Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
Sappanka elaludt de édes<#mf1>
Más ott a mappod fent serveren játszál is rajta akor ha már kréted.<#felkialtas>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

sapiretro
Áhhhh! Mégse! 😞((((((

Üdv: Szappany

CheAteR88
a szabad kõmûvesek szimbolumánál😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

sapiretro
Akkor ezt megbeszéltük! A fórum neve mellett találhó adatok szerint enyám az 58500-ik üzenet! Jeeeh! Nem azt néztem ami itt van a név mellett!!!

CheAteR88
ahol a t-k kezdenek
bent a 2 túsznál a szobába

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Vendy
Köszi Borg! Lenne 1 kérdésem! Mi az a mapok T spawn helye? Az az mit jelent? <#wow1>

Vendy

CsOki69
Miért ne felelne meg?
Nem akartalak számon kérni csak egy szimpla kérdés volt. <#nevetes1>

....Merci!....

sapiretro
Megfelel a válaszom Csoki? 😄

CsOki69
Mert nincs ma üzlet.....ennyi

....Merci!....

sapiretro
Nem! Én egy kicsit 1-2 ok miatt a brutális 5 napos részegedéses tavaszi szünetet egy kicsit hosszabb pihenõvel rendeztem le! Csak miután hétfõnként 10-re kell bemennem és Drága Egyetlen Jó Édesanyukám elfelejtett bejönni és annyit mondani h hé b**d meg kelj ezért kicsit bealudtam! Kivott is kaptam az ivet de megértette a bajomat h Õ nem keltett és azt mondta h holnap reggel 2 liter vizzel leönt ha nem kelek fel! Ugyh inkább felkelek mint h az ágyban fürödjek leee! És be is mászok a suliba h miujság!

CheAteR88
éste ménem melozol?

CsOki69
Aha.....
De minden nap? <#mf1>

....Merci!....

sapiretro
De holnaptól sajnos fel kell vennem a tempót!!! <#mf1>

sapiretro
Õõõõõõõ...bealudtam????<#falbav>

CsOki69
Meg egy nem ide illõ kérdés Szappanom!!!!!!
Nem iskolába kéne lenned????? <#nevetes1><#eplus2>
Vagy esetleg onnan forumozol? (amit kétlek)

....Merci!....

Roger6
Én csak nézelôdni akarok, meg röhögni kicsit, hátha lesz késelés! :-))
(Tegnap az oroszok ellen butkunk egy kört, mert késelni akartunk...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapiretro
Benne vagyok de nm álnék be! Ennyi! Tudom h egy csiter banda vagyunk! 😄 És nem akarom h visszaüssön! 😄😄😄 <#banplz> Meg amugy sem állnék be! Ennyi!

CsOki69
Én benne vagyok egy Face:SG meccsbe de ezt nem velem kell megbeszélni.
Meg ráadásul sztem megvan az SG-nek a war csapatja és közel sem biztos, hogy én is benne lennék. <#nevetes1>
Vannak nálam sokkal jobban csézõ team társaim.

....Merci!....

CsOki69
Ja egy kicsit, de nem ezt kérdezte roger.
Miért nem álnál be a csapatodba? <#guluszem1>
Pedig elmáletileg ha waroztok akkor gondolom te is benne vagy.
Vagy nem?

....Merci!....

Roger6
Úgy, ahogy mondod! Custom mapos war! Ez kell a népnek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapiretro
Azt megnézném! Ám kurva biztos h nem mennék el! 😊 Nem tudnék jáccani a saját klánom ellen! Mert sztem aki ott lenne az: Csalló, walkinG., Sword, Zso meg Te! Tehát akkor már egybõl egy Face vs TaCtiC lenne nem gondolod? De egy TaCtiC vs SG-t viszont szivesen jáccanék! Ugy izgibb lenne h ki jönne az SG-bõl! Nem gondolod Csokikám?

SGTEAM map-location nyereményjáték 3. forduló

Ez egy kicsit rendhagyó forduló lesz, mivel nem képrészlet a feladvány.

Ezúttal a feladat az, hogy MINDEN a szerveren megtalálható office-klón mapról készíts 1-1 szabályok szerinti screenshotot, amely a mapok T spawn helyét mutatja.
Minden olyan mapról kell, ami:
-eredeti office layoutra épül
-az office layout bõvített, vagy átdolgozott változatára épül
-grafikailag feltuningolt változat
-vagy csak névrokon.
Ami csak megjelenési STíLUSBAN rokon, de senem layoutban, senem névben, az nem játszik!

Csak teljes megoldást fogadunk el, amely az összes szobajövõ mapot tartalmazza!

A nyeremény: 2 hét VIP!

Bónusz: Felülnézeti layout screenshotokért, amely a teljes útvonal hálózatot jól láthatóan ábrázolja minden mapnál. Szintén a szabályoknak megfelelõ screenshotok legyenek.
Screenshotonként 2500$ ingame bankszámla feltöltésért!
A bónusz feladatra megoldást csak a fõ feladat megfejtése után lehet benyújtani. Akár a fõ feladat megfejtõjének egyúttal, akár másvalakinek külön.

