Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert nem mutat sehova. Kicsit ráférne már a renoválás erre a fejlécre.
Narxis
Én se tudom megnyitni.<#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Be vagyok jelentkezve miért nem tom megnyitni a FAQ-ot,<#wilting>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

GaBenc
Azt nem hiszem, biztos nem írtam ilyet. Máskép fogalmaztam volna. De gondolom Orion biztos tudja ki volt mert õ törölte.<#papakacsint> Nem szoktam forumon sértegetni senkit amig ki nem harcolja. De meg kell ám küzdeni érte. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

*Gabenc!
Ne haragudj Gabesz, tényleg nem te voltál, visszaolvastam. Nevének utolsó betûje nagybötû volt, admin is volt, nem tudom, miért te ugrottál be 😊
armageddon666
nem GaBenc volt de mind1... énis láttam a hszt. gondoltam beírom hogy azért nemkéne, de aztán nem írtam meg... házigazda meg van, és munkáját végezvén a nem ideillõ meglehetõsen személyeskedõ hozzászólást törölte... nem írom be hogy ki írta, ha akarja beírja, egyrészt nem árulkodom, másrészt lehet énis rosszul emléxem mint te...

@

tul jo volt a statom

ARSENAL&POKER

Narxis
lol

GabenC nevû felhasználótok (azt hiszem, ez volt a neve) írta az egyik hsz-omra, hogy "ne haragudj, nem szeretnék trágárkodni, de verd ki a f****** arra, hogy külföldön voltál, mégegyszer elnézést" vagy valami hasonlót. Aztán 5 perc múlva eltûnt a hsz. 😊
armageddon666
dude ügy egyszer már elõjött. aztán most nem volt türelmem nagyon visszaolvasgatni, de ha jólemléxem végülis abbamaradt az egész O.o bár nemtom... asszem permban aimért, elvileg pedig nem csalt.

tessék visszaolvasni ^^ 2008.márc.15. környékén történt.

@

Lompi73
én nem találtam miért lett bannolva, mond meg és beszélhetünk róla (talán)

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

GaBenc
Olvasd el mire írtam. Ha értelmezed akkor majd beszélünk. <#papakacsint>

Szega87
felhívni a figyelmet a rendszer tökéletlenségére és ösztönzõleg hatni annak kiküszöbölési szándékára <#vigyor5>

GaBenc
Igazad van. Csak azt magyarázd el miért is írtad? Mert hogy nem annyira értem mit szeretnél közölni. <#papakacsint>

uharcot fõleg az ilyen warezoknál használtak, szal lehet
urbijoe
multkor találkoztam egy régi játékkal 99mega volt de kitömöritve 650 lett,
csak érdekelne mivel csinálltak ekkora mértékü tömöritést

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

egérszoftver uninstall esetleg..
DMR
Borg!

Felraktam a DirectX9 2008. márciusi frissítését, de a probléma nem szûnt meg sajnos.

Van esetleg még ötleted?
Vagy bárki másnak?

Elõzmény: #60577

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

UHARC elég erõs, de azért 1/6-ára az is necces lesz 😊 nem mindegy mit kell...
Akkor vele kell megbeszélned.
mit akarsz tömöríteni?

http://thenamelessphoto.com/

urbijoe
OFF
mivel lehet 600 megát 100 megába betömöriteni?
mert a win rar nem tud ilyen mértékü tömöritést
ON

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

asszem Lompi

ARSENAL&POKER

Ki bannolt téged anno?
STEAM_0:1:10940472 tess itt az idm!!

ARSENAL&POKER

Dolgozunk rajta. Többet egyelõre nem tudok mondani.
Mond, hogy vicceltél!Zso amint fejlõdött viselkedés terén...<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Ennyi anyázást már rég hallottam, mint tegnap nálatok! <#nyes><#nyes>
Bár Zsotól már megszoktuk...sajnos.<#mf2><#violent><#violent>

ez az automata statlimit kikker tényleg hasznos lenne. sok fejfájástól kímélne meg mindenkit. játékosoknak nincs kivel vitatkozni, adminoknak kisebb a támadási felülete.

