Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt lehet most megpróbálom, nem lepõdnék meg semmin.
Mit kéne csinálni, hogy mûködjön(XP-m van) és hogy tudjunk 3-an cs-zni.
www.flickr.com/sztyui
Elvileg védve van ellene, de mivel én admin vagyok igy futathatom és ne mtudom kiprobalni. Ha gondolod csak nyugottan aztan meg ha összeszakad akkor egy tapasztalattal gazdagabbak leszünk. Csak jelezz vissz ha van valami.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Szóval a központi adatbazisból kiküldenek mindenüvé figyelmeztetést hogy ha felbukkan akkor BAN?
És loggolni akkor tudja, ha nálunk játszik éppen a user, amikor a vac rárakja a bant.
SZa VAC bant kapot és a statisztikaban mar igy tünteti fel még akkor is ha a VAC ban idõpontjaban nem jart a szerveren.
やられたらやり返す。倍返しだ!
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ja és egy fontos dolog. Waroztunk egyszer, és az ellenség a start után egybõl mögöttünk futott, ezt 2-3 körön keresztül, utána bannolva lettel. De ez mi lehetett???
Vendy
--------------------------------------------------------------------------
nem tom ki hogy látja, de szerintem a pub servereken akinek van esze nem csalni meggy, csak az übermegageeklowzorok csinálják, akik amugyis 0.3 tól 1.0 ig terjedõ KD val rendelkeznek és ilyen végelkeseredésként meg akarják mutatni õk is tudnak.
Vendy
Vendy
De úgy gondolom aki volt olyan hülye, hogy VAC védett szerveren próbálta ki, az meg is érdemli (akár war szerveren, akár pubon), akár azt is, hogy más accal se jöhessen vissza. Ha mindenáron baszakodni akar valaki ilyennel, az miért nem localhoston, vagy insecure szerveren próbálgat?
Dehát ugye a bizalmat elég egyszer eljátszani. Onnantól kezdve nem nekünk kell bizonygatni, hogy miért marad banon akár új accal is.
A levél amit a ban után kapott VAC-tól ismerõsöm, januári dátumot jelölt meg BAN okként. Ezt mivel magyarázod? Csigusz, is 2 hónappal ez elõtti dolog miatt repült.
Vendy
Csiguszt ismerem, nem csaló.
Hozzáteszem valószínûleg mindenki aki valaha VAC által védett szerveren csítet használt/próbált repülni fog. Én is.
Privát war szerveren mókából kipróbáltam pár hónappal ezelõtt 1-2 alkalommal a royalt, meg a wh-t. Nagy szar mindkettõ. Erre jöttem rá, de e miatt több mint valószínû, hogy pá pá lesz nekem is.
Több ismerõsöm repült most, januári csítelés miatt. Ugyanis a VAC fél éves csúszással dolgozik. Csak szólok, hogy bannolásban most tartanak február elejénél. Aki azóta használt valamit, gyüjtögessen pénzt új kódra.
(Borg, nem minden az aminek látszik)
Vendy
Már várom a
a. sógor öccsének a huga ült a gépem elõtt
b. csak kipróbáltuk a haverokkal
c. ellopták az accot, és más cheatelt vele
szövegek valamelyikét...
--
Dodo meg amilyen sûrûn van fenn biztos kurva sokat változtat a playerszámom O.o (gyk. én nagyon ritkán látom fenn)
--
sublanchert láttam játszani, elég lama volt :C ha aimos menetnél olyanokat lõtt akkor... ez van ^^ ha már valaki cheatel tegye ügyesen és nem bukik le :\ (ezesetben meg ott a statszabály ami miatt rövid idõn belül repül)
sztem kibírsz 1 napot CS nélkül fodos... illetve szerver nélkül... letelik a ban, visszajösz, ennyi.
@
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nem tudom ebbe mi nem felfoghatóóó ?
Ezt még én is megértem iylenkor nyomok 1 retrit 😊
Sublancher meg nalunk nomrlaisan szokott jaccani, nem panaszkodtak meg ra meg ne mis volt nagy head hunter.
Mondjuk az anyázásról tényleg le lehetne szokni.
Dodo55, meg tényleg szabaly szerüen jart el, marmint abbban hoyg ennel a statnal pihenõre kell térnie a jatékosnak, viszont az nem volt szabalyszerû hogy nem szólt, vagy nem figyelmeztette(habar ne mvoltam ott ezt nem tudhatom).
Hasonló esetem volt nekem is. Asszem téli szünetben valamelyik este mar nem voltunk vagy csak 6-8 an a serveren és csinaltam iylen 30/4 es statot ,de közbe dobos szolt hogy ha elérem ezt akkor pihizzek(így tettem). Szerintem itt is ez lett volna a helyes eljárás.
Már régen nem jártam a szerveren 😊 Nem tudom mit sír mindenki szája eleinte nekem is fájt de megszoktam.
