Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aztán mire elértem a 30-at, addigra lett belõle 30/14.
(Elsõ pár körben jobban ment, azt annyi. 4-5 kill simán összeszedhetõ pisztolykörben, ha jól kapod el, és idõben odaérsz, a többieknek meg még a warmup ökörködésein jár a feje)
Meg ugye van néha olyan, hogy egy szál glockkal leszedek 7 embert gambarun 😄. Igaz ez csak eddig egyszer volt, de vannak hasonló esetek.
De utána ugyanúgy kapom a fejeseket, mint elõtte.
MAP 1.2s ->
-nem lehet megkerülni a fegyver korlátozásokat (korlátozott fegyvereket a földrõl sem lehet felvenni)
-egy körön belül respawnoló retryzõk slayelve lesznek
-ADMINOK: 'ma_swapteam_d névrészlet' - akkor váltja át a kijelölt embert, ha meghalt, vagy vége a körnek!!
ES 2.0b ->
-lehetõség python 2.5 scriptekre (a késõbbiekben lesz jelentõsége -> dodo erre kéne rágyúrni, van faq meg minden, msg)
-2-3x teljesítménynövekedés az eddigi eventscripteknél (nem mintha eddig észrevehetõ lett volna a futásuk)
Hogy milyen új bugokat jelent mindez, az csak akkor derül ki, amikor bentvagytok és tesztelitek. Szóval feedback kell.
+ A banlista ürítésre került, tehát minden eddig bannolt steamid (kivéve a VAC által bannoltak) fel lettek oldva, annak érdekében hogy ezentúl MINDEN ban fel legyen írva a HQ-n a banlistára, amit bárki megnézhet. Csak jelzés képpen mondom mindenkinek, hogy ha egy bant nem magyaráz meg az admin a banlistában 24 órán belül, a ban levételre kerül, és az admin elveszti bannolási jogát 1 hónapra.
Természetesen ennek ellenére a szerver szabályai változatlanok, és továbbra is bannoljuk azokat, akik rendbontóak, vagy túl jól játszanak (30. kill felett 5.0kd esetén, egy map alatt). Elõször csak rövid idõre, ismételt esetben véglegesen.
setting it to "~~ ~" in the options panels = ez mit jelent?
Deathmatch, Day of Defeat: Source and Counter-Strike: Source have been
released. Previously these updates were available under the beta
password "src1029". So if you haven't already, please run
hldsupdatetool, The specific changes include:
- Fixed hl2mp crowbar swing speed different between Windows and Linux
servers
- Fixed a potential hang bug in the server browser
- Fixed certain filenames not protected by sv_pure
- Fixed CSoundEnt spam on the server with high numbers of player slots
on a server
- Fixed hl2mp chat bug on Linux servers
- Minor optimization to the askconnect panel
- Fixed IP address column reporting IPs backwards
- Security fix for file transfers as reported by James Gray
- Fixed players able to make their name disappear in the scoreboard by
setting it to "~~ ~" in the options panels
Jason
ha hitelesítik a problémádat (és miért ne tennék, hiszed a tiéd), akkor 2-3 napon belül újra tudod használni az accod.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
szerintetek mi lehet a gond?
kb 1hete még rendesen ment a steam, de ma mikor fel akarnék lépni azt irja rossz név v jelszo, ami kizárt...
szoval lehetséges h ellopták az accom, vagy van valami 5letetek?
jah és jelszo emlékeztetöt ha kérek nem jön semmilyen e-mail :S
mit tudnék csinálni?
elöre is köszi a választ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha van ertelme hol tudom ezt beallitani?
Elore is thx!
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
dodo-nem a csajomnál fontosabb hanem annál h megkérdezzem tõle h szia,hogyvagy?,akkor jó...30 percel késõbb..."mennemkell?majd holnap beszélünk,szeretlek...stb,stb"hát ennél fontosabb...<#gonosz3>#gonosz3>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
@
Important: Our system indicates that multiple support tickets have been created for this issue. To ensure the fastest response time, we request that you refrain from creating duplicative support tickets in the future.
(Én ilyenkor már igen(legalábbis az ágyban lenni), de ma sikeresen elment mindenki itthonról, és 16:00-ig haza sem jöttek, nekem meg bugos az automata ébredés funkcióm...)
én is csak a lan idejére szoktam 😊
Még ha szépen kérték se.
Errõl az jutott eszembe, amikor jöttek beszerelni a netet.
Elszállt a központjuk, de a szerelõ meg azt hitte az én gépemmel nincs valami rendben. Restartolgattuk, meg minden, õ ült itt, én meg minden restart után jöttem jelszót beírni 😄
Másfél óra után(próbálkoztunk mindennel, linux, stb, meg a Windowsom is 10 perc alatt indult el a 900-as Celeronon) megkérdezi:
-Nem lenne egyszerûbb, ha megmondanád?
-Nem! 😄
Amúgy tervezem, hogy váltok majd erre a Diginetre, 4500Ft 20Mbit le/fel, házig optikain jön(állítólag), és ki lesz a városban építve, legalábbis ha egy fehérvári volt UPC-s azt mondta, hogy átment a Diginethez, és õ dolgozik a hálózat kiépítésén, akkor biztos nem õ költözött Pestre.
Szóval remélem azok nem fognak ragaszkodni hozzá, hogy a gépemen turkásszanak a bekötéskor, mert mérges leszek. Max csinálok valami agyonkorlátozott accountot 😄
Amúgy a chellonál is csak azért volt ez az egész cirkusz a gépemmel, mert emailben kellett nekik küldeni egy screenshotot a jelerõsségrõl bekötés után.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ma itvolt haverom és játszott az SG szerveren 13óra fele. office2 ment és Terrorista volt. Egyik körben Zso fejbelötte AWP-vel véletlen haverom beidegesedett és leslayelte. Következö körben elején Zso mint admin leslyaelte. Ezen ö berágott és k9vetkezö kör elején beirt valami bántót Zsonak amit én nemtudom hogy mit mert akkor nem volt gépnél. Zso erre Bant adott neki. Ittjövök én a képben. Szeretném ha levennétek a bant az accról. Akkor 2k8 néven nyomult. Itt a kép az esetröl: a ban nem fért bele:
Azt szeretném ha levennétek rólam a BAN-t. elöre is köszönöm és elnézést kérek hülye haverom nevében Zso-tól.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?