Lacccca
Lassan de biztosan a változás útjára lép, végén még õ fog bocsánatot kérni ha lelõttük hogy a golyónk utjába állt.<#whatever>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Nivea
Zso tényleg fejlödött! tegnap senkinek nem anyázott csak azt mondta h szopjál le te meg te meg te és te!😄

Épp a Nagy Áprilisi Forradalom készült kitörni a csapatban annak hírére, hogy el kell mennem. Ment a verseny a Szent Awp-ért<#awink>

Amúgy végig akartam kekeckedni a mapból hátralévõ 2 percet, de nem sikerült <#action>

Különben meg senki ne ossza az észt, hogy a Face-n vagy az Sg-n vannak többen napközben! Ezt én is utálnám!!!<#boxer>
Lompi73
igen pistike jácchatsz a tûzzel de csak a szomszédban
<#nevetes1>

Lacccca
Örülnénék ha a mind2 server játszó játékosok a hozzászólásaikban nem hasonlítgatnák a servereket. Felesleges falme. Fõleg a mikro van tele, mert mind2 servernek megvan a stabil játéákos köre és mivel minenkinek megvan a saját dolga így más-más idõpontban ér rá ennyi.
Köszönöm csak ennyit akartam ezzel kapcsolatban.

Továbbá aminek nagyon örülök hogy mostanság egyre jobban hallgatnak a játékosok az adminokra, szal ha szólva van nekik akkor tudjak mi a dolguk(mint pl ember nél is, igaz kicsit noszogatni kellett XD)

JA és Zso hatalamsat fejlõdött viselkedés szinten.
Azé azt az Falshelõs incidendst nem felejtem el XDDDDD

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Melyik vagy te a banlistában? steamid
nem engem még kb 1,5 honapja bannoltatok és szeretném ha levennétek!dude néven voltam akkor asszem!

ARSENAL&POKER

Kiverésre semmi szükségem. Semmi gond, Gabenc.
Ha punkzolira gondolsz, õ nem tette le a lantot 😊
Jár még fel, igaz nem minden nap, és nem ezen a néven 😉
Meghát tf2-zik.
Újfent korrekt. A legutolsó gondolatra csak pozitívan tudok reagálni. Szerver oldalról kivitelezhetõ?

Más: nem szabad belefáradni a sok hülyébe, mint én, aki rinyál és kritizál. Ismerem a te oldaladat is: én is ügyfelekkel dolgozom, és tudom, hogy csak úgy lehet egy szervert, egy vállalkozást, egy céget elõrevinni, ha elfogadjuk az -építõ jellegû- kritikát.

Ha jól tudom, Zoli szokta olvasni a fórumotokat. Majd megkérdezem, hogy õ miért tette le a lantot, miért nem Sg-zik már.
Visszatérve egy dologban azért igazat kell adjak neked.
A legkönnyebben az adminok hozzáállása öl meg egy szervert. Ez egy valós probléma, és minden olyan szervert érint, ahol 0-nál több admin van.
Ahány ember annyiféle hozzáállással fogja végezni az adminkodását.

Az IS káros, ha valaki túlzásba viszi, túllihegi, túl szigorú. De az IS káros, ha semmit se csinál, semmivel se törõdik, sõt még netán szít is a csapat ellen azzal, hogy alárak a másik döntésének. Mind a kettõre tudok példákat mondani saját körbõl, és egyik ellen sem lehet igazán többet tenni annál, hogy minden esetbõl tanulva az arany középút felé fejlõdjön az összes admin.
Csak egy gond van, ha valaki nem hajlandó tanulni abból, ha valamit rosszul csinál. És itt érkeztünk el azokhoz az ex-adminjainkhoz, akiket #60690-ben említettél. Továbbra sem érzem úgy, hogy azok ellen az adminok ellen kéne fellépni, akik próbálnak tenni, és fejlõdni. Még ha hibáznak olykor, akkor se.

