Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A januári idõpontot csak sejtik, mert állítólag a DODS-t fejlesztõi mondták, hogy ahhoz januárban jön.
(A Valve pedig azt ígérte, hogy elsõ menetben a régebbi multiplayer játékokhoz jön majd az update)
A tickrate lockot pedig az alapján gondolják, hogy TF2-ben is locked, és ugyanazt az enginet kapja majd(nagyjából).
@
A64 3200+@2020MHz CSS > 30-100
C2D E4500@2750MHz CSS > 50-160
TF2-ben mire számítsak? ^^ hogy mennyi volt azt nemtom mert ott nemvolt konzolom meg netgraph :c az fungame ^^
@
Btw ez kb egy beismeréssel ér fel, hogy a 100 tick használhatatlanul bugos ma már.
-Várhatóan még ebben a hónapban jön a nagy update(Source Engine 7 --> Source Engine 11)
-Fix 66-os tickrate lesz(ez nem tetszik sokaknak a Steam fórumon, és kérik, hogy legyen állítható továbbra is, úgyhogy lehet mégse lesz fix)
a kiirást amikor meghalok,azt hogy lehet eltüntetni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
<#mf2>#mf2>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nekem egyszer valahogy átállítódott az egyik weblapomon a hírek táblája svéd karakterkódolásúra(szétbaszva az össze Û-t és Õ-t a hírekben). Kicsit nézelõdtem a userek között, svéd IP-ket kerestem, hátha valaki feltörte a rendszert, és svéd speciális karaktert próbált bevinni(pl: å😉, emiatt a MySQL automatikusan átkonvertálta a táblát. Mert más ötletem nem volt.
Találtam egy usert, elméletileg svéd IP-vel(145 vagy 144 kezdetû asszem), és .se végzõdésû email címmel, csináltam egy IP whoist, erre kiderült, hogy valójában magyar az IP 😄
Amúgy hülye kérdés, de nem lehet, hogy az a gond, hogy külön fájlban vannak a végleges, és az idõlimites banok, és az idõlimiteseket tároló fájlnak szarul vannak beállítva a jogosultságai?
Mert még a Mani idejébõl is emlékszem olyanra, hogy a késõ este bannolt player már másnap délután fent volt.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Nem szeretem az ilyet, meg téged se.
és ne hívd ki magad ellen a sorsot
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Tudod itt csak az admnikokat a törzsgamereket meg a szarlámákat szeretjük. A többi mehet a levesbe.
grat.<#taps>#taps><#gonosz3>#gonosz3>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
KK belezskem ár bindelve 😊
<#eljen>#eljen> <#violent>#violent><#gun>#gun>
Itt valami bug van, majd holnap ránézek.
Borg, nem tudod visszanézni a banokat? Lehet el van írva a menüben?
Dodo, nem csak 1 napot adtál neki?
iPLAY-nek én adtam tegnap 1 hetet...
Vagy azt levette volna valaki?
Rendszeresen eléri a fraglimitet, és a szerver népe nem szereti ha fent van.
Ennyi. Mondtam keres másik servert.
Utána néztem akkor és kiderült, hogy 1024x768-ra volt gyárilag optimalizálva. Szal ilyenekre is illik figyelni.
Amikor az a sok kis vityilló volt..A focis map, és ott kempeltél fenn a házban a pálya mellett..-.-