Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HDR ugye nem kell rá?
OrioN the S
:|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
a feje olyan mint 200 év vagongyár kb, gyenge a film sztrija az elsõ négy részhez képest, kétségtelen az ötödik a legbrutálisabb, de már túlzásba vitte Stallone mikor úgy rendezte meg a filmet hogy gyerekeket kaszabolnak meg lõnek le az már nagyon durva. Mert a repülõ végtagok,fejek még oké egy akciófilmben ha katonákról van szó, de mikor a kisgyerekek feje repül meg robban, meg lelövik õket meg megszúrkálják az m,ár nem s(h)okk.

ui: 55 másik lap után is visszahozta még lol, igazad volt :S xD

Vissza gomb visszahozza talán.
Szega87
kabbe, kilöktél, orionnak írtam fél oldalas választ, de most már nem írom mégegyszer le

Ha nincs levédve(decompile protection), és nem fagyasztja ki a compilert mint a de_star, akkor simán 😊
Szega87
cpl_Strike-ért kár, nagyon szép pálya és legalább annyira játszható is <#szomoru1> Esetleg DODO megbügykölhetné

Spészgószt
Rajtam van még a ban? <#confused> Most ment el a szerelõ köttettem magamnak saját netet (eddig meg volt osztva 3 felé <#bdead>) így már remélhetõleg javul a pingem és nem leszek mindíg én kibaszva, ha jön egy admin <#beka3>, a legmagasabb ping címén <#duhos2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Végree.😄 köszönjük😄

A mapok nem zavarnak.Mármint engem...
Mivel 1 iket se szeretem nyagon:S

Mostantól a szerver 24 public slotos.

Egyelõre teszt jelleggel, de ha nem jelent gondot, akkor marad.

A következõ mapoktól kellett megválni ennek érdekében, ugyanis ezeken nincs 24 spawnpont:

de_autumn
de_cpl_strike
fy_traction
de_villarush
de_farpoint_b1
awp_island
awp_arabia

Amennyiben újabb mapokat fedeztek fel, amin nem tud lespawnolni mind a 24 ember, szóljatok. (ilyenkor spectben maradnak az emberek, és teamjoinkor azt irja nekik hogy a teams are full)
OrioN the S
Nagyon odavan benne Salonna? Rocky-ba amikor meg láttam...hát érdekes. Mondjuk ,ha kokainnal tömi magát akkor nem lehet másra számítani.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tanuljál túle..
Õ megmutatja hogy kell szépen, izlésesen betunkolni...<#zavart1><#vigyor><#idiota>

Elkészült a (megújult) banlista, ahol ezentúl látható lesz minden kiosztott ban, és azoknak a részletei(idõpont, a játékos neve, steamid, a bant adó admin neve, a ban idõtartama, indoklás, és hogy lejárt -e már).

Az SG Team HQ-n a menüben a szerver résznél a Banlista menüpontra kattinva érhetõ el, a banok automatikusan, és azonnal felíródnak rá.
Spészgószt
Most általánosságban írtam és nem a te írásodra! Ez csak véletlen egybeesés hogy lompi pont most bannolt ki! Nem azért írtam ezt hogy lekönyörögjem magam a "listáról". Ha kibannolt, így jártam. Õ az admin nem én! Majd lejár.

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Mit nem fogtál fel abból amit irtam?
Grass
Mért kapom ezt a hibaüzenetet ha indítom a cs-t?
http://images.netbag.hu/20080212/21370846909.jpeg
http://images.netbag.hu/20080212/21381191697.jpeg

Más steam-es játékok mûködnek

www.dreamerz.hu

Spészgószt
Csak azt nem értem, hogy aki normálisan játszik és teszi amit kell(bomba-túsz), azt mié kell megbüntetni??? Fõleg hogy még alig volt freg amit lõttem csak a bombafelszedések miatt volt sok...megérteném hogy kibannoltok 30:5 Kd-nál úgy hogy csak rohangálok össze vissza és lövöm a hs-eket sorba meg semmi értelmeset nem csinálok csak hentelem a kószálókat. (fõleg mint egyes gyökerek, akik a kör végéig bujkálnak majd összeszedik a 0 hp-s ingyenfregeket---gusztustalan) Legtöbbször én vagyok a firstblod, vagy az áldozatom! Ilyen a rushgame, ez nem egy war szerver! De vazz ha egyszer az a feladat hogy lerakjam vagy felszedjem a bombát mié baj ha azt csinálom és ezé begyûjtöm a jutalmat! Vagy egyesek ezt nem bírják elviselni???? Most mia a faxvan??? Ennyire utáltok? Nem tehetek róla, akinek nem tetszik az tanuljon meg játszani! Ez egy publik FUNserver, jó van szabályzat is...de most mit csináljak hagyjam magam halomralõni meg hagyjam robbanni a bombát, vagy lépkedjek ki meg be hogy ne legyen meg a 6 kd? Amúgymeg észre se veszem soxor mennyinél járok, NEM AZT figyelem, én nem a fregre játszom. De ez a pontjaimon is látszik...nem a fregekbõl meg a HS-ek bõl jön össze!
Ahh mit tépem itt a szám...úgyse változtat semmin.

Szega87
Most néztem meg a Rambo ötödik részét <#beka2> shokkhatás <#szomoru1>

Téged majd kiveszünk belõle 😊
Spészgószt
Hát.... kurva jó érzés elsõnek rajta lenni a listán <#falbav>

Pholshee nevû usertõl ezúton is elnézést kérek, valakin tesztelni kellett a mysql ban adatbázist 😊
Lévén önkéntjelentkezõ nem volt, azt bannoltuk aki elõször spectator exploitolt.
Ban levéve.