Nehogy már a szerver alkalmazkodjon 1 emberhez .... vazze <#felkialtas>#felkialtas>
Vagy ha így nem megy, indulj ki magadból. Neked még nem volt olyan napod, amikor nagyon jól megy? Nem vagy te olyan béna, nem volt még 26:1-es vagy jobb statod? Hogyan esett volna neked, ha akkor valaki EGY SZÓ NÉLKÜL kibannol?
Azért mert pampognak a teamedben, nem kell rájuk hallgatni. Mindenki utálja ha lelövik, de akiben van egy kis gerinc, az tûri. Nekem is volt már 0:15-ös statom, mégsem anyáztam (a mikrofonba).
Mutass egy szabályt ami alapján eljártál. Én nem találtam ilyet, sõt te mindent áthágtál amit csak lehet a szabályzatban a játékos bannolása kapcsán.
Sajnos egyre kevesebben vagyunk az SG-n, pedig jó szerver volt. Azt gondolom, hogy nélküled többen lennénk... :-(
emlegette az édesanyám párszor meg fps lekorlátozás nélkül és melett is mindig elõbb lött az autoaim-ja 😊 Láttam már elég sok ilyet. Én javasoltam hogy nyugodt szívvel bannolják ki. Láttam jópárszor játszani a srácot, de vlhogy soha nem sikerült 1 es KD-t elérni, itt meg 7es volt neki :S
Emlékeim szerint rólad van egy WH-s demo, amit 3 mapon át vett 2 vagy 3 admin, bannoltak, de végül lesírtad magadról, mert idejött a fórumra egy csomó eddig soha nem látott magát pronak nevezõ ember, és nekiálltak flame-elni, hogy õk nem látnak semmi gyanúsat azon a demon.
De térjünk a lényegre, ezt csak elmondtam elõtte.
26-1-es statod volt, az egész terror oldal fel volt háborodva, és követelték, hogy rakjalak ki. De én úgy gondoltam azért 15-1-nél bannolni még durva lenne, ezért mondom megvárom a 25 killt, és ha ott is marad az 1 halál, akkor ban. De mivel én lettem a 25., ezért vártam még kerek 1 fraget, hogy ne lehessen azzal vádolni, hogy azért bannoltalak, mert lelõttél.
A figyelmeztetést meg folyamatosan írja a játék, ha nem látod menj szemészhez.
A másik 2 bant is elmesélem. Aki permbant kapott, az elõtte végig lõtte a fejeseket, és Szega volt az, aki elõször mondta, hogy aimbot. Néztem pár körön át, egyértelmûen látszott a dolog, és a végén még neki is állt Szegát szidni elég durván, tehát úgy gondolom az a ban is teljesen jogos volt.
Az a 10 perces meg úgy volt, hogy a gyerek egyszer csak nekiállt, és valakit elküldött az anyjába, szó szerint, és valami elég durva formában. Utána low-ozott, meg még szidott össze-vissza mindenkit. Kiraktam 10 percre, azóta visszajött, és úgy látom hatott rá a dolog, mert nem szidott senkit tovább.
És akkor a végére hagytam a válaszom a durva személyeskedésedre: Ha téged zavar, hogy valaki nem tûri el az igazságtalanságot, és az emberek nagy részével ellentétben ki meri nyitni a száját, akkor neked súlyosan torzultak a morális nézeteid.
Az adminoknak nem kell a szabályokat betartani?
sublancher pedig jo gyerek, nem aimozik (tapasztalak szerint)
Nem tudom olvassák-e ezt a forumot a szerver üzemeltetõi, remélem...
Végre most volt 2-nél több játékos a szerveren, fel is jöttem, mert a kedvencem a custom mapok miatt, mert mindenhol csak a dust2... :-/
De sajnos van egy enyhén szólva jellemhibás Dodo55-ötök, aki nem igazán viseli el, ha valaki kettõnél többször lelövi és nem admin. Általában hisztizik, csíterezik, de most egy szó, bármi figyelmeztetés nélkül bannolt, mert végre kivételesen jól ment a játék...
Nézem mi történt:
2008-May-04 23:40 - FoDoS - STEAM_0:1:4662587 Dodo55 1 Nap Statlimit atlepese Nem
2008-May-04 23:29 iksz de ' STEAM_0:0:11961924 Dodo55 10 Perc Karomkodas Igen
2008-May-04 23:16 sublancher STEAM_0:0:1472212 Dodo55 Végleges Aimbot+Anyázás Nem jár le
Szóval fél órán belül 3 embert bannolt, javaslom gondoljátok át az admin jogát, mert ha így halad még ennyien sem lesznek a szerveren...
Üdv, és remélem marad még a szerverbõl valami,
FoDoS
Azt mondtak hogy csak d2 ment meg nem volt VAC. LEhet valamit valve bacsikék csesztek el?