Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
Jah.. cs-n belul skin 😄 nem nehez amugy... de sztem matrix wiponpekkjét tepd le hq-rol.. sztem az fasza. csak warnal lehet egy kis meglepi amikor nem enged fel a serverre a skinek miatt.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CsOki69
Meg gondolom elöbb regelnem kell.

....Merci!....

CsOki69
Amit lementek azt hova mentsem a csén belül?

....Merci!....

CsOki69
Azt gondolotam, hogy a download-al tudom leszedni csak nem találtam sehol de akkor még keresgetek.
Igazából nekem nem map kell hanem skineket szeretnék letölteni de valakitõl azt hallottam, hogy nem minden map engedi az új skineket. ez igaz?

....Merci!....

otto13
Pl: itt rá kick amelyik map tetszik-középen ott van dowload (kick)-majd jobb oldalt kick.Ez csak egypélda a letöltésre.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Az egér bal gombjával kell kattintani a download linkeken.
OrioN the S
Ha addig senki akkor en majd segitek csak erjek haza.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CsOki69
Voltam fennt ezen a FPSBANANA-n.
Gondolom innen lehet letölteni skineket meg mapokat meg ilyesmi csak nem tusom, hogy hogy kell. <#hehe>
Ha valaki segítene azt meg köszönném.

....Merci!....

Col Andrew
Grat! 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Ma még lehet szavazni a mapcycle mapjaira.
OrioN the S
Nálam is búgnak páran... annyira nem zavar csak tré ,hogy olyankor nem hallok semmit.

FaceSeth
Nem tudom miért van ez,de Gabenccel értek egyet,ha az adminok nem tartják be a szabályoka, mit követelnek?????
Amúgy Lompi nálam sem Búg.
Seth

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

24 emberrel tegnap lagolt mint a picsa, mindenki olyanokat warpolt hogy csak na, plusz 40 körüli choke volt. Kalap szar a map minõsége sajnos, még ha amúgy jó is lenne. Szóval nálunk nem fog menni.
Lompi73
grat, ez gyorsan ment
<#taps>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

cheeers mate<#integet2>
OrioN the S
Hazigizda lettem! :_D

szal innentol az nagyon offok,anyazos,mast fikazos es irritalo hsz-ek torolve!

Büntetõpontok

Dátum: 2008.03.12. 01:30 Adta: SHADOWEYES7
"01:02 sapiretro: biztos kurva anyád?
01:02 sapiretro: szargeci"

Igen.

:?SDF?FADS:ASDAS😄A:ASDSAD:ASD:S:A
Lacccca
Te vagy Sappany?
Ha igen akkor küldhetnél valami elérhetõséget, meg infot magadról a team tagok részlegünkhöz.

Ide is beírom:
Pénteken onnantól kezdve hogy felépek a serverre mapp válogatást tartunk, szívesen látunk mindenkit, és kíváncisak vagyunk a véleményekre, hogy mely mapok maradjanak meg.
$tár

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

sapiretro
01:03 Dodo55: zso nem káromkodik, õ egy speciális ómagyar dialektust beszél <#mf1><#worship><#buck><#nezze>

Üdv: Szappany

sapiretro
Stár! Nekem bejött a Desperado map! Nem tom h ti h vagytok vele?!

Üdv: Szappany

Lacccca
Nálam is 2 van fent egyszerre, mert koleszban macerásabb a steam változatot elindítani(hála a proxynak hogy nem ad neki netet), így a warezzal offlinekodok, tesztelek pályákat stb..
Razor ha megvetted nézz fel a mi serverünkre is.
http://www.cssface.eoldal.hu/oldal/Server
$tár

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Amúgy tört verzió mellet is simán fut. Nekem hónapokon át fenn volt mind2 verzió , mert haverok közül nincs meg mindenkinek és így lanon azzal nyomtuk. Semmi zavart nem okozott. Meg nem is nagyon banolhatná az accod miatta, hisz te megvetted eredetiben, akkor meg már a tört cs-vel is legálisan nyomhatod😄

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

RAZOR27
Ez a Garry's mod mitõl olyan nagyszám, mivan benne?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
meg látom ebbe nincs day of defeat meg hl2:dm
mondjuk ezek enyhén nemérdekelnek 😄

Col Andrew
Igen. A $ árfolyam miatt.

RAZOR27
Akkor egy utolsó kérdés:
Tényleg a Steamon a legolcsóbb? (3.400 ft átszámítva)
Itten?

