Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egészet szedjük le és ujat?

Lacccca
Köszi ezt a hihetetlenül bántó hozzászólást.
Felhívnám a figyelelmed arra az apró beszélgetésre és arra is hogy már nincs közös célközönségünk mert:
SG > Custom mappok ,CS_ DE_ AS_
FACE > FUN mappok , GG_ FY_ AIM_

Szerintem igy korrekt a kép.

Batmunk:
Abban a cfg ben van egy olyan parancs hogy sv_pure 1 vagy 2 õ értékkel ha 1 akkor hazsnaljatok white listet amiben egedélyezhetitek a skineket, ha 2 es akkorm meg csak alap skineket használhattok.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Szerintem feltettetek egy cfg-t.
Hi.
Van egy szeronk.
War.Feltetettünk egy cfg-t .Most nemmutatja a skineket.Nemtudjátok mi lehet?

5w0rdf15h
úgyúgy 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Vendy
Világbéke <#law><#puszi><#love12><#vigyor2>

Vendy

Ttc hová visszi ? 😄 (LOÁÁÁL Hollandia LOÁÁÁL)

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Még jó hogy Punkdobos SG-s, igy egy 32 klános kupát simán összehozunk 😄DD
Col Andrew
Csak gyakorolni nincs hol 😊 mindenhol kb 4 játékos van és akkor még ki kell zárni egy-két szervert ahova elvbõl nem megy az ember..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

GaBenc
Ha meg ennyi izé klán van az SG környékén akkor akár csinálhatnánk házi bajnokságot is. Csak olyan klán indulhat ahol van minimum egy SG tag. Azt lehet jókat röhögni. Nem balhézni kell.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Na ennyi. Ezért nem értem az egész hercehurcát.

GaBenc
Na várj csak....most akkor melyik server viszi el a vendégeket? Meg az azért elég gond ha egy kezdetleges server elviszi a vendégeket.

Milyen tagokat?
Ez olyan mintha a Ttc, FTF, CSk meg mittoménmire is azt mondanád hogy elvisz tagokat, holott az párhuzamosan megy 😊

Az SG SG marad, akárhány quickie klán alakuljon meg szûnjön meg körülötte 😊

Az hogy oda mennek játszani.. biztos valaki azt mondta hogy ott jobban adja mint máshol 😊 Eleinte a Face-rõl is azt hitték. Idõ kell, míg beáll a kerékvágásba egy szerver élete. Aztán rájönnek majd, hogy baromság.
Nivea
Vendyt is elvitte pedig szerettema hangját😞

5w0rdf15h
meg a tagokat

Nivea
nem zavar inkáb az zavar h nem csaka face viszsi el a vendégeinket már

Engem nem zavar. Sõt, szórakoztat 😊
GaBenc
Borg, gondolj egy számra 10000 alatt, azt oszd el 100-al....meg van? Na annak megkapod az 1%-át. <#nevetes1>
Elég? <#papakacsint>

Nivea
most teljesen üres

GaBenc
Miért zavar benneteket ez az SL dolog? Most komolyan. Van egy korrekt indok? Ha már itt szidjuk akkor itt is indokoljuk. De ne az legyen az indok, hogy "szánalmas" mert ezt már megkaptam az SG-n.

De nekem pénz kéne :/

Egy félig üres szerver, meg egy gagyi weboldalunk már van, nem kell mégegy...
GaBenc
Gyere Borg. Igaz pénzt nem adnak de szivesen látnak. <#papakacsint>

velem már cs_assaulton is megesett..... nem volt talaj 😊 de képt lépé után ki is vágott asztalra ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

5w0rdf15h
inkább XY legyen a neve 😄 másoljunk tovább

<#schmoll2>

Col Andrew
Én nem 😊De holnap ,megalapítom az -et és mindenkinek küldök friends group invitet öhöhöhöhöhöhöhööööööö..........még a nagymutternek is. Borg segítesssz majd összedobni egy funszerót baze?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Nivea
nem osztanak pénzt azért nem mentem😄

Gyerekek van még valaki aki nem SL-es?
Kezdem úgy érezni, hogy nekem is tagnak kéne lennem ott, mert biztos pénzt osztanak :S
Spészgószt
a (skill "1") mit csinál amúgy??? nekem ez vana cfg-ben <#hehe><#conf>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
<#mf2> eheheheee
Ez a priorizációs téma érdekes....nekem is vannak alkalmak amikor abszolult nem adja be...vagyis mindíg az ellennek adja nekem nem...de viszont a többség az amikor teljesen hihetetlen helyzetben rálövök és beadja <#buck> én mindíg azt hittem a skill 0 teszi...amikor béna vagy és szar a stat olyankor nem is adja akármilyen pontosan lõsz...de amikor 2,3 kd felett tolod...csak adja és adja és adja...<#taps>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jó de te cheater vagy 😄 WH-val nemcsoda.
A legvalószínûbb magyarázat, hogy az engine valami alapján priorizál a userek között bizonyos számításokhoz. Tehát pl connection slot, userid, steamid, ping vagy bármi más alapján rangsorol, hogy kétséges helyzetekben kinek adja be. Nem hiszem hogy ez fix lenne, legalábbis én változónak találom, hogy éppen kire vonatkozik. Mindössze egy sessionon belül tûnik fixnek, tehát connection slotra tippelnék.
Spészgószt
nekem aztec-on csinálta... 😉

