Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL&POKER
az is jó volna!
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
bannolt:Lompi
indok:aim
ARSENAL&POKER
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
😊<#bdead>#bdead>
fõleg az akinek van rá pénze, mert tudjuk csak pénz kérdés és lehetsz te is proo
ARSENAL&POKER
Srácot 2 kill után lenyomta a VAC cs_meridian-on 😊
Nem is olyan delayed ez a dolog úgytûnik. Szinte azonnal kapta.
<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
plau ha te vagy a kérdöjeles akkor még van 1 heted, meg keresd meg azt az admint aki adta. <#nevetes1>#nevetes1>
ki és miért is bannolt??
(valszeg jogosan)
ARSENAL&POKER
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Személyesen nem ismerem fodost, de régi motoros és hidd el mikor én elkezdtem idejárni õ már akkor meglõtte ezeket csak más mapokon.
Ezzel csak azt szeretném mondani, mert elkezdtél jáccani és hallotál ezt azt nem tudhatsz mindent. TANULHATNÁL EGY KICSIT. PL. befogni a szád és nem mindenen felháborodni vagy rinyálni. Azt is kéne tudnod mi miért van, mitõl lehet ez-az.
Ha majd valami csoda történik változás áll be nálad és kezdesz értelmesen jáccani, viselkedni akkor talán nem az lesz az elsõ válasz a kérdéseidre FOGD BE!<#kuss>#kuss><#lama>#lama>
Adminok eltûnnek, csak pislogni lehet olyan fejesek vannak.
Ha meg a játékosok nem tetszenek, akkor mondj neveket, szívesen adok IP címeket, aztán törj be az internetszolgáltatók szerverére, szerezd meg a lakcímüket, és öld meg õket, vagy valami.
Lekönyörögte?Pff..Akkor mockika is visszajöhet esetleg nemsokára?<#wilting>#wilting>
Mit tegyél? Benold megint, és 1 el kevesebb furcsa dolog amiért nyávognék😄<#idiota>#idiota>
De részben igazad van, egyszer fodos BIZONYÍTÉKKAL MÁR BANNOLVA LETT.
Csak lekönyörögte magáról.
Szóval ez van, én nem tudok semmit tenni. Fõleg most, így. Mert ez van. És mit csináljak így? Mindegy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Most voltam fent, pár perce jöttem le, FODOS nevû gyerek olyan fejeseket osztott falon keresztül, meg 100 méterekrõl..
És a legjobb az volt, hogy voltunk WW-on fent voltam ott a bár fdelsõ emeletén, egyszer scak egy fejest kapot..Néztem honnan, hát, 2 falon át mutatott a kis csík!
Aztán volt olyan, hogy ott álltam, és csak úgy elkezdte tunkolni alulról a plafont..tudom, hogy ott átlátszik az árnyék, de csak ha mozog az ember!
Nemrég voltunk dols on, ott már csináltam is képet, mert már idegesített kicsit...
Szóval, WP vel bebújtem a könyvek közé, figyeltem, hogy ne menjek szélére, ne lógjon ki a csõ, ne trappoljam végig..
Egyszercsak elkezd tunkolni lentrõl... De semmi abbahagyás, hogy esetleg nem vagyok ott, 100% meg volt gyõzõdve, hogy ott vagyok..
És nem lehet most arra fogni, hogy fáradt vagyok! Egész délutánn aludtam.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Bagoly mondja.
naon eltüntééé sok a meló????
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
am HBD Lompos ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.