Nem tudom emlékszel e a trágárságos bannolásos idõszakra. A szerver népe kerek perec kifejezte, hogy túl szigorúnak tartották a dolgot. Volt admin köztünk akinek nem tetszett, volt akinek meg az nem tetszett hogy kritizálják a rendszert. Aztán megbékéltünk, és megegyeztünk abban, hogy káromkodásért továbbra is jár a ban, csak a gyeplõn lazítunk egy kicsit. És mûködik.

A statlimit ban is kétségkívül néha finomításokra szorul, ahogy az meg is történt már párszor. A legjobb egy automatizált rendszer lenne (szerintem), ahol az ATAC TK rendszeréhez hasonlóan a statlimit kihágásokért pontokat kap az ipse, amiért a plugin figyelmeztet, majd egyszercsak kirakja egy idõre. És akkor nincs meg még a lehetõsége sem a pillanatnyi érzelmi alapon döntésnek.
Korrekt.
Nehogy azt hidd, hogy mi a kritikából nem vonjuk le a következtetéseket. Szinte minden kritika belsõ vitákat, és szavazásokat indít el, ahol eldöntjük változtatunk e valamin vagy sem. Az ugyanis szintén megölheti az ügyet, ha folyton variálás van, mert hol X sír valamiért, utána meg Y másért, és mindenkire hallgatunk.

Csak tudod egy idõ után az ember elég jól meg tudja ítélni, hogy mire érdemes odafigyelni, és mi az ami csak üres nyálverés. Ez is az évekkel, meg a tapasztalattal jön. Ha a statlimit nem a többség érdekét szolgálná, akkor nem lenne. És az sem igaz, hogy azokat bannolnánk szó nélkül, akik elvétve, nagyritkán átlépik mert mákuk van. Szó sem volt soha ilyesmirõl. Ugyanakkor ha a szerveren követeli a nép, akkor az a minimum hogy megszavazzuk, és az eredmény kötelez.

Narxis
Épp az, hogy nem vagyok pro.<#idiota> Ezé kapom meg a "hihetõ te bu*i" meg 'nyád jelzõket amikor jobban megy. 5-ös KD-m még SG-n nem volt.<#beka2>

Lompi73
nem kell mártírkodni, csak néha a tab gombot lenyomni, és ha vszélyes a helyzet 2-3xor meghalni
hiszen ti prok vagytok nem KD-buzik!
<#banplz><#wilting><#duhos2><#action>

Narxis
Dettó így vagyok vele, nekem többször megy szarul és ha valamiért egyszer nagyon jól megy, már félek, hogy bannolnak.

Narxis
Zenith=Szega

Lompi73
ez már nem rólad szól.

Lompi73
megbeszéltük nem itt tárgyaljuk ki a dolgokat

pedig tudnék mit mondani......

Amíg te a gép elõtt csorgattad a nyálad, én szerencsére külföldön voltam a barátnõmmel. Viszont amikor a 10 nagyból 3 szerver üzemel, és az összes taknyos otthon veri a nyálát, abból nem vonnék le messzemenõ következtetéseket.

Ha te úgy látod, hogy a szerver minõsége és látogatottsága összességében jobb lett az elmúlt évben, akkor lehet vitatkozni. Amit tudok, hogy az SPQR néhány idióta admin miatt rengeteget vesztett a presztízsébõl anno, ez is közrejátszott ahhoz, hogy tönkremenjen (akkor a top3-ban voltunk egy éven keresztül, ha játszol egy ideje, emlékezhetsz azokra az idõkre).

Folytass struccpolitikát. Érvelni és vitatkozni mindig könnyebb, mint tenni valamit. Mondjuk tenni azért, hogy az SG minél népszerûbb legyen. Kezdjed talán ott, hogy a saját adminjaitok egy része miért hagyott el titeket.

Kösz, hogy elolvastad. Peace.
Egyébként az egész csiterezést egy Zenith nevû tag kezdte, és nem is hagyott vele békén, amíg végül Dodo55-tõl meg nem kaptam a bant.