Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
@
ARSENAL&POKER
tessék visszaolvasni ^^ 2008.márc.15. környékén történt.
@
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
csak érdekelne mivel csinálltak ekkora mértékü tömöritést
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Felraktam a DirectX9 2008. márciusi frissítését, de a probléma nem szûnt meg sajnos.
Van esetleg még ötleted?
Vagy bárki másnak?
Elõzmény: #60577
\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"
http://thenamelessphoto.com/
mivel lehet 600 megát 100 megába betömöriteni?
mert a win rar nem tud ilyen mértékü tömöritést
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Ennyi anyázást már rég hallottam, mint tegnap nálatok! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Bár Zsotól már megszoktuk...sajnos.<#mf2>#mf2><#violent>#violent><#violent>#violent>
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Amúgy végig akartam kekeckedni a mapból hátralévõ 2 percet, de nem sikerült <#action>#action>
Különben meg senki ne ossza az észt, hogy a Face-n vagy az Sg-n vannak többen napközben! Ezt én is utálnám!!!<#boxer>#boxer>
<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm csak ennyit akartam ezzel kapcsolatban.
Továbbá aminek nagyon örülök hogy mostanság egyre jobban hallgatnak a játékosok az adminokra, szal ha szólva van nekik akkor tudjak mi a dolguk(mint pl ember nél is, igaz kicsit noszogatni kellett XD)
JA és Zso hatalamsat fejlõdött viselkedés szinten.
Azé azt az Falshelõs incidendst nem felejtem el XDDDDD
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
ARSENAL&POKER
Jár még fel, igaz nem minden nap, és nem ezen a néven 😉
Meghát tf2-zik.
Más: nem szabad belefáradni a sok hülyébe, mint én, aki rinyál és kritizál. Ismerem a te oldaladat is: én is ügyfelekkel dolgozom, és tudom, hogy csak úgy lehet egy szervert, egy vállalkozást, egy céget elõrevinni, ha elfogadjuk az -építõ jellegû- kritikát.
Ha jól tudom, Zoli szokta olvasni a fórumotokat. Majd megkérdezem, hogy õ miért tette le a lantot, miért nem Sg-zik már.
A legkönnyebben az adminok hozzáállása öl meg egy szervert. Ez egy valós probléma, és minden olyan szervert érint, ahol 0-nál több admin van.
Ahány ember annyiféle hozzáállással fogja végezni az adminkodását.
Az IS káros, ha valaki túlzásba viszi, túllihegi, túl szigorú. De az IS káros, ha semmit se csinál, semmivel se törõdik, sõt még netán szít is a csapat ellen azzal, hogy alárak a másik döntésének. Mind a kettõre tudok példákat mondani saját körbõl, és egyik ellen sem lehet igazán többet tenni annál, hogy minden esetbõl tanulva az arany középút felé fejlõdjön az összes admin.
Csak egy gond van, ha valaki nem hajlandó tanulni abból, ha valamit rosszul csinál. És itt érkeztünk el azokhoz az ex-adminjainkhoz, akiket #60690-ben említettél. Továbbra sem érzem úgy, hogy azok ellen az adminok ellen kéne fellépni, akik próbálnak tenni, és fejlõdni. Még ha hibáznak olykor, akkor se.
Nem tudom emlékszel e a trágárságos bannolásos idõszakra. A szerver népe kerek perec kifejezte, hogy túl szigorúnak tartották a dolgot. Volt admin köztünk akinek nem tetszett, volt akinek meg az nem tetszett hogy kritizálják a rendszert. Aztán megbékéltünk, és megegyeztünk abban, hogy káromkodásért továbbra is jár a ban, csak a gyeplõn lazítunk egy kicsit. És mûködik.
A statlimit ban is kétségkívül néha finomításokra szorul, ahogy az meg is történt már párszor. A legjobb egy automatizált rendszer lenne (szerintem), ahol az ATAC TK rendszeréhez hasonlóan a statlimit kihágásokért pontokat kap az ipse, amiért a plugin figyelmeztet, majd egyszercsak kirakja egy idõre. És akkor nincs meg még a lehetõsége sem a pillanatnyi érzelmi alapon döntésnek.
Csak tudod egy idõ után az ember elég jól meg tudja ítélni, hogy mire érdemes odafigyelni, és mi az ami csak üres nyálverés. Ez is az évekkel, meg a tapasztalattal jön. Ha a statlimit nem a többség érdekét szolgálná, akkor nem lenne. És az sem igaz, hogy azokat bannolnánk szó nélkül, akik elvétve, nagyritkán átlépik mert mákuk van. Szó sem volt soha ilyesmirõl. Ugyanakkor ha a szerveren követeli a nép, akkor az a minimum hogy megszavazzuk, és az eredmény kötelez.
hiszen ti prok vagytok nem KD-buzik!
<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
pedig tudnék mit mondani......
Ha te úgy látod, hogy a szerver minõsége és látogatottsága összességében jobb lett az elmúlt évben, akkor lehet vitatkozni. Amit tudok, hogy az SPQR néhány idióta admin miatt rengeteget vesztett a presztízsébõl anno, ez is közrejátszott ahhoz, hogy tönkremenjen (akkor a top3-ban voltunk egy éven keresztül, ha játszol egy ideje, emlékezhetsz azokra az idõkre).
Folytass struccpolitikát. Érvelni és vitatkozni mindig könnyebb, mint tenni valamit. Mondjuk tenni azért, hogy az SG minél népszerûbb legyen. Kezdjed talán ott, hogy a saját adminjaitok egy része miért hagyott el titeket.
Kösz, hogy elolvastad. Peace.