Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a szöve: Uneable to load (a csé mappálya) \bin\filesystem_steam.dll
Mi a baja??? Egy ujratelepités megoldaná?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Üdv: Szappany
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem ezekkel a beállításokkal ment 1.3-on természetesen, de lepusztítva szépen megy client-ként, ha szerverre csatlakozik az ember gyereke (mert a bot-ok már beállítják a fps halált) Alap map-okon persze (Dust, Office, stb)
I\'m Not Antisocial, Just Not User Friendly...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
1.3-as Duronnal valóban megy a Source...
Ha találsz egy ilyen kaliberû konfigot próbáld ki. (A vga nagyon számít)
Szemtanúja voltam, hogy egy 900Mhz-es gépen simán ment a HL2, mert volt 1 giga ram benne, meg egy GF4 Ti.
Húsz éve foglalkozok gépekkel, láttam már ezt-azt <#wink>#wink>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
ahogy elnézem a gépedet az a 90k az nem most volt, régen meg azért többet ért sztem.
50FPS meg bárhogy megvan ^^ szerencsére 😄 prockón kéne húzni és akkor 60-70 alá nem esne ^^ de amúgy 100 fölött viszi, szal nincs FPS gondom.
Asszem minden High, kivéve talán a víz, de az meg elég kevés pályán van.
Szûrõ az Aniso4x
AA off
HDR alap hogy kikapcs... még 3-way-SLI meg QX9800 mittoménmilyen procival se nyomnám be xD zavaró nagyon CSben...
VSyncrõl azt hallottam hogy az akkor kell ha szakad a kép (felsõ részén mást mutat mint alsón, vagy nemtom hogy körülírni). Gears of Warba van ilyen gondom, benyomtam VSyncet és a szagadás elmúlt, ellenben néhanéha beszaggat egy kicsit :K gondolom olyankor 60FPS alá esik.
Akinek FPS gondjai vannak azok esetleg megpróbálhatnak valami FPS configot. Én egyszer leszedtem CEVO-t, jobban is ment ^^ de aztán inkább visszaraktam alapot. Nem ért annyit :C (bár ha belegondolok eltûnõ hullák hasznosak tudnak lenni. nem1szer ártam úgy hoyg abbahagytam ellenfél lövését mert aszittem meghalt azt mégsem)
hát... ismét hosszú és semmitmondó hsz x.x elmegyek iskolaigazgatónak -.- azok szoktak hosszú és semmitmondó beszédeket tartani ^^
@
Aztán felébredsz és bilibe lóg a kezed 😊
Model maradjon ajánlotton
Texture detto
Shader ezt érdemes lejjebb venni fps növekedésért
Water detail (Víz részletesség) ízlés szerint (ha kell ne habozz lejjebb venni)
Szûrõ (filter) Anisotropic 2-re vagy trilinear (segít)
Antialiasing kikapcs (szintén segít)
Árnyékokat (shadows)CSAk a legvégsõ esetben kikapcsolni, mert nagyon sokat segít (tudjuk jól)
HDR kikapcs (sokat segít ha a videókártya nem egy csúcs darab)
Wait for Vertical Sync (függõleges szinkron) Disabled!
Felbontást ízlés szerint.
Nekem így még egy 1.3-as Duron-on is megy 256 ram-al Gf3Ti-al.
Sorry a hosszú hozzászólásért, de remélem ez segít....
@
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
64bit-es XP-én érdemes a css futtani vagy felejtõs?
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
tudni kéne milyen a proci/vga .,mennyi memoria van? Mert így nem lehet tudni mi a gond.(net_graph 3) ki írja az FPS-t, így jéték közben látod ,hogy kevés /nem kevés .80fps már jónak mondható de 60-70fps-nek is elégnek kell lenni.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Azt szeretném megkérdezni a hozzáértõktõl, hogy miért van az, hogy egyes mapokon nagyon nagyon lagolok (pl. museum) de van több ilyen is. A map szép, meg jó, azzal semmi gond. Itt azt hiszem az fps-el lesz a probléma, tehát vagy a grafikát kéne alacsonyabbra venni, vagy nem tudom. Elég erõs a gépem (vagyis erõs volt 3 éve). A monitor új, 21 colos vagy mennyi... nagy szélesvásznú... Nem rég bõvitettük a memóríát, lett bele még 1 winyó téve (most több meghajtó van, gondolom akkor ez az volt <#vigyor5>#vigyor5> Most azt kérdezném, hogy mi kéne a gépembe, hogy minden szuper legyen, és fpsem is jó legyen? Jobb videókártya? Memória még? Mert akkor a mostani fizumból kiszorítanék egy ilyen kütyüre valót, ha nem túl drága, amitõl nem lagolnék végre! 😊))
Kösziiii elõre is!!! 😊
Vendy
Vendy
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Szabályok az #58984-ben.
A nyeremény: Feltöltött bankszámla a szerveren 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Bár a linkjét nem engedi majd iderakni, de azt meg megoldod a href.hu-val 😊
És máris bent van a kép.
De ahogy megegyeztünk, a játék elsõ fordulója lezárult, az 1 hét VIP jogot Vendy nyerte.