Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Igazából nekem nem map kell hanem skineket szeretnék letölteni de valakitõl azt hallottam, hogy nem minden map engedi az új skineket. ez igaz?
....Merci!....
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gondolom innen lehet letölteni skineket meg mapokat meg ilyesmi csak nem tusom, hogy hogy kell. <#hehe>#hehe>
Ha valaki segítene azt meg köszönném.
....Merci!....
Amúgy Lompi nálam sem Búg.
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
szal innentol az nagyon offok,anyazos,mast fikazos es irritalo hsz-ek torolve!
Dátum: 2008.03.12. 01:30 Adta: SHADOWEYES7
"01:02 sapiretro: biztos kurva anyád?
01:02 sapiretro: szargeci"
Igen.
:?SDF?FADS:ASDAS😄A:ASDSAD:ASD:S:A
Ha igen akkor küldhetnél valami elérhetõséget, meg infot magadról a team tagok részlegünkhöz.
Ide is beírom:
Pénteken onnantól kezdve hogy felépek a serverre mapp válogatást tartunk, szívesen látunk mindenkit, és kíváncisak vagyunk a véleményekre, hogy mely mapok maradjanak meg.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Üdv: Szappany
Razor ha megvetted nézz fel a mi serverünkre is.
http://www.cssface.eoldal.hu/oldal/Server
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
mondjuk ezek enyhén nemérdekelnek 😄
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
és, ha netán a régi wrz miatt beütne a krakk, akkor bannolná az acccot?
Alaplapban szerintem alap az integrált hangkártya... szal ha annyira nagggyon zavar a búgása Lompinak akkor addig kiszedheted a húdecsúcs kártyád...
vagy #58587
@
voice_enable 0-t tudom ajánlani
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Na, de ez most csak vicc volt...
Nyugodjatok meg, hogy van pár ember, akinek úgyanúgy van egy kis alapzaj, csak lompinál van egy nagyjából 50hz alatti alacsony frekvenciás zaj, melyet egy két értelmesebb rendszer megszólaltat nagyon hallkan is.
Csak arra gondoltam, hogy ha venne 4-5000ért egy bármilyen live vagy audigy kártyát akkor nem lenne ez sem.
És még 1x mondom: SZÉP TISZTÁN érteni, amit mond, csak ott van az a nagyon alacsony frekvenciás mély zaj... de igazatok van, veszek inkább valami fost és akkor nem hallom, igazatok van én vagyok a hibás...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Van szabályzat tartsuk be azt annyi...<#nezze>#nezze>
Ha nincs igazam <#banplz>#banplz>
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
@
de én azért ujraraknám elötte
Annyi lenne a kérdésem, hogy az eredetit friss winfos-ra tegyem? mert még régen volt fent egy wrz verzió is (lanparty) és azóta még nemvolt winreinstal, az volt kb másfél éve (igen, vigyázok a windózra), mert a dobozán azvan, hogy nemfog menni
Lompit lehet elfelejteni. A hangja olyan amilyen, igy sikerült a mutálása. Kicsit szar de ez van. <#nevetes1>#nevetes1> Egyébként meg nálam nem búúúúúúúúúúúg.
Na a káromkodás, ezt már egy ideje mondogatom, hogy Zso ne nyomkodja a gombot folyamatosan. (Meg nekem sem kéne mikor ép anyázom, na majd magamba szálok.) Szóval, ha az adminok nem tartják be (akár 1 is) a szabályokat (mi hoztuk, fogadtuk el) akkor szerintem törülni kell a szabályt és kész. Másik lehetõség, hogy betartjuk és akkor lehet követelni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?