Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, jóhogy mondod, az a pálya bugos.Nemis kicsit!

Szal, multkor toltam rajta, pinyóba leraktam a bombát, és bebájtam baloldalara az ajtó melletti lépcsõ alá, full be végére, robban a bomba, eldobtam mindent, hogy a franc bele, úgyis megöglök, robban a bomba, elrobbant felém a gyver, felvettem, és 9 HP val sétáltam tovább.: DD

Hányszor ugattam itt már errõl, és mindenki beszólt, hogy 'haggyadmár zolika, mindíg cak nyávogsz, biztos jó a netük.'?:: CCCCC

Lompi73
melyik vinyó jobb?

seagate, samsung
<#nemtudom>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
gyors és olcsó megoldás

Intelt vegyél, Core2Duo-t. A többi már részletkérdés.
Szega87
AM2+ AN68 SD 12,500 Ft 15,000 Ft

Athlon64(AM2) X2 5000+ OEM 14,900 Ft 17,880 Ft

Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 15,490 Ft 18,588 Ft

DMR
Tudsz esetleg ajánlani valamit?

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

Egy alaplap+proci csere csak segíthet. Már csak azért is, mert ahhoz a windowst is újra kell raknod úgyis.
DMR
Az xmas_nipperhouse-on megint elõjött ez a beakadás, de már egy 10 perce biztos játszottam, amikor elkezdte. Nem tudom mi változhatott, de azt hiszem az lenne a legjobb, ha lecserélném a Procit...gondolom.
Vagy tudtok más megoldást?

Jelenleg AMD Sempron 2400+ -om van.

Ez olyan mintha a magyar kisnyugdíjast akarnád leszoktatni a panaszkodásról 😊
A cs társadalom mindig is ilyen volt, és ilyen lesz. Ez alól nincs kivétel. Mindig minden szerveren lesz valaki, aki éppen rinyál a másikra.
látom nem sokminden változik itt.
nézzetek be néha más szerverekre, más közegbe.
ezerszer jobb úgy játszani hogy nem paranoid az egész társaság.
aztán feljövök sg-re és még mindig szünet nélkül a gyanusítgatás megy.
megöli a játékot...

Col Andrew
akkor a sok lámernek elõny mert egyébként mellémlõnének, de igy pont eltalálnak 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

GaBenc
A hátránya az lenne ha szagatna a játék nálad is. Az elönye meg annyi, hogy nem tudnak lelõni. Nem ott vagy ahol látnak. Szerinted ez kicsi vagy nagy elõny?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Col Andrew
Általában az adsl kapcsolatoknál alacsony a ping és a latency a scoreboardon. Nekem multkor 4-es latencyt mutatott és 1-2 pinget (8Mbit). Egyébként szerintem ez nem elõny, hanem inkább hátrány, de persze ezt nem tudom megmagyarázni.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

armageddon666
bár nemtom hogy müxik ez a hax, de sztem már az is elõny hogy nem basz ki az autokick magas pingért. rosszul látom?

@

Te vagy inkább elvakult.

Azt hiszed csak a levegõbe beszélünk, anélkül, hogy bármit is próbáltunk volna?

Hát akkor tévedsz, mert hidd el kipróbáltuk a trükköt, és tényleg 5-ös lesz tõle a ping, amit a scoreboard kiír, az más kérdés, hogy én személy szerint semmi változást nem vettem észre a játékmenetben, de más fajta nettel, vagy más fajta géppel lehet hatalmas elõny keletkezik belõle.
omg!milyen elvakultak vagytok. nekem is DigiNETem van (15megás) és 5ös latencyt ír ki mindig! és én tuti nem haxolok. azt se tudom hogyan kell... csak játszani szeretek/tudok valamennyire, ezen kivül én csak a CoDokhoz értek 😊

armageddon666
igen, de az valszeg másfajta hibára van.

@

DMR
Armageddon!
Amit te írtál megoldásnak, azt az autoexec.cfg-be kell beírni?

armageddon666
update

@

DMR
Szega!

Kösz a tippet!
Most már kevesebbszer akad be, viszont sajnos az fps-em is kevesebb, így jobban akad a játék...de valamit valamiért! 😊
A Prio nekem nem akart mûködni, de helyette ProcessExplorer-t használok.

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy egyik napról a másikra a Steam miért terhelte jobban a CPU-t?

DMR
Nocsak!

Neked is ugyan az a problémád mint nekem?

