Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal, multkor toltam rajta, pinyóba leraktam a bombát, és bebájtam baloldalara az ajtó melletti lépcsõ alá, full be végére, robban a bomba, eldobtam mindent, hogy a franc bele, úgyis megöglök, robban a bomba, elrobbant felém a gyver, felvettem, és 9 HP val sétáltam tovább.: DD
seagate, samsung
<#nemtudom>#nemtudom>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Athlon64(AM2) X2 5000+ OEM 14,900 Ft 17,880 Ft
Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 15,490 Ft 18,588 Ft
Vagy tudtok más megoldást?
Jelenleg AMD Sempron 2400+ -om van.
\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"
A cs társadalom mindig is ilyen volt, és ilyen lesz. Ez alól nincs kivétel. Mindig minden szerveren lesz valaki, aki éppen rinyál a másikra.
nézzetek be néha más szerverekre, más közegbe.
ezerszer jobb úgy játszani hogy nem paranoid az egész társaság.
aztán feljövök sg-re és még mindig szünet nélkül a gyanusítgatás megy.
megöli a játékot...
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
@
Azt hiszed csak a levegõbe beszélünk, anélkül, hogy bármit is próbáltunk volna?
Hát akkor tévedsz, mert hidd el kipróbáltuk a trükköt, és tényleg 5-ös lesz tõle a ping, amit a scoreboard kiír, az más kérdés, hogy én személy szerint semmi változást nem vettem észre a játékmenetben, de más fajta nettel, vagy más fajta géppel lehet hatalmas elõny keletkezik belõle.
Amit te írtál megoldásnak, azt az autoexec.cfg-be kell beírni?
Kösz a tippet!
Most már kevesebbszer akad be, viszont sajnos az fps-em is kevesebb, így jobban akad a játék...de valamit valamiért! 😊
A Prio nekem nem akart mûködni, de helyette ProcessExplorer-t használok.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy egyik napról a másikra a Steam miért terhelte jobban a CPU-t?
Neked is ugyan az a problémád mint nekem?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
2. bullshit! a statusban ottvan, hogy 35-40-es pingje van. Na oszt akkor most magyarázd meg, hogy a scoreboardon miért 5?
2. ott van Fec digikabelje, fix 5 ös ping
2. Ha valami csoda folytán, pl 30 méterre netezik a victor hugo-tól, és TÉNYLEG 5-ös pingje van, akkor sem fix! Még ebben az esetben is néhány ms fluktuáció lenne benne. Mint ahogy erre van is példa a szerveren, van aki TÉNYLEGES 6-8 pinggel játszik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ezen eset után meg is kérdeztem és szóltam itt a fórumban hogy a stabil 5ös pingûek gázok de úgylátom kellett ez a jópár hónap mire tudatosult bennetek is! <#ticking>#ticking>
régebben csak külföldi szervereken volt ez de mostmár az sg-n is
mévanez?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
http://thenamelessphoto.com/
Az 5, az viszont fix. Fõleg hogy csak scoreboardon, a valós ping meg a szokásos 20-30-40 körül.
http://thenamelessphoto.com/
Na a viccet félretéve, nem az a cél, hogy akit tudunk banoljunk. Mi játszani szeretünk, meg baromkodni. Ezért FUN server.
Szolunk emberünknek, hogy lagol...válasz "Na jó, kikapcsolom a letöltést." Folytatja,"Mit sírtok, 80 határ alatt vagyok." Ha kibanolom akkor meg jön sírni, hogy jogtalan volt.
Ezutal szolok minden okostojásnak, hogy nem érdekel milyen határ alatt van. Ha lagol kidobom a serveröl...ennyi...a többit lásd lent.