Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
sok medic+übercharge+kocsitolás és nicns ellenfél 😄

lófasz, beírod filternél, hogy : cp_dustbowl, vagy pl_
és jó képet fogsz kapni a játékról, természetesen minél népesebb a szeró annál jobb...
viszont eleinte nehéz lesz a karaktereket kiismerni, sokan elvéreznek az elején és nem jön át a hangulat nekik... kitartás!😄
NeoN ... 😄

armageddon666
TF2nél javaslom a Kartel Kocsma szerverét ha van hely :K mikor kijött a gém ott toltam általában és jó volt ^^ mondjuk mostmár biztos skillesebbb mindenki xD

@

Szega87
addig 1.6 ban izzasztóm a vasat, meg lecsekkolom ezt a TF2öt ha már van rá lehetõség

armageddon666
😄😄D😄😄 milyen néven toltaD?

@

tee tee hidden city mániákus 😄 miattad léptem ki 😄 meg hogy segitsek spanomnak megcsinálni :o)

armageddon666
ejj :S Szega banned... aztán most majdnem énis xD ha nem RTVznek <_< nagyon daráltam hiddencityn XD

@

mármint SG szeróra XD

kösz a válaszokat a spanom nevében is 😊 úgy tünik mûködni fog!!! Nagyon kösz mindenkinek este megyünk SG.hu -ra 😊)))))

Ha megvan a doboz a cdkey-el, meg esetleg a számla is, akkor a steamsupportra lehet irni, hogy tegyék át másik accountnévre, új emailcímmel.
Seth
Nem
Próbáljátok újra létrehozni azt az email címet, ha törölték akkor elvileg lehet

PSN ID.: Beegabor

Üdv mindenki! Van 1 haverom aki nagyon rég játszott STEAMes játékkal... a usernév megvan, a pw nincs meg neki, de ha jelszó emlékeztetõt kér, nem kap semmit, mivel megszünt az az email cim amirõl még regelt anno. át lehet-e irni valahogy ezt az emailt, vagy valami átirányitást csinálni?

meg egy csomo mindent amit elõtte beta particiblablán lehetett kipróbálni..
nade a block all communication mekkora idiótaság lett.. akit blokkolsz az online nak lát és üzenetet írhat, küldhetde te nem kapod meg O.o lol?
Lacccca
Ja annyit csinaltak hogy a friend ikonról leszedték a new jelzõt XD

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

steam client update volt, css nem
Lacccca
Ok, fel is raktam hozza, habár nem igazn vettem észre a pubon hogy befagyasztanák. Viszont a war serveren tegnap igen.
Azért az érdekes hogy TF2 be már javitotta valve CSS re meg baszik mint szokás szerint.

És ha jól tévedek akkor nem volt semmiylen update most se?

Szvsz css-ben is ugyanúgy megvan. Már csak azért is, mert a Valve kommuniké szerint css-hez is dolgoznak egy fixen.
De az SM plugin úgyis kiküszöböli, szóval mindegy.
Lacccca
Borg, az a benchmarkos biztonsági hiba sourcemod-ban csak a TF2-re vonatkozik vagy CSS-ben is fel tudjak hasznalni a server ellen?

net_graph (egyéni ízlés szerint) 1,2,3 Jah konzolba. Konzol van-e ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

sziasztok hogy lehet kiíratni az fps-t és hogy lehet az fps ratét megváltoztatni?(mien parancsokal)

Szega87
volt egy kliens oldali update imént, de ahogy néztem a logot nem érintette a source-t

Szega87
gyertek játszani "connect game.konzol.net:27015"

Spészgószt
fps banana tod...igen letöltöm és csinálok én servert, ezen még nem játszottam..az a vegas volt amire írtam... 😊
na ezt is kipróba....igen jó! és tenyleg kiegyenlítettebb és végre jobban hasonlít az eredetihez! 😄
na én leléptem....boldog május 1 et mindenkinen...és takarodó kifelé míg nem esik az esõ 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Letöltöd? Ha már játszottál rajta, akkor megvan, nem?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt
sry hülye vok, letöltöm berakom magamnak <#kuss><#lama>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
borg nem tudnád visszaváltani siege-re 😊 ????????

