Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak az poen h nem csaltam, jogtalanul bannoltak.És mig más kap 1 hetet vagy 1 napot és permanenst kaptam.Na ezt nemtartom fernek.

ARSENAL&POKER

Amúgy indok az van. Meg admin név is lehetne, csak fejbõl nem tudom a SteamID-m, kikeresni meg semmi kedvem nem volt akkor.
Lompi73
már ha csak meg tudnám közelíteni ezt az értéket
az is jó volna!

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Roger6
Én mindenért örök bant adnék, aki csítel. Ennek örülnek az emeberek? Hogy helyettük céloznak, meg ilyenek? Akkor játsszon bombakeresõt, ott is csak nyomni kell a MOUSE1-et.(Lehet, hogy ott is benyomná a WH-t,hogy nehogy bombára kattintson...<#hehe>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bárcsak 100 fpsem lenne néha :S
Szega87
az a gyász hogy még 265 fps el is egy <#lama>

Nivea
aimért én örök bant adtam volna😄

nicknév:dude
bannolt:Lompi
indok:aim

ARSENAL&POKER

GaBenc
Biztos vagy te benne? Én kételkedem.<#papakacsint> Hamvasztás lesz a vége. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Lompi73
Ne aggódj jut föld nekedis,jóóóóó vastagon!
😊<#bdead>

GaBenc
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor ebbõl is kimaradok.<#szomoru1>

Lompi73
sokan
fõleg az akinek van rá pénze, mert tudjuk csak pénz kérdés és lehetsz te is proo

Lompi73
58751

armageddon666
2 akit megfogott a VAC... de vajon hányan használnak VAC proof cuccot? 😛

@

te adtad kb 1 honapja és aim volt az indok.dude néven voltam fent akkor.

ARSENAL&POKER

MySQL-bõl lett kiosztva a ban.
Néddmá, újabb cheaterrel bõvült szerverünk VAC ban listája...
Srácot 2 kill után lenyomta a VAC cs_meridian-on 😊
Nem is olyan delayed ez a dolog úgytûnik. Szinte azonnal kapta.
Lompi73
széép választékos a magyar nyelv
<#eplus2><#eljen>

GaBenc
Ezt hogy csinálta. Valaki banolta akárkit, de nincs admin név és nincs indok.<#nevetes1> Titkos ban. Én is akarok ilyet csinálni.<#papakacsint>
plau ha te vagy a kérdöjeles akkor még van 1 heted, meg keresd meg azt az admint aki adta. <#nevetes1>

"tisztálkodós konzumhölgy" 😄
Lompi73
nicknév????

ki és miért is bannolt??
(valszeg jogosan)

én viszont még mindig bannolva vok😞((

ARSENAL&POKER

OrioN the S
tisztálkodós konzumhölgy vagy. ha ennyire nem érzed akkor miért erõlteted? hm? hja ,hogy tetszik... hát akkor el kell viselni ;|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lompi73
sok a sírás!
Személyesen nem ismerem fodost, de régi motoros és hidd el mikor én elkezdtem idejárni õ már akkor meglõtte ezeket csak más mapokon.
Ezzel csak azt szeretném mondani, mert elkezdtél jáccani és hallotál ezt azt nem tudhatsz mindent. TANULHATNÁL EGY KICSIT. PL. befogni a szád és nem mindenen felháborodni vagy rinyálni. Azt is kéne tudnod mi miért van, mitõl lehet ez-az.

Ha majd valami csoda történik változás áll be nálad és kezdesz értelmesen jáccani, viselkedni akkor talán nem az lesz az elsõ válasz a kérdéseidre FOGD BE!<#kuss><#lama>

Mondom, adok IP címeket, derítsd ki hol laknak, azt lõdd le õket, vagy bérelj fel bérgyilkost, aki nem hagy nyomokat, nem érdekel hogy csinálod, de ha ennyire zavar oldd meg.
Tetszik a szerver, nincs vele probléma, éjfél utánnig, mikor ilyen fura dolgok vannak..
Adminok eltûnnek, csak pislogni lehet olyan fejesek vannak.