Spészgószt
<#bdead> valaki mondja meg hogyan lehet végleg eltüntetni a beragadó billentyû istenátkát <#bdead> grrrrrr<#boxer>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

1. miért ne lehetne? ISDN-el is simán volt 20-40 pingem anno. Ha a sávszél elég, akkor megy az jó pinggel. Más kérdés, hogy az 56k sávszélje IS már kevés, de a pingje annak sem azért nagy.
2. bullshit! a statusban ottvan, hogy 35-40-es pingje van. Na oszt akkor most magyarázd meg, hogy a scoreboardon miért 5?
Szega87
1. betárcsázos netrõl lehet jó pingel játszani? hogyne függne össze
2. ott van Fec digikabelje, fix 5 ös ping

1. Nem függ össze a sávszéllel a ping.
2. Ha valami csoda folytán, pl 30 méterre netezik a victor hugo-tól, és TÉNYLEG 5-ös pingje van, akkor sem fix! Még ebben az esetben is néhány ms fluktuáció lenne benne. Mint ahogy erre van is példa a szerveren, van aki TÉNYLEGES 6-8 pinggel játszik.
Szega87
de nálatok gondolom nem mindenkire van X*20 mega, hanem azt osztjátok három, négyfelé 😊 No meg az se mindegy hogy privátvonal vagy tömegszolgáltató, mert pl chello nak van talán a legismertebb 20 megás csomagja, de mégis annyi rá az elõfizetõ, hogy csak csúcsidõn kívül van 5ös ping

armageddon666
20 megás net, mégis 30 körül a ping. sávszél egy szint után nem meghatározó sztem...

@

Szega87
ez ilyen formában nem igaz, már elõbb téma volt mint te a CSS-t kipróbáltad. Az meg elég vakvágány ha általánosítasz, mert nem minden 5ös pingû haxol, fõleg a szélessáv korszakában ahol már 20 megás netek vagy jobbak is szép számmal akadnak

Narxis
Nem csak valamit szarakodnak vele már pár hete, szakadozik sokat meg néha belassul. Amúgy jó szokott lenni, és elõtte is volt 5-ös pingem, nagyon-nagyon ritkán, de volt és nem haxoltam. Most hallottam elõször, hogy ez valami csit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Énvagyokazapád
mi ezt most 1.6ban játszuk, zombi móddal spékelve, nagyon fun dolog, fõleg egy jó hangulatú szerveren 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Spészgószt
csak nem digikábel powa <#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Annak idején (féléve kb) még emlékszem Morc és valami hasonló kaliberû mikiegér hangú társa beszélgettek valmi ping haxoló progiról és ott vagánykodott a kiskölök hogy tud 1 meg 2 pinget is csinálni <#idiota> persze látszatra és a scorebordon 1es pingel tolta végig a kiskocsog!
Ezen eset után meg is kérdeztem és szóltam itt a fórumban hogy a stabil 5ös pingûek gázok de úgylátom kellett ez a jópár hónap mire tudatosult bennetek is! <#ticking>

256x256
mekkora egy spray logo-nak a mérete?

Nivea
ma csatlakozott egy taga szerverre és csatlakozás közben 28000es pingje volt. indiana james volt a neve asszem.

CheAteR88
nemtok játszani mert ien 500-600as puingem van néha
régebben csak külföldi szervereken volt ez de mostmár az sg-n is
mévanez?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Nem kell köszi, majd kiguglizom. 😊

http://thenamelessphoto.com/

GaBenc
Nézd ha gondolod priviben kitanitalak de aztán banolak az SG-röl. Ja meg azokról a serverekrõl amihez hozzáférésem van. Biztos érdekel a dolog?

armageddon666
és lelehet vinni 5 alá? XD (mármint nem ténylegesen)

@

Az 5-6 az nem stabil.
Az 5, az viszont fix. Fõleg hogy csak scoreboardon, a valós ping meg a szokásos 20-30-40 körül.
nekem stabil 5-6os pingem van :o

http://thenamelessphoto.com/

Kérdezd meg azoktól, akiknek fix 5 a scoreboardon, statusban meg valami egész más.
Narxis
Hogy lehet pinggel haxolni?

Narxis
Ok, így korrekt.<#smile>

Én ma kibasztam két embert is. Az egyik a szokásos haxolt fix 5 pingje mellett 3 métereket lagolt (valós ping 153), a másik meg csak egy kicsit, de az csak 10 percet kapott.
GaBenc
Nézd mindig szólok/szólnak az adminok. Söt ha tudnak segítenek is megoldani a problémát, de gondolom ezt már észrevetted. Nem az a cél, hogy banoljunk (csak nekem szorakozás néha <#papakacsint>).
Na a viccet félretéve, nem az a cél, hogy akit tudunk banoljunk. Mi játszani szeretünk, meg baromkodni. Ezért FUN server.

Narxis
Azért még egyszer figyelmeztetsz? Csak mert én is laggolok néha de nem töltök, szar a szolgáltató és nem, nem tudok váltani mert nincs más. Ha laggolok akkor valamit próbálok buherálni, de ha nem megy lelépek a serverrõl.

GaBenc
Na kérem ez a tuti.
Szolunk emberünknek, hogy lagol...válasz "Na jó, kikapcsolom a letöltést." Folytatja,"Mit sírtok, 80 határ alatt vagyok." Ha kibanolom akkor meg jön sírni, hogy jogtalan volt.
Ezutal szolok minden okostojásnak, hogy nem érdekel milyen határ alatt van. Ha lagol kidobom a serveröl...ennyi...a többit lásd lent.