Viszont örömmel jelenthetem be, hogy a dolog mûködik, igy az idõzített banok sem kerülnek elfeledésre ezentúl. Illetve nemsokára kint lesz a HQ-n egy lista, ami az épp banon lévõ emberek adatait tartalmazza majd (realtime). Egyelore csak a mostantol banra kerulo embereket tartalmazza majd, de kesobb a mar permbanon levok is hozzakerulhetnek.
Megelöztem zsoooooot igen 😊 de már összeesküvést szönek ellenem <#banplz>

bánatába 3-om napja folyamatossan iszik (egyedul) <#buck>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

<#zavart1><#mf2>

Győri Devi
hogy te mennyit tudsz sirni...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ejpazdet! 5 hét alatt sikerült összeszednem egy 30 perces benravaló TK-t.😞

Nivea
CSALLÓ! mia helyzet?

Ott van, hogy nekem írta.<#wilting>

Szega ez nekem szólt ? 😊

És a proknak minn nekem meg - os ??!!!<#idiota><#idiota><#idiota>

<#mf2><#mf2>Ne csufojjá'!!!4Nem vok én Punk<#idiota>
Osztok neked is akkor aHS-t mint H.S. nek a szánból kifelejöttében..<#eplus2><#gonosz1>

armageddon666
Már nemazért... de ha cheatereknek 0.1-es szorzó... akkor a szerver tudja ki cheater... akkor miért nem banolja? 😄 Vagy csak én nem látom át? :C

(olyat nem akartok berakni hogy Armáknak 2*es szorzó? ^^)

@

Cheatereknek 0.1-es szorzó van.
Szega87
te mit tudsz sírni ennyit a szerveren<#gonosz3> emlékeztetsz egy névrokonodra <#vigyor2>

miért van az h ma is office 2 28 in3 stats és +12 pont <#gunyos1>
HELP

Új punishmentek meg ilyesmi. Majd kiderül.
armageddon666
több tudás? mint pl?

@

Eleinte itt is kiirt mindent, csak kikapcsoltuk mert bazi idegesitõ.

Btw, az ATAC-nak vannak gondjai, de semmi olyan ami befolyásolná a pontozást, TK-t stb. Viszont ennek nemsokára lesz új verziója, ami többet is fog tudni.
sztem sincs semmi gond a hlstatx-l. ha nem megy éppen akkor -ba megyek, ha meg megy akkor több pontot. De a megy /nem megy nem csak az ölésektõl függ. Elég sok pontmódosító van, mint ahogy borg is írta. Vmi német gg szerveren játszogattam 1 idõben , ott minden pontadás/levonást kiírt részletesen😛

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

armageddon666
gondolom akkor ATAC is naponta nézi... így értelmét nyerné miért van néha belépésnél 1/3TKm -.-

@

Mivel a hlstatsx majdnem mindent napi bontásban néz, ezért ez a legvalószínûbb. Connectonként nem sok értelme lenne.
armageddon666
session egész napot néz? ^^ ezt jó tudni xD mindig azthittem hogy connectenként <_<

@

Hagyd már ezt a hülyeséget, a hlstatsxnek semmi baja. Több mint 3000 szerveren fut, és pár hónapja ugyanaz a verzió, szóval ha hiba lenne benne, már rég javították volna, illetve mások is jelezték volna. Ezer oka lehet hogy miért voltál minuszban, pl hogy a session nem csak azt az egy mapot nézi, hanem az aznapiakkal egybe számolja.
Jááááj meg Lool onyan volt hogy nipplehousen ct kezdõn bankoztam, meg megnéztem mennyi van a számlámon..vettem M4 est...hallom jön a szán, H.S feje kilátszik., kapja a HS -t .Ott állok a garázs mellett..Egyszercsak azt látom hogy 1 terror gugol a tetõn..mondom mi a franc...fejre célzok de nem..elkezdem tunkolni megjelenik még 1, leszedem mind a 2-t erre töltök és jön a 3..😞

Meg várjatok! sztem télleg nem velem cvan hiba!
kb 1 órája voltunk valami tuning officen! hoztam a kört a végén 1 edül volta és 4vagy 5 öt öltem meg, és minuszba ment a pontom..:C
Szal biztos a szerver hülyül..-.-

armageddon666
ugyanaz <_<

@

Krieggel..Meg AK val.

A fegyvereknek szorzói vannak. 1.0 kpd nem 0 pontot jelent, mert másképp súlyozza a fegyvereket. Lehet hogy téged usp-vel lövögettek le, te meg m4a1-el a többieket. Máris minuszban vagy.
Nah, magán vélemény, hogy "..||..||.." nevû gyerek cheater..
Dollson állok fiokba, scouttal úgy áttunkol a tetején mintha üveg lenne...
STEAM_0:0:5196719

Na neszivass! 1 túszt öltem meg véletlen..És azt is csak 1 mappal késõbb...

Jah, van 2 demóm 1 gyerekrõl aki 23/1 es KPD vel rohangál..majd valaki megnézhetné.

armageddon666
attól hogy + a KPD-t még lehetsz minuszban... TK, túszölés, hasonlók. + mikor lelõnek akkor vesztesz pontot. mikor ölsz értelemszerûen kapsz. ám egy 1000 pontosért sokkal kevesebbet kapsz mint mondjuk zso-ért 😄 és ez igaz fordítva is... szal az 1000 pontos ha megöl akkor sokkal több pontot kap mint ha te ölted volna le, és ráadásul tõled többet is von le :K szal így lehetsz minuszban... legalábbis asszem 😄 aztán lehet hülyeség XD

@