Ha nem tetszik a szerver, nem kell idejárni.
Ha meg a játékosok nem tetszenek, akkor mondj neveket, szívesen adok IP címeket, aztán törj be az internetszolgáltatók szerverére, szerezd meg a lakcímüket, és öld meg õket, vagy valami.
Igen, nyavalygok, de mert annyi furcsa dolog van estefelé fen a szerveren, hogy az már gáz..:C

Lekönyörögte?Pff..Akkor mockika is visszajöhet esetleg nemsokára?<#wilting>
Mit tegyél? Benold megint, és 1 el kevesebb furcsa dolog amiért nyávognék😄<#idiota>

Nézd Zolika egyrészt örökké nyavalyogsz.
De részben igazad van, egyszer fodos BIZONYÍTÉKKAL MÁR BANNOLVA LETT.
Csak lekönyörögte magáról.

Szóval ez van, én nem tudok semmit tenni. Fõleg most, így. Mert ez van. És mit csináljak így? Mindegy.
Mert az annyira felb@szott, hogy elmentem kajolni 1 et, azt nem nyomtam PRT screent:C Ill megnyomtam, de végülis valamiért nem voltvágólapon a kép:S

Roger6
Miért nem azt a képet linkelted be?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az még nem menti fel a 2 falon át lõtt fejes alól.

Jól egy vagy eresztve fps-sel (265).

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

5w0rdf15h
bekapcsolod árnyékot és simán látszik h ottvan fenn

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Árnyék pázdet

Izé...Hát..Hol is kezdjem?
Most voltam fent, pár perce jöttem le, FODOS nevû gyerek olyan fejeseket osztott falon keresztül, meg 100 méterekrõl..
És a legjobb az volt, hogy voltunk WW-on fent voltam ott a bár fdelsõ emeletén, egyszer scak egy fejest kapot..Néztem honnan, hát, 2 falon át mutatott a kis csík!
Aztán volt olyan, hogy ott álltam, és csak úgy elkezdte tunkolni alulról a plafont..tudom, hogy ott átlátszik az árnyék, de csak ha mozog az ember!
Nemrég voltunk dols on, ott már csináltam is képet, mert már idegesített kicsit...
Szóval, WP vel bebújtem a könyvek közé, figyeltem, hogy ne menjek szélére, ne lógjon ki a csõ, ne trappoljam végig..
Egyszercsak elkezd tunkolni lentrõl... De semmi abbahagyás, hogy esetleg nem vagyok ott, 100% meg volt gyõzõdve, hogy ott vagyok..

És nem lehet most arra fogni, hogy fáradt vagyok! Egész délutánn aludtam.

CheAteR88
megkésve de akkoris hbd😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Lompi73
Köszönöm szépen!!!
Bagoly mondja.

naon eltüntééé sok a meló????
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

GaBenc
HBD te vén lókötõ <#nevetes1>

HBD
5w0rdf15h
hazudsz -.-

am HBD Lompos ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lompi73
meee az lesz az este fénypontja mikor ittasan belõlek benneteket!!!!!
<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

OrioN the S
te miert nem vagy meg bebaszva? <#szomoru1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lompi73
Kösssssz CSOCSI !!!
Jó is meg nem is

CsOki69
HAPPY Szülinapot Lompooos. <#taps><#nevetes1>

....Merci!....

Lompi73
tényleg müxik!
köszke.<#pias>

CheAteR88
bekellet😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ennyi lett volna ? Zsííír, én meg elõbb raktam újra az egész CS-t és most jó is
circa
Hivatalos oldalon a fórumon írták, hogy akinek nem updatol, az próbálja meg kitörölni, vagy áthelyezni a clientregistry.blob és az appupdatestatus.blob fájlokat a steam könyvtárból, és úgy próbálják elindítani, nekem úgy frissített normálisan és már megy is <#vigyor>

Lompi73
KÖSZÖNÖM SZÉPEN KEDVVES
CSILLAGKÖZI BRADA <#alien> <#alien2>