GL&HF 😊
CsOki69
Face az SG ellen?

....Merci!....

Vendy
<#vigyor3> <#buck><#vigyor4><#pardon1>Feladványt akarok!!!! <#eljen><#guluszem1><#awink><#hamm>

Vendy

sapiretro
Milyen wart? <#violent><#banplz>

Roger6
War-t akarok köztetek!

OrioN the S
attól még hülye marad 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Seth
Kedves Wiktor!

Többszöri figyelmeztetésem ellenére sem hagyott fel a játékkal. Ezért megemelem napi nyugtató adagját a kétszeresére. Ha továbbra sem mutat hajlandóságot a játék beszûntetésére,akkor kényszerzubbonyt és gumiszobát fogok javasolni Önnek,többszörös visszaesés esetén Barbie-s játékot kell játszania napi minimum 8 órában.

A Doktor

PSN ID.: Beegabor

Tafaya
Magozó kell sajnos, egyetlen ellenszer azok ellen akik a kezdõn szokták hagyni a hitbox-ot.

Hát én unalmamban nem díszítõsorokat írok a server.cfg-be, inkább Lompinak visszarakok egykét régi mapot 😄
Col Andrew
moderáljál!! 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Talán mert nem fix szélességû betûtípussal írtad?
OrioN the S
lol.. van pár hsz ami után okosabbnak érzem magam.. kb. olyan színvonal ,mint a mónikasóban

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

FaceSeth
Ja eddig elfelejtettem volna mondani,hogy a zártosztályról css-zem????????
Én vok idegbeteg egyszer vedd fel magad aztán nézd vissza!!!!De Jól van ez Így!! <#duhos2><#action>

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

Lacccca
Server.cfg csak sjana a fórumban elcsúszik a formázás.

Lacccca
Kicsit unatkoztam<#eplus2>
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/// Valve server valtozok //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
sv_region 3 /// Regio /////////////////////////////////////////////////////////////
maxplayers 16 /// Maximalis jatekosok szama /////////////////////////////////////////////////////////////
mp_dynamicpricing 0 /// Random fegyver arak /////////////////////////////////////////////////////////////
map de_dust2 /// Kezdo map restartkor /////////////////////////////////////////////////////////////
/// Mani Admin plugin //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
mani_dead_alltalk 1 /// Halott játékosok beszélgethetnek egymással ///
mani_reverse_admin_flags 0 /// Set the option to reverse the meaning of the admin flags set in adminlist.txt ///
mani_reverse_immunity_flags 0 /// Set the option to reverse the meaning of the immunity flags set in immunitylist.txt ///
/// Eventscript plugin /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
mattie_eventscrippts 1 /// Eventscript engedélyezése ///////////////////////////////////////////////////
eventscripts_subdirectory events /// Pluginek alap mappaja ///////////////////////////////////////////////////
es_load mugmod /// Keseleskor penzlopas ///////////////////////////////////////////////////
es_load bbank /// Bank ///////////////////////////////////////////////////
es_load ctrun /// CT-k elophatjak a bombat ///////////////////////////////////////////////////
es_load cutwires /// Bomba vezetek elvagas ///////////////////////////////////////////////////
es_load bomb_timer /// Bomba robanasig visszaszamlalas ///////////////////////////////////////////////////

Lacccca
Na este jutott egy kis idõm letesztelni az SM gungame-et,é s tökéletesen mûködik. Végig lehet menni a szamárlétrán nem áll le sehol.
Szal lehet belõle valami.

otto13
Akkor sry!!

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Mozzanat
ugye ugye

Roger6
Végeredmény(Magyar😮rosz)

16 : 04 (inferno)
11 : 16 (train)
16 : 14 (nuke)

Na befogtam, mostantól ON, nyertünk!

Roger6
Csak a CT oldalt hoztuk. A T-t csúnyán elbuktuk. Asszem még lesz egy pálya.

CheAteR88
a train ien
nézd majd meg hogy hozzuk-.-

Roger6
de_train pálya, T oldal, 5-0 oda... Húha... Nem lesz ez így jó... Bocs a sok offért, de talán rátok is tartozik valamennyire.

Lacccca
Köszi, szerintem felfogtam mi a lényeg, ne mrossz taktika.

Roger6
12-4-el fodultunk, most T-kel vagyunk! Igen érzik a srácok!

armageddon666
HA jól figyeltem meg, ahogy haladnak elõre, bizonyos pontokon ledobják a bombát, és 2 továbbmegy, 2 bomba mögött. és ha az elöllévõket belövik akkor ott a bomba biztonságban ^^ mert ugye ha valamelyik muki viszi és azt lövik le akkor fene se tudja hova gurul el. húhh... ezt jó szarul magyaráztam el :S

@

Lacccca
Mi ez az eldobom a bomát taktika pontosabban?

armageddon666
6-2 ^^ jópofa 😄 tetszik az eldobom a bombát taktika 😄 majd lehet visszanézek ha mi támadunk 😊 hajrá magyarok

@

Roger6
Sajnos nincs más módja, úgy tudom. de_inferno-n ct-k vagyunk, 4-2 ide eddig. Nagyon állatok vagyunk!

CheAteR88
mekis