Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Nézegettem, hátva van valami meghackelt ForceWare driver, ami megkerüli a Vista DRM faszságait, amit chip híján emulál az én esetemben. Ugye ezt az ATi egyszer már megcsinálta, csak utána halálosan meg lettek fenyegetve...
Szóval olyat nem találtam, de van ez az OmegaDrivers, megpróbáltam egyet.
VST 93-ból lett 70, jólvan...
Aztán gondoltam megnézem, hátha az új Source Engine alatt jobb a helyzet.
HL2Ep2-t indítom, bejön a háttérpály(antlion barlangos), 1024-ben indult, 69 FPS. Mondom ez nem is olyan rossz, nézzük 1280-ban.
Feltolom, erre 15FPS<#falbav>#falbav>
De nem ez a durva!
Hanem visszavettem 1024-be, és már csak 32FPS!
Na ezt magyarázza el nekem valaki a Vista-t élete árán is védõ emberek közûl... Lett itt pár mostanában...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ja nem én banoltalak...meg elõztek. <#gonosz2>#gonosz2>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Disconnect: Abusive.
kb xD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
1 Gb Rammal.
Választokat elõre is köszönöm !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
DX8.1 High-med vitte rendesen anno az FX5200 1024*768-ban O.o
3000+os athlon volt akkor asszem, bár még az is lehet hogy Celeron xD vagy azóta tényleg ennyit nõtt a CSS gépigénye? 😄
@
Mert kicsit magas alapból a monitoromé, és nem lehet fizikailag állítani, így driverbõl lehúztam belõle, de akkor meg sötét lett a kép, így a monitor fényerejét meg feljebb vettem. A kép az gyönyörû így, XP alatt természetesen semmi gond nincs vele, de Vista alatt a játékokban visszaveszi a defaultra, ami a monitoron felhúzott brightness miatt undorítóan fakó képet eredményez.
(Ja, nem akarok ám áttérni, csak unatkoztam tegnap éjjel, és gondoltam miért ne próbáljam meg a 32 bites Vistat is)
Persze ez csak VST, nem sok köze van a játékbeli teljesítményhez, de már ezen is jól meglátszik a különbség.
tudom a másik kezdte és a másik a hülye... de ennek így sose lesz vége.
thx
de lehet már nem aktuális
De legyen nektek igazatok vegyétek ki a picsába én ide többet be nem nézek..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De ha olyan kurvára csalni akartam volna felmehettem volna a szomszéd wlanjára és onnan is nyomhattam volna... De azért annyira nem izgat hogy csaljak is..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
És CD galaxis meg messze van.:S
@
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
köszi
Ha tudni akarod, Nagyon jó a gamma, megéri a 7400 FT t..
És ha az én szavam nem elég, hogy meggyõzzön van itt mér pár ember aki ugyan ezt fogja mondani.😊
ezért nem jár büntipont remélem
Honnan lehet tört verziót letölteni ami mûködik is?
elõre is köszi
Martin
A serveren játszó emberek nagy része elég rugalmasan kezeli ezt a kérdést. Ha valakinek éppen csak jó napja van nem kiabálnak a K/D arány miatt. Viszont aki jön és mindig belövi az egész servert annál árgus szemekel figyelik és alig várják, hogy elérje.
De az adminok is kezelhetik ezt a dolgot rugalmasan, egy mapon "mákja" volt ennyi. De ha folyamatos a dolog akkor bátran alkalmazni kell a szabályt (na nem a K/D szabályt ha nem a FUN server szabályt). Most rá értem és elmeséltem a véleményem. Lehet szidni anyázni vagy amit akartok.
Viszont szerintem a pro kérdést a rank meg szüntetése lehet meg oldaná.
84.3.37.255
84.3.39.205
Minden géprõl más lesz az ip, de nem lesz nagy különbség köztük.
Nem mintha ez számítana, csak igy az IP logból elég biztosan meg lehet mondani, hogy egy helyrõl jöttek e a szavazatok ip váltogatással meg cookie törléssel, vagy sem.