Spészgószt
lol a helikopter leszállón hóból van a H betû
és sajnos elvis sem él :😞😞😞😞 pedig régen énekelt is 😞 oohooh Thank you very much! mondta vala 😄
meg kurva nagy...

Spészgószt
nem baj megnézem a vegast szorszban.... bár már láttam régen eleget régen 😛

Spészgószt
én átlátom 😊 ... ez tök zsír!!!
mennék én a szerverre: csak most 😉

Elég gyorsan eltûntetek 😊

Amúgy szerintem a best siege amit eddig kiadtak. Ezen végre a CT-k is feltalálják magukat majd.
armageddon666
felmennék ha :

a., nem lennék bannolva
b., apám komolyan gondolta ezt a kerítéscsinálást :\

(ráadásul a meg b összefügg xD)

@

Szega87
felmennék ha :

a., nem updatelne a steamem

b., nem tünt volna el az sg server a listából

Szega87
hát nekem ez a kék rajz nem sokat mond .

Akit érdekel az új map, az jöhet egy 5 perc múlva a szerverre.
armageddon666
jó ábra bár nem nagyon látom át O.o
amúgy azért sztem nem olyan egyoldalú a siege... szal kiegyenlített csapatokkal, jó elõrenyomulással... szal nem kell egyenesen befutni a sniperek elé :S ettõl függetlenül ritkán van egyenlített csapatelosztás, illetve hogy siegen CTben vannak a skillesek, szal elszoktam rtvzni :C (ha T vok akkoris)

@

Talán végre egy siege, ami nem olyan egyoldalú...
Lacccca
Nem latok benne semmi vicceset.

És pont most üres a szerver...

Amúgy ha tényleg van ilyen update, akkor az bizony az az úgynevezett csodaupdate lesz, más néven Source Engine V12, tehát az Orange Box engine. Mert csak abban van multithreading támogatás, nem hiszem, hogy beletették volna a régi V7-be.
By The Way ~= Egyébként
GaBenc
Három acc van a családban. A magukéval azt csinálnak amit akarnak, de az enyém az az enyém. Nem csak ezen a serveren tartozik hozzá admin. Ha ezt használják nem hogy netjük nem lesz de gépük sem.
Borg az öccse accját banolhatod, nem jár az SG-re. Valami Garry modal szarakodik. <#papakacsint>
Meg hát a kerités sincs még kész, van mit csinálni. <#smile>
MI AZ A Btw??????

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
thx thx ^^ awp ellen viszont nem tudtam mit kezdeni :S ha valami noob van vele akkor ráfutok cikkcakkban azt úgysem lõ le, de aki kicsit is tud wpzni az ellen ez nem nagyon müxik xD körbefutás meg olyan hogy vagy bejön vagy nem (épp arranézel vagy sem ^^ egyszer próbáltam akkor pont arra néztél xD). viszont mikor pisztollyal sikerült rádfutnom és nem lõttelek le az fájt :S így elszúrni :'(
--
jaja GaBenc accja 😄 bár az védve van keméynen XD
--
Annyira fair minthogy 22-4nél továbbtoltad meg neked is volt 17-2 :\\ na mind1 ^^ nem mintha nagyon zavarna 😄 egyrészt van alternatíva játékon belül is, másrészt van vagy 3 elkezdett de végig nem vitt gém amit úgyis tolni kéne ^^

@

Szega87
visszajön Gabenc acával az meg immunitys 😊

Megszavazták, ennyi 😊

Btw, az se teljesen fair dolog, hogy ilyenkor visszajössz az öcséd accountjával. Csak nehogy az is bannolva legyen.
Szega87
egyébként ma végig jóltoltad mikor 1on1 volt aim_rushbridgen nem birtam az iramot amig nem volt wp. Sokat fejlõdtél, Gabenc is tanulhat már vlmit tõled, nem csak forditva 😄DDDD

armageddon666
miezmá hogy 17-0nál ban ? XDXDXDXD ráadásul hogy 17-2nél xD megyek az ombudsmanhoz!!!! 😄

edit: legalább 30-0-t megvárhattátok volna és akkor 1 hét de így 1 nap ennyiért :CCCCC

@

Máté12
Már megkezdõdött és nézem is

Logitech G25 tulajos!!

ma is lesz meg holnap is meg azutan is

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Roger6
Fúúúú... Igen befolyásos ember lehetsz! <#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ski22o
köszönöm!