Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
jáccanék de 3 napja updatel ez a szar
mitõl lehet ez?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Meg 1 kerdes: Irtatok hogy van kulon config a frag movie-kra. Aki jartas ebben a temaban, kuldene nekem egy ilyen movie config-ot?
hoy ehh
Meg havi 200k.
És most museumon 20 ból majdnem 12 nek ilye hax ja volt..
Ez mi a halál?
énis tkztam meg ta-ztam, és gondolkodtam vajon mikor fog kibanolni, de ma összejött a 30 karmapont(akkor is kapod ha nyer a csapatod tehát nem nagy cucc) és nullázódott a számláló. Bár gondolom nem nullázódik hanem levon 1et, de most 0 és ez nekem így jó.
15TA=1TK 3TK=30perc ban. esetleg lehetne azt hogy marad 10en a TA, de akkor ne egybõl legyen ban, hanem elején kick. asszem így van most AFKnál is. és akkor mikor másodszorra gyûlik össze akkor ban?
@
Elõször is derítsd ki mitõl fagy. Ha driver miatt hal meg a win, annak nyoma van az event logban újrainditás után.
Kösz urak!<#taps>#taps>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha ez se oldja meg akkor defrag+temp mappák ürítése.Ha ezse akkor reinstall.
@
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Nem is jutott senki rajtamkívûl frag hez😄