Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este NationsCup IX: Magyarország-Izrael (20:30-kor)
Konzolba: connect sourcetv1.quadcore.verygames.de:28009
Ha valakit érdekel, jöjjön spectatorkodni, ha zavartam, akkor bocsánat.
Üdv!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://thenamelessphoto.com/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://thenamelessphoto.com/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ha még mindig nem érted szólj segítünk
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
@
Szabad megkérdezni hogy mi votl a gixer tegnap a mapletöltéseknél+ az üdvözlõ képernyõvel?
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
am azt mutatja mióta regeltél. VIPek kapnak. vagyis emeltdíjas eSeMeSsel tudsz kérni ^^ 5 csillag az 1 korona ^^ kiváncsi vagyok van-e már valaki 2 koronával 😄
@
....Merci!....
やられたらやり返す。倍返しだ!
....Merci!....
Konzolból se viszi a sima say parancs, de ha @-al adminsayt csinálok, akkor azt kiírja, vagy pl volt rtv-zés az is megy, meg állítólag a fogadás is. Szóval benyeli amit írunk, csak ki nem írja.
Na jó, nem április 1-je van 😄 Nem tudjuk még mi a gáz, majd megcsináljuk.
Amúgy ezért ajánlottam én a Vistát. Oda más driverek kellenek, és legalább ez kizárható lenne.
meg ha fölmegyek egy servere a hangokat,pályákat hova tölti le?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Milyen admin plugineket használtatok sourcemod elõtt?(eventscript,metamod,mani-admin,z-block stb..)
Örp:
Én azért megnézegetném a feszültségeket nem ugrándoznak-e. TÁpcsatik rendesen helyükön vannak-e(VGA,ALAPLAP(+4pin),CPU)
Meg régebbi Whql-es NV driverrel is kipróbálnám mert mostanság nem igazán adott ki értelmes shivatalos drivereket.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
Css közben fagy le a géped? Nekem is ezt csinálta két napig volt hogy 2 óra játék után volt hogy 5 perc után.
Nekem azt mondták,hogy az NVidia driver miatt.
Még én sem léptem elõre semmit.
Mondjuk én felraktam gépre a SPYBOT-ot azóta nem csinálja.(nem tom ez lehet-e az oka)<#kerdes>#kerdes>
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Zolee, a tápom egy 460-as giga,új,mint az alaplap,és a többi szutyok is.
nem hiszem el, hogy nincs itt senki, aki tudná, hogyan kell... VAGY CSAK LESZARJÁTOK.
CSAK A GYAKORLÁS, ÉS A MAPOK MEGISMERÉSE MIATT KÉNE.
hogyan tudok net nélkül játszani??????????
HOGYAN TUDNÉK NET NÉLKÜL JÁTSZANI?????????
néha megy egy napot néhameg egy órát
nekem alaplap
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Olyan problémám lenne hogy akad a game még low konfigon is pedig az ajánlott a full high...Nincs túl jó gépem de pl a cod4 megy majdnem fullon. Nem tudja vki mi lehet a baja?
Elõre is kösz
Nekem volt olyan régen, hogy terhelés alatt fagyott vagy újraindult, és az alaplap volt szar.
Meg próbálj más, megterhelõbb játékokat.