73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    Hát mondjuk az a teamfortress már nem az, ami eredetileg volt... kicsit túlzásba vitték a fegyverkezést... akkora lett már az átmenet a kasztok között... eddig megvolt minden kaszt feladata, tényleg csapatmunka kellett, és még pubon is megvolt ez, most? Most már annyi idióta fegyver volt... Már nem is tudom melyik classupdatenél kezdődött a romlás...
  • kifli
    tf2-nel is mindenki sir az updatek miatt. akinek nem tetszik a cs az keressen jobbat. unalmas hogy valamiert mindig sir valaki.
  • armageddon666
    Egyedül a CSSource ami ilyen fos. Összes többi játékuk remekül játszható.
  • PunkZoli
    szerintem még mindig az a gáz, hogy nem képesek egy olyan játékot letenni ami mellé égés nélkül betehetnék a reklámokat amit amúgy is fognak...
  • Lacccca
    Nem nagyon kell szorítani. Már van működő MM:S + SM ahogy mondtam, igaz egyes pluginok amik saját game data fájlokat használnak biztos lassabban lesznek frissítve. De sztem 1-2 max 3 nap és minden helyreáll.
  • armageddon666
    Mert? Próbálják javítgatni ezt a majd 10 éves játékot ingyért. Nem kell nekik támogatni a Metamodot... ha már mindenképp bűnös kell keresni, miért nincs még kinn metamod update? bár ez is egy tök ingyenes opcionális dolog tudtommal... holnap bejelenthetnék, hogy nincs több támogatás, aztán akkor nincs több szervermód, míg nem csinál valaki megint.
  • GaBenc
    Most akkor szorítunk a frissítésért? Azért ez szánalmas.........már mint a Valve részére.
  • Lacccca
    Mani Admin is halott :D
  • Lacccca
    Akit érdekel.
    Frissítés után a Dblocker nem működik és fagy is tőle induláskor a szerver. Metamod+Sourcemod ből jelenleg csak a legfrissebb snapshot változatok működnek de azok de atom stabilak.
  • xxxpaulxxx
    Hát nem tudom... de ha igen, akkor izibe adjanak nagyobb sávszélt:D
  • kifli
    nekem nem nagyon mert nem én vettem a 6-os packot, hanem ismerősöm :D
    De aszem már csak 1 vagy 2 van neki :)
  • PunkZoli
    évente van legalább 5 alkalom amikor 1000 forint, karácsonykor eddig mindig volt ilyen
  • Spészgószt
    még a végén megérte...
  • HTS s3rg1nh00
    nem,azt h.eddig mindig volt karácsonykor és mindig elég sok jött le belőle(utoljára mikor én láttam -75%,de fingom nincs mikor volt és mennyi volt az eredeti ára akkor)
  • wollnerd #72612
    Azt mondod hogy ez a játék karácsonykor (Dec.25-26-án?) 1000 Ft (3.58 EUR) lesz??? :)
  • kifli
    szia, stemes ha dobozban veszed akkor is (dobj egy pü-t és lehet tudok neked 2500-ért ha érdekel, nem használt acc, hanem steamen gift-ként küldve :))

Nekem budapestmetro müködik rendesen.
  • PunkZoli
    lesd ezt az oldalt, a napokban van pár akció, karácsonykor is lesz, kb egy ezresért megkapod a játékot, ha nem is most, de karácsonykor biztosan!!!

A dobozhoz ne ragaszkodj, csak ahhoz, hogy használt accot ne vegyél! csinálj egyet és vedd meg a steamen!
  • wollnerd #72609
    Sziasztok!
    szeretnék ezzel a játékkal játszani.
    Kérdés: Lehet még megvenni a dobozos változatot (steamhez kötött mint a Mafia 2) a boltokban? ha igen hol?
    Bevallom hogy letöltöttem a gamet a cs_budapestmetro map miatt(de nem csak amiatt hanem a szép grafika miatt), de nem müxik! (load falied)
    Gondolom a Warez miatt van. (Nem is lehet online gamelni)
    Még egy kérdés: Játék csak steammel müködik?(mint a Mafia 2) Vagy van No steames dobozos, eredeti game?
    Nektek 100% működik a budapestmetro map? akár steam akár nem steam original game. Nem fogom feleslegesen kidobni a 12.99 euróért!!!!
    Köszönöm a válaszokat!!
  • SL
    az UPC és az Invitel osztozott meg a Fiberneten :D
  • Lacccca
    Nem azt vásárolta fel most a UPC?
  • xxxpaulxxx
    Inviteles dslem van:D
  • Lacccca
    Nem tom én nem vettem észre :/
    Pedig naponta nyomunk 1-2 war-t.
    Nem lehet hogy a nettel van a baj? UPC-sek panaszkodtak most.
  • xxxpaulxxx
    Nekem is elég régóta van, de mostanában kezdtem el újra viszonylag rendszeresen játszani, hogy idegesítő legyen... de akkor ezek szerint csak várhatunk a csodára, hogy megoldják...

Viszont úgy emlékszem, hogy régen nem voltak ilyen gondok:S Mivel cseszhették el?
  • PunkZoli
    pedig de
  • SL
    Biscuit-en szokott lenni a RaZoR fiucska :D
  • armageddon666
    Lag meg interpoláció miatt van szerintem. Már ha arról beszéltek amire gondolok. És igen, idegesítő.
  • solo
    Nállam elég régóta van ilyen, és az a leg idegesítőbb, mikor indulsz kezdőről, a sok farok közrefog, és téged lő ki a picsába hátrafele:C
  • xxxpaulxxx
    Az csak nálam van, vagy nálatok is, hogy egy ideje "lepattognak" egymásról a playerek, ha egymáshoz érnek?
  • solo
    Egyik kedvenc pályám:]
  • Narxis
    haha :D
  • Spészgószt
    Amikor vettem az új monitorom feltettem felbontást 1920*1200ra és kuannyát nekem is buzi köd lett pedig előtte sose volt!
    mindíg röhögtem a siránkozókon...köd van köd van...mostmeg nálam is beködölt...fcuk
  • Falkon
    Elég jó!
    Az eredetibe a köd nagyon zavaró.
  • Lacccca
    Akik szerették a Weestwoodot azoknak:
    http://lanmaniax.com/maps/html/de_westwood_2010.html
  • kifli
    akkor inkább sm, csak ezért nem rakok fel es-t :)
  • Lacccca
    Nem sok választási lehetőséged van. Vagy SM vagy ES :D
    Mindkettőnél folyamatos support van szóval amelyik neked szimpatikusabb.
  • kifli
    melyik gun game mod-ot érdemes felpakolni a szerverre?
  • DarkSector
    nemannyira, nekem tetszik mw2.
  • kifli
    mw2 meg szarabb mint mw :D
  • SL
    lol?
  • armageddon666
    Ott baszta el hogy sokat akart egyszerre és egy topickal nem elégedett meg :S Trollunk megkapta a fail minősítést... Kinek az alregje lehet? ^^