Ez egy ismert dust2 bug. Ha pure2 szerverrõl mész át pure0 vagy 1-re, ott a padló textúrája bugos lesz.
TurboX
érdekes jelenség mindenesetre, gondolom minden pályára ugyanazokat az erõforrásokat kell a gépnek elõvennie nálam mégis kizárolag a dust2 szaraxik
Spészgószt
milyen egered van arma?
az én Mx518-am se veszi elsõre a duma gombot ezé mindí nyomok egy windóz gombot az egéren kilép vissza és akkor már jó <#boxer>

TurboX
ill. a net_graphon kívül nem nyultam a konzolhoz
más source-os gameban is elõfordult már velem, nem csak css-ben.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

TurboX
amit látsz az egy full szûz példány (szinte még ropog), én nem állítottam semmit át max a szerver amire csatlakoztam
Spészgószt
mármint a TX képén .... <#vigyor5>

Spészgószt
Az IN és az OUT értékekbõl nem véletlenül egy kis finom ratehax olvasható ki???? <#eplus2> hmmmm? <#hehe>

armageddon666
én múltkor konnekt közben nyomtam egy alt+tabot hogy tudjak beszélni (gombot egéren át kell állítani :S nemtom mibaja na mind1) és mikor visszaléptem ugyanígy dust2, az autók mintha üvegbõl lettek volna (bár nem átlátszóak) aztán falon a feliratok csak egyszínû elmosott cuccok voltak, a textúrák élesen el voltak választva, de az egészre akkor figyeltem fel mikor Bre bedobtak egy füstöt, én odébbstrafeltem és bamm átláttam a füstön O.o de nekem újraindítás megoldotta...

Más: megfigyeltem már hogy vannak olyan emberek (nagyon sok szerveren, szal nem szerverfüggõ) akik ha felmennek a szerverre, nem lehet lõni... illetve az emberekbe 1,5-2* annyit kell lõni hogy meghaljanak :S ez csak bemesélem (illetve többen is vagyunk ez a baj) magamnak, vagy tényleg elõfordulhat? és ha mégis mitõl? illetve nem is ez a kérdés, hanem hogy hogy lehet megszûntetni? bannon kívül, és tegyük fel hogy az ember tudtán kívül teszi, szal elég ha clientoldalról...

ratehaxot ratekiíratóvala ki lehet szûrni meg elvileg a szerverek úgyis állítják.
netlimiter/cfosnál tudtommal csak a használó lesz lelõhetetlen, de ez esetben mindenkibe többet kell lõni...
szal mi lehet ez? :S

@

Nivea

Spészgószt
http://www.sg.hu/galeria/1100085443/11000854431208980369.jpg

sry én vagyok a birka észre se vettem hogy rossz az URL... <#buck><#vigyor5>

Spészgószt
nem teszi be a képet
http://www.sg.hu/galeria.php
mind1 itt megnézheted

Spészgószt

Spészgószt

Tessék ! Nekem is volt pont ahogy mondod! De csak egyszer fordult elõ és miután levágott az asztalra hibajelentéssel, steam restart és ment minden rendben sosetöbbet nem találkoztam ezzel a hibával....

TurboX

valaki találkozott hasonló hibával?

- szétesnek a pixelek,falak átláthatóvá válnak az érdekesség csak az hogy egyedül a dust2-n (mielõtt a mókamesterek lecsapják a poént se wh-t, se semmit nem használok), 10-15 perc mulva kidob az asztalra "szabálytalan mûvelet" címszóval

- újra letöltöttem a pályát de a hiba ugyanaz, reinstalláltam a játékot a hiba ugyszintén semmi változás, gondolom mivel csak egyetlen pályán jelentkezik a probléma vga reccsenés kizárható

- legújabb driver, minden ami kell fentvan. kb 2 hete kezdõtött a probléma
Lacccca
Nekem a tools/advanced menü alatt van egy oylan hogy check my speeling as i type azt kell bekapcsolni ha nincs.

Lacccca
Hmm elvielg alapból figyel iazt a nyelvet amire beállítod, de asszem a Hungariant külön le kell tölteni hozzá.