!

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Beállítások.
WoD
am a nevet azt hogy lehet megcsinálni?mer látom h itt szinte mindenkinek ijen farkó képekkel meg van csinálva...

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

WoD
zoli-még nincsmeg(: csak a vampire...de abból az összes^^tudod nincs elég kess=/
dodo-nem a csajomnál fontosabb hanem annál h megkérdezzem tõle h szia,hogyvagy?,akkor jó...30 percel késõbb..."mennemkell?majd holnap beszélünk,szeretlek...stb,stb"hát ennél fontosabb...<#gonosz3>

..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015

Narxis
Én ilyet sehol nem találok.<#rinya><#confused>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha szépen kéred ad egy accot...
Õ ki?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

armageddon666
boltban kell fizetni egy új gémért és bár nem feloldja de a problémád az új account megoldja <#idiota>

@

egyszerûbb ha felveszed morcot emesenen -.-

Elvileg a steam aláíró szerzõdést megsértett accountból nem lehet resetelni a cd kódot vagy átrakni más accba. Valamit írtak, hogy kell valamit fiezni, valahol, és akkor feloldja, de hol? Nem tudja valaki?<#vigyor4>

😄😄DDd
Nivea
Fontos: rendszerünk jelez az többszörös támogatás jegy van lesz létrehozott ennek probléma. biztosítani a leggyorsabb meghúzási idõ , mi kérés az te refrén -ból készítés duplicative támogatás jegy a jövõben ezután .itt forditotam

Hello. Tegnap elküldem mindent úgy, ahogy a faq-ban van, steam support faq-t is olvastam, ugyan ugy megcsináltam. De a valve szivózik, bár nem értem... : valaki lefordítaná? :
Important: Our system indicates that multiple support tickets have been created for this issue. To ensure the fastest response time, we request that you refrain from creating duplicative support tickets in the future.

Ja, múltkor valami francia zombi szerveren volt 3-4 körül<#idiota>
csodálkozok hogy nem játszik

Mert olyan jól esik megnyomni a START+L-t, amikor azt érzem, hogy valaki a gépem irányába nézeget 😄
Te mikor szoktál aludni? 😄
(Én ilyenkor már igen(legalábbis az ágyban lenni), de ma sikeresen elment mindenki itthonról, és 16:00-ig haza sem jöttek, nekem meg bugos az automata ébredés funkcióm...)
lol, windozra mi a mókus véreres faszáért kell jelszót tenni?
én is csak a lan idejére szoktam 😊
azagáz hogy sztem elsõ dolga volt a fazonnak a contact email megváltoztatása szabikám😊
Nivea
igazábol 3 perc ujra csinálni beirja a nevet beirja a választa titkos kérdésre egy imélcimet h hova küldjék az uj jelszot és voálá

nem, de én olyan klánban vagyok cod-ban, ahol külföldiek ellen is játszunk. illetve külföldi szerveren játszunk... ezért nem mindegy.

És szerinted érdekelnek engem a hülye németek? 😄
diginet belföldön lesz erõs... külföldön gyönge lesz. tehát lehet hogy 100as - 200as pingeket fog produkálni német,angol szervereken... én igy hallottam

Hát én 10 éves koromban sem mondtam meg senkinek semmilyen jelszavam, nem hogy 14 éves(annyi Morc most nem?) koromban...
Még ha szépen kérték se.

Errõl az jutott eszembe, amikor jöttek beszerelni a netet.
Elszállt a központjuk, de a szerelõ meg azt hitte az én gépemmel nincs valami rendben. Restartolgattuk, meg minden, õ ült itt, én meg minden restart után jöttem jelszót beírni 😄
Másfél óra után(próbálkoztunk mindennel, linux, stb, meg a Windowsom is 10 perc alatt indult el a 900-as Celeronon) megkérdezi:
-Nem lenne egyszerûbb, ha megmondanád?
-Nem! 😄

Amúgy tervezem, hogy váltok majd erre a Diginetre, 4500Ft 20Mbit le/fel, házig optikain jön(állítólag), és ki lesz a városban építve, legalábbis ha egy fehérvári volt UPC-s azt mondta, hogy átment a Diginethez, és õ dolgozik a hálózat kiépítésén, akkor biztos nem õ költözött Pestre.
Szóval remélem azok nem fognak ragaszkodni hozzá, hogy a gépemen turkásszanak a bekötéskor, mert mérges leszek. Max csinálok valami agyonkorlátozott accountot 😄

Amúgy a chellonál is csak azért volt ez az egész cirkusz a gépemmel, mert emailben kellett nekik küldeni egy screenshotot a jelerõsségrõl bekötés után.
aszt még nem ismerem

de a szervere is egy sztory😊
felvették emesenen és elkérték tõle 😄

Zsoltika 007
Miért? Hogy?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JÓ de hogy bazdmeg.. loly.

szegény morcinak ellopták az accountját😞
Ez azt írja, hogy nem lehet resetelni a nyitott cd kódokat? Nem aktivált cd kódok resetelésének meg mi értelme lenne? Vagy most mivan? Nagyon nem akarnak segíteni, már elküldtem mindent, elolvastam a support FAQ-t is.

lololol
a haverod.

ToCsEk
Hali.
Ma itvolt haverom és játszott az SG szerveren 13óra fele. office2 ment és Terrorista volt. Egyik körben Zso fejbelötte AWP-vel véletlen haverom beidegesedett és leslayelte. Következö körben elején Zso mint admin leslyaelte. Ezen ö berágott és k9vetkezö kör elején beirt valami bántót Zsonak amit én nemtudom hogy mit mert akkor nem volt gépnél. Zso erre Bant adott neki. Ittjövök én a képben. Szeretném ha levennétek a bant az accról. Akkor 2k8 néven nyomult. Itt a kép az esetröl: a ban nem fért bele:
Azt szeretném ha levennétek rólam a BAN-t. elöre is köszönöm és elnézést kérek hülye haverom nevében Zso-tól.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

lololol
ha steamen vetted akkor a váráslás végén is kirakja hogy nyomtasd ki, de mailben is elküldik.

Nivea
én neten vásároltam nem kaptam számlát. az mien már?😄

CheAteR88
na elindultak felfele
készvan akkor adom az ftp-t pü-ben!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)