Col Andrew
vannak ilyen rémhírek, de nem lehet tudni pontosan

OrioN the S
anyázni vagy írni a steamsupportra

RAZOR27
ja igen, akkor mitlehet tenni?
és, ha netán a régi wrz miatt beütne a krakk, akkor bannolná az acccot?

armageddon666
LOMPI!!! meg lett mondva -.- nyomás bótba és vegyé hangkártyát hogy nezavard a gazdagokat a 80k forintos hangkártyájukkal... :\\

Alaplapban szerintem alap az integrált hangkártya... szal ha annyira nagggyon zavar a búgása Lompinak akkor addig kiszedheted a húdecsúcs kártyád...

vagy #58587

@

OrioN the S
nem ugy ertettem ,hanem volt ra pelda amikor az vadzsiuj acc mar hasznalva volt..

CheAteR88
énis ien hibákkal küszködtem
voice_enable 0-t tudom ajánlani

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

droland
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy spqr hangját valószínûleg szereti a hangkártyám és fülesem is, mert meghallván az õ hangját önként megszûri, hogy ne búgjon, lompit meg nem szereti, mert a windowsom épp most írta, hogy "JAJ, EZ LOMPI hangja" - error of code (OK, MÉGSEM), akkor búgok már egy kicsit mellé...

Na, de ez most csak vicc volt...

droland
Nem kell egybõl letolni. Szépen leírtam, hogy az mp3 amit hallgattok az egy túlerõsített mp3, hogy FELERÕSÍTSEM a lényeget, hogy mindenki hallja, hogy mirõl is beszélek.

Nyugodjatok meg, hogy van pár ember, akinek úgyanúgy van egy kis alapzaj, csak lompinál van egy nagyjából 50hz alatti alacsony frekvenciás zaj, melyet egy két értelmesebb rendszer megszólaltat nagyon hallkan is.

Csak arra gondoltam, hogy ha venne 4-5000ért egy bármilyen live vagy audigy kártyát akkor nem lenne ez sem.

És még 1x mondom: SZÉP TISZTÁN érteni, amit mond, csak ott van az a nagyon alacsony frekvenciás mély zaj... de igazatok van, veszek inkább valami fost és akkor nem hallom, igazatok van én vagyok a hibás...

RAZOR27
csak haveromtól elkérem az accát, ha megtetszik a game (hoszzútávra), veszek eggyet magamnak

Egész Magyarország a hülyeségekrõl való vitatkozásról szól.
CheAteR88
<#szomoru1>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

IcE TeE
Hogy lehet ilyen hülyeségekrõl vitatkozni már.. xD
Van szabályzat tartsuk be azt annyi...<#nezze>
Ha nincs igazam <#banplz>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

OrioN the S
hja oke akkor megnyugodtam

Nézik, max csak leszarják.
OrioN the S
amugy milyen gyakorisaggal nezik a maileket? lehet aszondjak FAIL 😄

OrioN the S
remelem mar hasznalatban lesz az accod (rendes srac)

armageddon666
én igazából nem hiszem hogy összeakadna a warezzal, bár még nem próbáltam :S (de fontolgattam mert pár kecyek osztálytársam nem akar 5000t kiadni ezé' a szutyokért :'()

@

RAZOR27
thx, mostmár nemáll semmi az utamba 😄

CheAteR88
szerintem ha teljesen megbizonyosodtál arról hogy mindenhonnan leszedted akkor mehet
de én azért ujraraknám elötte

RAZOR27
Na, végül csakúgy döntöttem, hogy megveszem eredetibe (persze elötte haveromét kölcsönkérem, hogy fut).
Annyi lenne a kérdésem, hogy az eredetit friss winfos-ra tegyem? mert még régen volt fent egy wrz verzió is (lanparty) és azóta még nemvolt winreinstal, az volt kb másfél éve (igen, vigyázok a windózra), mert a dobozán azvan, hogy nemfog menni

GaBenc
Akkor én is beszálok.
Lompit lehet elfelejteni. A hangja olyan amilyen, igy sikerült a mutálása. Kicsit szar de ez van. <#nevetes1> Egyébként meg nálam nem búúúúúúúúúúúg.
Na a káromkodás, ezt már egy ideje mondogatom, hogy Zso ne nyomkodja a gombot folyamatosan. (Meg nekem sem kéne mikor ép anyázom, na majd magamba szálok.) Szóval, ha az adminok nem tartják be (akár 1 is) a szabályokat (mi hoztuk, fogadtuk el) akkor szerintem törülni kell a szabályt és kész. Másik lehetõség, hogy betartjuk és akkor lehet követelni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

OrioN the S
nem vitz ,most meg rohogsz

Na, persze kivéve a ORI arrajár..Õ random banol: DD

OrioN the S
<#szomoru2>